…din inima, cu suflet

Evenimente

TREZIREA FEMEII VINDECATOARE

7.07 ,ora 19.00 Bucuresti

moon_goddess_by_aninur-d62s8tuSerile magice de Luna Plina dedicate Femeii din tine continua cu o editie speciala!
Universul a aliniat si deschis aceasta poarta prin care o am invitata pe minunata Irina Dobre, prietena draga, mama, femeie plina de iubire si pasiune. Chiar pe 7.07. la ora 7 seara ( secventa magica ce ne felicita pentru ca suntem pe drumul cel mai bun).
Ea va veni din Danemarca, unde locuieste, pentru a ne oferi un ritual plin de blandete si caldura.

Vineri seara , pe 7 iulie dam startul unei intalniri ce iti va aduce transformare si raspunsuri despre Femeia Vindecatoare din tine.
Toate avem in interior aceasta parte pe care, odata trezita o putem folosi cu multa blandete si iubire pentru noi si cei dragi, integrand-o armonios in viata de zi cu zi.

E nevoie ca aceasta latura sa fie trezita si recunoscuta . Este ceea ce invitata mea speciala, Irina Dobre va face in cadrul ritualului de Luna Plina.

Acest ritual va contine ceaiuri si plante speciale iar spre final eu te voi ghida intr-o meditatie de intregire si echilibrare.

De ce sa vii?

* ca sa afli mai multe despre cine e femeia din tine
* ca sa iti deschizi inima si simturile
* ca sa cunosti femei frumoase ca tine ce impartasesc aceleasi nazuinte
* ca sa te relaxezi si sa iti daruiesti o seara numai pentru sufletul tau
* ca sa primesti daruri, mesaje numai pentru tine , rasfatandu-te asa cum meriti
* ca sa meditezi si asa sa iti iei portia de bine, de magie, de regasire de care ai nevoie
* ca sa deschzi noi porti interioare catre blandete, pace, iubire.

Cine este Irina Dobre?
Terapeut holistic, Dr în nutriție umană și certificări internaționale în fitoterapie, apiterapie, aromatologie și Remedii florale Bach….dincolo de toate astea o femeie în propria-i călătorie.

CIne este Anca Lavinia?
Terapeut Integrativ, formator, astrolog, Femeie pe drumul descoperirii de sine.
Sustin grupuri pentru femei de peste 3 ani , meditatii pentru deschiderea inmii si alinierea cu divinitatea, cursuri si ateliere, emisiuni si interviuri despre si pentru femei.
Mai multe gasesti pe pagina mea de facebook Anca Lavinia Florea sau peankalavinia.wordpress.com.

 

Inscrieri:

Te asteptam cu un email de inscriere la scrie-mi@ancalavinia.ro. Te rugam sa confirmi ferm participarea ta pana la 6 iulie.

Locurile sunt limitate asa ca ocupa-l pe al tau cat mai repede. Nu pierde magia pe care sufletul tau o asteapta ♥

Investitia ta pentru aceasta seara : 130 lei.

Locul desfasurarii : Kara Therapy

 


INTOARCEREA LA SACRU

Tabara din inima Muntilor Apuseni

16-20 august 2017

Cum a aparut ideea acestei tabere?

In vara lui 2016 am vizitat o parte din judetul Hunedoara , zona Muntilor Apuseni unde padurile, muntele, raurile, simplitatea, curatenia se intalnesc creand o alta dimensiune, una parca rupta din povesti.
Am iesit din forfota zilnica si am intrat intr-un spatiu aproape virgin ,in care aerul si energia ne ademeneau la meditatie, la tacere, la ascultare interioara, la recunostinta pentru Mama natura, pentru apa, pamant, aer, munte, strabuni.

Am trait altceva. O intoarcere in timp, la simplu, la liniste, la sacru. Asa am fost indemnati prin vocea sufletului sa aducem si alti oameni in acest spatiu care conecteaza cu profunzimea fiintei si a pamantului romanesc.

Ce ne-am propus pentru aceasta tabara?

Este o tabara diferita prin spatiul in care se va desfasura si prin tematica. Locul in care vom fi cazati este singurul disponibil pe o raza de cativa km si se afla in munte, dincolo de apa.
Dorim sa oferim o experienta plina de sens, semnificatie, transformare in cadrul pe care Divinitatea deja l-a creat si ni l-a daruit cu marinimie.
Dorim sa readucem linistea si pacea in mintile si sufletele voastre, sa aducem sacralitatea ritualurilor in natura ,in viata de zi cu zi, sa ne conectam profund cu mama pamant , cu elementele, cu strabunii ce au trait in aceste locuri.
Sunt cateva zile in care ritmul va fi altul si transformarea fiecaruia va avea loc in liniste, in intimitatea muntelui.

De ce sa vii in aceasta tabara ?

– pentru a-ti oferi relaxarea de care ai nevoie ,departe de agitatia cotidiana
– pentru a invata sa iti asculti vocea interioara si a-ti linisti forfota mintii
– pentru a te descoperi sub forme subtile neaccesate pana acum in viata ta
– pentru a intra in comuniune cu mama pamant, cu muntele, cu apele si padurile strabunilor
– pentru a invata tacerea, ascultarea si simtirea ceiluilalt si a mediului la un alt nivel
– pentru a integra sacralitatea intr-o maniera accesibila pentru viata ta de zi cu zi
– pentru a experimenta trairi autentice izvorate din intelepciunea naturii care te va inconjura si insