…din inima, cu suflet

Vindecarea cu ajutorul Ingerilor

ange-l10Ingerii sunt entitati de lumina reale. Exista si au exitat dintotdeauna doar ca noi nu am fost invatati,educati sa stim despre aceasta.

Ei sunt organizati ca intr-un fel de fisa a postului . Toti avem Ingeri pazitori care ne sunt cel mai aproape si cu care putem comunica oricand; exista cetele de ingeri specializate fiecare ( de ex: ingerii iubirii sau ingerii abundentei sau ingerii iertarii) si apoi sunt Arhanghelii si regasim apoi din ce in ce mai sus Puterile, Virtutile Judecatoriile Tronurile, Heruvimii, Serafimii.

Iata cateva exemple de Arhangheli pe care Dumnezeu ii poate trimite in ajutorul nostru:

Mihail este conducatorul armatei ceresti. El este  cel ce poarta  sabia, cel care poate sa va ajute atunci cand doriti sa aflati urmatorii pasi pe care ii aveti de facut, doriti clarificari  sau aveti nevoie sa  desprindeti corzi ale fricii ori sa purificati spatii. Poate lucra si pentru protectie si curatari energetice. Culoarea sa reprezentativa este albastru regal.

Este bine sa lucram zilnic cu Mihail pentru a ne face curatarile energetice de baza dimineata si seara sau in momentele in care simtim nevoia.

Gabriel este vestitorul, aduce mesaje divine dar are grija si de familii, copii precum si copilul vostru interior. Are legatura cu misiunea pe comunicare, arte si de cate ori ii cereti ajutorul se poate simti ca si o energie feminina.

De cate ori aveti ceva de comunicat si nu stiti cum, va e teama, sunt emotii cchemati-l pe el si rugati-l sa va dea cuvintele cele mai potrivite pentru acea situatie spre binele cel mai inalt al tuturor.

Rafael aduce vindecarea si are grija de orice aspect energetic, fizic cand e vorba de vindecare a emotiilor, a corpului. Mai lucreaza pentru protectie de fiecare data cand aveti un drum de facut. Culoarea sa este verde smarald si energia una foarte placuta, diafana.

PUteti sa vizualizati locul bolnav, dureros inconjurat si infuzat cu energia lui Rafael, verde , dupa ce ii cereti sa fie cu voi sa va ajute. De asemenea, puteti pune voi mainile si sa vizualizati cum energia lui trece pin palmele voastre infuzand locul dureros.

Uriel- este  psihologul. El poate sa vina pentru a aduce claritate in problemele voastre, poate sa va ajute sa prioritizati si sa va concetrati pe o directie, sa va arate fatetele unei probleme.

CAnd nu stiti ce decizie sa luati, cand va aflati in confuzie  sau nu vedeti care este adevarul intr-o situatie ii puteti cere ajutorul lui Uriel. Pur si simplu sa va ea claritatea de care aveti nevoie, sa va ajute sa intelegeti , sa gasiti solutia.

Chamuel– este cel ce aduce iubirea. Ne poate  ajuta cu orice tine de acest aspect al vietii noastre – atata relatii amoroase, relatii potrivite pentru noi ori pur si simplu iubirea fata de noi insine. Ne poate ajuta sa gasim obiectele pierdute si culoarea reprezentativa este un verde deschis.

Haniel este cel care ne ajuta cel mai mult la Luna plina sa armonizam energiile feminine cu cele masculine dar si sa recunoastem mesajele divine prin daruri precum clarviziune sau clarauz.

Jeremiel este Arhanghelul ce ne poate  ajuta sa facem o retrospectiva a vietii noastre, sa lasam vechiul, sa punem ordine, sa intelegem dar si cel care ne ajuta sa iertam, pe noi, pe ceilalti.

Zadkiel ne poate ajuta cu memoria in viata de zi cu zi si il putem ruga sa ne ajute cand avem examene de exemplu. De asemenea, el poarta flacara violet, cea care purifica, transmuta energiile joase in energii inalte.

Raziel este Arhanghelul misterelor, intelegerii Universului si legilor lui, a viselor, a stiintelor oculte.  Curcubeul il reprezinta putand astfel sa si echilibreze fiecare chacra prin culoarea corespunzatoare.

Metatron se ocupa de copiii speciali, copiii indigo, de cristal etc. insa ne poate ajuta si cu echilibrarea, curatarea chakrelor cu ajutorul cubului sau. Are o relatie speciala cu Dumnezeu si a fost candva om. Il putem auzi cand vine printr-un sunet metalic.

 Cum lucram cu ingerii?

Cerem intai prezenta lui Dumnezeu, ne conectam la El si Il rugam sa ne trimita ingerii cei mai potriviti pentru vindecarea sau rezolvarea unui anumit aspect sau situatie.

Apoi facem cerinta cu propriile cuvinte, din inima pentru rezultatul pe care il dorim. De exemplu daca ne dorim sa plecam intr-o excursie vom cere acea excursie si nu banii pentru ea : ” Va rog ajutat-ma sa merg in aceasta excursie pe care mi-o doresc foarte mult. Aranjati toate lucrurile astfel incat eu sa fiu acolo”Bineinteles ca ne vom face si noi partea in sensul de a cauta un bilet de avion pentru ca suntem creatori la randul nostru.

Cerintele sa fie cat mai specifice si fara teama de a deranja pe cineva. Ingerii sunt iubire, nu au cum sa se supere si pot ajuta pe toata lumea in acelasi timp. Este bine sa adaug la cerinta ” daca este in Voia ta Doamne sau daca este spre binele meu cel mai inalt” . Daca cer impacarea cu X sau Y este posibil sa se intample  insa aceasta sa nu fie spre binele meu.
Este important sa intelegem ca nu tot ceea ce mintea noastra doreste este si bine pentru noi. Lucrurile vor fi implinite dar nu neaparat ne vor face si fericiti. DE aceea este important sa aliniem vointa noastra cu a lui Dumnezeu.

Puteti cere si in joaca ingerilor sa va ajute. De fapt , atunci cand nu exista atasament functioneaza cel mai bine. Daca eu cer ceva si apoi ma gandesc la asta zilnic de 3 ori pe zi sunt sanse ca dorinta sa nu iti fie implinita prea repede. O blochezi pentru ca nu ii dai drumul cu incredrea ca ea a fost auzita de prima oara. Cand testezi ceva …de genul : vreau cartea asta , fara sa fie un atasament acolo…vei vedea cat de repede se va implini…sau lucruri marunte precum o cafea, o u tricou etc.

 

Nu este necesar sa spui tu Cum anume sa se rezolve o situatie pentru ca perceptia ta este una limitata. Poti cere sa se intample/infaptuiasca pentru binele tau cel mai inalt / in modul cel mai potrivit si armonios pentru tine etc si sa ai incredere ca ceea ce urmeaza este ceea ce ai nevoie.

In timp, lucrand cu ingerii tot mai des si mai mult vom integra frecventele lor, ei fiind energie si nu persoane cu aripi cum ne inchipuim. Vom reusi sa simtim cum accesam din interiorul nostru acea frecventa a Arhanghelului cu care lucram.

Nu uitati de ingerii pazitori si vorbiti cu ei mereu! 🙂

 

Citirile Angelice si intuitive- ce sunt si cum functioneaza.


Incep prin a va spune ca aceste carti nu sunt pentru a ghici ceva , cu atat mai putin viitorul ci ofera mesaje clare, concludente la intrebarea sau situatia cu care tu vii. Ofera o ghidare in functie de situaia actuala in care te afli.

Fiecare carte din pachet are un mesaj scris si o imagine. De exemplu: *rezultatul asteptat va aparea in curand, ai rabdare* sau * Este momentul potrivit pentru aceasta noua aventura* si asa mai departe. Depinde de fiecare pachet ce tip de mesaje contine.
Pe langa aceste mesaje scrise eu voi adauga ceea ce primesc intuitiv pentru tine sub forma de gand, imagine, simtire. Mesajele sunt personalizate deaorece eu ma conectez la tine atunci cand vii si cer toate mesajele cele mai potrivite pentru tine in acel moment.Lucrul pe care il fac este cu Dumneezeu si ingerii. Ma conectez la Creator si cer sa transmite prin ingerii lui mesajele cele mai potrivite pentru tine.

Folosesc cardurile pentru a face anumite etalari cum ar fi – trei carti, 5 carti, 10 carti in diverse tipuri de asezari, fiecare carte reprezentand ceva anume ( de exemplu_ situatia prezenta, provocarea si rezultatul). SI aici, ma las ghidata si etalez asa cum simt ca e mai potrivit pentru tine in respectiva situatie.

Odata etalarea facuta voi trece prin fiecare carte si iti voi spune ceea ce tu ai nevoie sa stii in acel moment atat prin mesajele de pe ea cat si intuitiv. Sunt situatii in care mesajul exact de pe carte nu e cel pentru tine insa imaginea imi spune ceva ce tu trebuie sa afli.

Poti veni cu intrebari pe care le vom aduce impreuna la o formulare clara astfel incat raspunsul primit sa fie unul clar.

Aceste intalniri ofera de obicei nu doar raspunsurile de care ai nevoie dar de multe ori si deblocari emotionale, fizice, vindecari ale unor situatii. Nu e vorba doar despre mesajul in sine ci si despre energia creata si vindecatoare de care tu ai parte in aceste momente. Dupa ce vei pleca acasa vei experimenta in continuare anumite emotii, iti vor pica fise pentru nelamuririle dinainte, vei gasi rezolvari la lucruri pentru care nu gaseai inainte.

 

 

Comments on: "Vindecarea cu ajutorul Ingerilor" (40)

 1. […] ngerii sunt langa noi si sunt dispusi sa ne ajute de fiecare data cand le cerem ajutorul.  Lucrez si comunic cu ei de ceva timp si va pot spune ca de cand au intrat in viata mea schimbari miraculoase s-au petrecut. Spre a incepe aceasta calatorie iata cateva informatii despre cine sunt ei si cum ne pot ajuta. Ingerii sunt entitati de lumina reale. Exista si au exitat dintotdeauna doar ca noi nu am fost invatati,educati sa stim despre aceasta. Ei sunt organizati ca intr-un fel de fisa a postului si nu va voi incarca aici cu toate detaliile. Este suficient sa stiti ca toti avem Ingeri pazitori care ne sunt cel mai aproape si cu care putem comunica oricand; exista cetele de ingeri specializate fiecare ( de ex: ingerii iubirii sau ingerii abundentei sau ingerii iertarii) si apoi sunt Arhanghelii si regasim apoi din ce in ce mai sus Puterile, Virtutile Judecatoriile Tronurile, Heruvimii, Serafimii.  Sunt 16 Inalti Ingeri cunoscuti ca si Arhangheli desi ei au avansat, fiind acum Heruvimi sau Serafimi care continua sa  ne ajute cu multa iubire. Iata cateva nume : Mihail este conducatorul armatei ceresti. El este  cel ce poarta  sabia, cel care va va ajuta atunci cand doriti sa aflati urmatorii pasi pe care ii aveti de facut, doriti clarificari  sau aveti nevoie sa  desprindeti corzi ale fricii ori sa purificati spatii. Culoarea sa reprezentativa este albastru regal. Gabriel este vestitorul, aduce mesaje divine dar are grija si de familii, copii precum si copilul vostru interior. Are legatura cu misiunea pe comunicare, arte si de cate ori ii cereti ajutorul se poate simti ca si o energie feminina, culoarea rerezentativa fiind galben aramiu. Rafael aduce vindecarea si are grija de orice aspect energetic, fizic cand e vorba de vindecare a emotiilor, a corpului. Il mai puteti ruga sa va protejeze de fiecare data cand aveti un drum de facut. Culoarea sa este verde smarald si energia una foarte placuta, diafana. Ce inseamna a lucra cu Ingerii Dupa cum puteti vedea fiecare Inalt Inger  ne poate ajuta cu ceva de-a lungul vietii. Asa ca terapia cu Ingeri inglobeaza toate aceste functii sa le spunem si incepe prin a recunoaste existenta lor, prin a-i accepta in viata noastra si apoi prin a-i ruga sa ne ajute. Ingerii nu pot sa intervina in viata noastra daca noi nu le cerem ajutorul pentru ca nu vor incalca liberul arbitru. Odata ce le cerem sa intervina o vor face cu iubire, insa trebuie sa fim atenti sa nu le spunem cum sa ne ajute pentru ca ei vor sti intotdeauna mai bine acest aspect. Cand vorbim cu ei nu e nevoie sa ii veneram, sa ne rugam, sa imploram. Este suficient sa spune -te rog ajuta-ma cu…- si sa nu uitam sa multumim. Odata formulata cererea este important sa o lasam sa se duca pentru a fi lucrata si sa nu repetam acelasi lucru neavand increderea ca el a fost auzit. Se pot face meditatii in timpul carora ei ne ajuta sa curatam diverse frici, sa ne eliberam, ne pot aduce mesaje, ne pot ajuta sa vindecam emotii, traume, sa gasim menirea noastra etc. ( vezi sectiunea Muzica de relaxare/Meditatii) Putem cere mesaje de la ei pe care le vom primi fie prin diverse zgomote, melodii, discutii ori imagini sau prin scris sau pur si simplu vom sti pentru ca vom avea diverse idei, insighturi ce nu stim de unde vin. EI lucreaza mereu, ne trimit mesaje si raspunsuri mereu insa e nevoie sa fim atenti in jurul nostru, sa invatam sa traim constient pentru a vedea aceste semne. De exemplu repetarea unor numere poate fi un mesaj de la ei sau faptul ca auziti o melodie de mai multe ori pe zi ori cand deschideti tv-ul auziti/vedeti pe cineva spunand/facand exact ce aveati nevoie ca si raspuns la o prblema sau cerere. Ei lucreaza miraculos si prin vise. Dati mare atentie celor visate mai ales daca ati cerut ceva in perioada respectiva. Un exemplu ce ma fascineaza si acum este al unei prietene ce nu are o legatura obisnuita in viata ei cu Ingerii sau lucurl spiritual. M-a sunat intr-o dimineata dupa ce nu mai vorbisem de luni de zile sa imi spuna ca a visat foarte multi ingeri si i-au spus anumite lucruri. In ziua urmatoare avea loc un curs cu si despre ingeri si i-am spus ca probabil e bine sa vina la acest curs. A fost si a primit nenumarate confirmari ca a fost chemata Divin la acel curs  Aceste exemple pot continua pe pagini intregi. Asadar Ingerii  ne pot schimba viata daca ne hotaram sa ii primim, sa le cerem ajutorul. Pot interveni ori de cate ori avem nevoie sa rezolvam probleme cotidiene sau diverse incurcaturi emotionale, de sanatate etc. Din proprie experienta va pot spune ca de fiecare data cand cer ajutorul pentru orice mica nevoie ( sa nu credeti ca e stupid sa cereti sa nu va udati cand ploua sau sa cereti banii de care aveti nevoie pentru a va plati facturile)  primesc raspuns. Sunt mereu uimita si bucuroasa cand vad tot felul de semne de la ei, cand vad cum se aranjeaza uneori toate la locul lor exact atunci cand am nevoie. Aceasta terapie se imbina foarte bine cu orice alta forma de terapie, ingerii fiind prietenii nostri cu care putem colabora in fiecare zi. Va invit sa cititi articolul complet si sa incercati sa patrundeti in aceasta lume minunata care va va aduce bucurie zilnica.https://ankalavinia.wordpress.com/terapia-cu-ingeri/ […]

 2. credin terapia cu ingeri,as vrea sa stiu carui inger ar trebui sa i cer ajutorul pentru durerile mele fizice cauzate de boala

 3. Violeta Ionescu said:

  Buna dimineata,
  Te-am descoperit , (cu bucurie as spune, dupa ce am aflat in diverse imprejurari ca se poate vorbi, coopera, in fine, lucra, cu INGERII) la o emisiune pe care nu am putut-o urmari in intregime, si am avut bucuria sa dau peste o persoana joviala, extrem de placuta, deschisa, posedand atatea cunostinte la modul modest si natural, incat nu-mi venea sa cred ca se poate la asa o varsta!
  De aceea ma bucur, dar doresc sa stiu mai mult, ba chiar sa practic si eu terapia cu ingeri, care mi se potriveste, cred cel mai bine.
  Primul motiv pentru care as face-o este unul foarte concret, sunt cam bolnava, si doresc sa imi ameliorez starea, dar mi-ar placea sa transmit si eu mai departe si sa ajut persoanele din jurul meu, rude, prieteni.
  As dori sa vorbim zilele acestea la telefon pentru ca sunt presata de o iminenta internare in care voi fi operata pentru protezarea unui sold foarte curand, adica peste o saptamana, si simt ca am nevoie urgenta de ajutorul minunatilor ingeri! Din pacate nu pot sa ma deplasez, asa ca doar putem discuta deocamdata, asupra posibilitatii de a beneficia si eu in primul rand pentru aceasta interventie.
  Iti multumesc pentru ajutor si astept cu mare nerabdare sa discutam asupra unor amanunte absolut necesare. Am convingerea ca am aflat despre toate astea abia acum, cu un scop !!!
  E adevarat sunt cam in varsta, am 66 de ani, dar sufletul meu e mult mai tanar!
  Te imbratisez si sper sa putem vorbi chiar azi daca se poate!
  Cu mare drag,
  Violeta Ionescu

 4. Mihai Lupascu said:

  Buna ziua! As dori sa stiu daca faceti astfel de terapii la cabinetul dumneavoastra si unde este acesta deoarece as dori sa aflu mai multe despre aceasta terapie. Va multumesc!

 5. Ff frumos eu iubesc ingerii decand mă știu , vreau să fie lângă mine tot timpul.

 6. oae cristina said:

  Buna ziua as vrea sa aflu mai multe despre aceasta terapie eu am foarte multe vise cu premoniții cand se intampla ceva rau in familie dar am avut vise si cu sfinții si dumnezeu

  • Te rog sa imi scrii un email pentru a discuta in privat. Nu este o terapie propriu zisa ci un ajutor venit de la Dumnezeu. Premonitiile sunt normale si pot fi un dar divin de care nu ai de ce sa te temi.

 7. Daca e asa cum ziceti ia sa imi rasp si mie la o intrebare…unde sunt ingerii astia cand e nevoie de ei….in ziua de craciun mi.a fost impuscat un pui de catel….asa din senin…se juca pe langa curte si doi asa zisi oameni l.au impuscat sub ochii mei….unde era dzeu si ingerii lui?

  • Universul este guvernat d niste legi…exista acea karma, exista plataa si rasplata…exista niste lucruri ce trebuie intelese…in care se incadreaza si fptul ca moartea nue un final sau o tragedie ci o trecere in continuitatea creatiei. acel suflet si a incheiat experienta pamnteana si merge mai departe in evolutia sa fiind foarte bine acolo unde este. totul are rostul sau si nimic nu este intamplator. Dzeu este peste tot,in tot 🙂

 8. de unde sa iau putere cind am ramas fara sot…sint anxioasa de abia ma mai tin pe picioare ..sint multe lucruri de rezolvat si nu am energie,,,,,untr un cuvint sint disperata ,,,,,d zeu stia ca nu pot suporta o asa pierdere …ca nu ma descurc singura ….atunci de ce????? la cine sa ma rog??? cum sa privesc situatia.,

  • Addina Dzeu este iubire…iar noi am venit aici cu niste lectii pe care ni le am ales…tot ceea ce ni se intampla este parte din lectia noastra si din regasirea noastra….avem puterea si tot sprijinul divin sa ne ridicam, sa ne transformam, sa ne regasim frumusetea , vointa, puterea interioara….e nevoie de caderi si uneori durere ca sa devenim mai puternici insa daca dorim cu adevarat si cautam sprijin reusim 🙂

 9. Spuneați în articol că nu trebuie să ne gândim la ceea sau ce ne dorim… dar dacă ne rugăm regulat este altceva sau e același lucru? Eu știam că dacă îți dorești ceva trebuie să te rogi constant pentru el. E o diferență în rugăciunea zilnică pentru o dorință și starea de exasperare care te macină și te obosește gândindu-te zilnic la scopul sau persoana care ni le dorim sau e același lucru? Dacă mă rog, de exemplu, în fiecare seară pentru scopul meu înseamnă că nu se va mai îndeplini???

  • Buna Isabella.De fapt, a insista cu aceeasi rugaciune si cerinta este ca si cum ai crede ca Dzeu nu te aude si e nevoie sa ii tot repeti. Eu cred ca a spune o data, de doua ori din tot sufletul ceea ce iti doresti este suficient , avand credinta.

 10. Buna seara. Te-am regasit dupa cativa ani si revederea numelui tau mi-a adus bucurie. Ti-am trimis acum cred ca 2 ani un mesaj disperat, un strigat de ajutor, la care nu as fi crezut ca imi vei raspunde. Iti multumesc pentru incurajari si pentru ca mi-ai fost alaturi. Inca vorbesc cu ingerii mei, poate nu atat de mult pecat ar trebui, dar incerc cat mai des. Sunt bine acum, asta si datorita tie. Iti doresc mult succes in tot ceea ce faci si sper ca intr-o zi sa ne si intalnim. Te imbratisez cu drag.Dana.

  • Ce surpriza frumoasa. Multumesc pentru ca mi-ai scris si ma bucur tare ca esti bine si ca ti-am putut fi de folos. Te mai astept cu drag si la meditatii sau cursuri atunci cand vei simti.

 11. Serbu Daniela said:

  M-ar interesa sa stiu mai multe despre terapia cu ingeri ,daca se poate

 12. Buna ziua as vrea sa stiu daca ati putea sa ma ajutati. In urma cu ceva timp am avut un accident de masina, care s-a terminat urat. Nu pot sa imi revin am incercat mii de lucruri dar nu pot sa trec peste, tot ce mi-as fi dori ar fi sa ma vindec si as vrea sa incerc si aceasta terapie dar as vrea sa stiu cum.

 13. Buna ziua , apelez si eu la dumneavoastra fiind intro situatie foarte delicata , avand multe probleme de sanatate, si nestiind incotro sa o mai iau , ca de mers la medici fara sa am vreun rezultat , va rog frumos daca se poate sfatuiti_ma ce pot sa fac.Va multumesc.

 14. Buna ziua, ce minunat ca sunteti, iubesc din toata inima mea sa conversez,sa cooperez si sa lucrez cu ingerii,am descoperit ca anumit terapiea cu ingeri rezoneaza cu intreg sufletul meu! Foarte multe am studiat,dar nimic nu s-a lipit de suflet asa cum arhanghelii si ingerasii. Imi doresc sa fac studii, sa merg la cursuri si va rog foarte mult sa deveniti guru pe care il cautam de mult timp.Multumesc.

  • Buna, nu sunt GURU si nici nu -mi place termenul. Daca ai nevoie de ghidare in a invata mai mute despre ingeri si a aplica in viata ta atunci te pot ajuta in intalniri online sau la cabinet -daca esti in Bucuresti. Ne putem vedea la o saptamana sau doua – o ora jumatate. Pretul este 220 lei. CU bine !

 15. Buna ziua, as vrea tare mult ca viata mea sa se schimbe in bine,sa vad lucrurile altfel, sa imi inteleg rostul,menirea, misiunea pe acest pamant. Terapia cu Ingeri este ceva fascinant ,dar nu stiu cum sa o practic ca sa fie bine si ca sa intru cu adevarat in contact cu ei.In acelasi timp as vrea sa ii ajut si pe cei din jurul meu, familia mea, in mod special mama mea care este bolnava si nu stiu la cine sa mai apelez, cred ca doar Dumnezeu este calea. As dori sa imi dea un raspuns poate prin Ingerii Sai, prin oameni sau orice altceva.Multumesc pentru ascultare.

 16. maria ghimis said:

  buna ziua,am sotul foarte bolnav,la care inger trebuie sa ma rog sau ce trebuie sa fac,multumesc foarte mult,maria.

  • IN primul rand poti ruga pe Rafael si pe Maica Domnului sa aiba grija de el si sa ii aduca atata lumina si vindecare cat are nevoie si poate primi. Poti sa te rogi pt binele lui cel mai inalt . Mai mult, tine de el, de lectia lui pe care sa si-o invete, de dorinta lui de a se vindeca si de a explora mai adanc 🙂 Sanatate !

 17. Bună. Ma confrunt cu o problema de sănătate ciudata care nu știu de unde și din ce motiv vine. Te rog frumos dacă ma poți ajuta, spune-mi care sunt pașii pe care trebuie să-i urmez pentru deschiderea vindecării și aflarea cauzei problemei. Mulțumesc mult anticipat.

 18. Alina polocoseri said:

  Bună. Ma confrunt cu o problema de sănătate ciudata care nu știu de unde și din ce motiv vine. Te rog frumos dacă ma poți ajuta, spune-mi care sunt pașii pe care trebuie să-i urmez pentru deschiderea vindecării și aflarea cauzei problemei. Mulțumesc mult anticipat.

  • Buna Alina , in primul rand ia-ti cartea lui Lise Bourbeau “Trupul tau iti spune Iubeste-te!” Vezi ce corespondenti ai pentru somatizarile tale.
   Roaga-l pe Rafael si ingerii vindecarii sa te inconjoare si sa puna lumina vindecatoare acolo unde este fectiunea sau in tot trupul, vizualizeaza lumina verde care vindeca/panseaza/infuzeaza etc. Si roga-i sa te ajute sa intelegi care este cauza, cartea te va ajuta in aest sens.
   Pentru mai multe, vorbim in particular daca e nevoie.

 19. Bună ziua. Mă intereseaza aceasta terapie cu ingeri. Din păcate în Pitești nu am găsit așa ceva. Exista vreo șansă să ajungeți pe aici sa ne ajutați cu aceasta metoda terapeutica? mai ales pentru cei care Cred! și. ..nu mai cred în clasica si rigida psihoterapie…Va mulțumesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

<span>%d</span> bloggers like this: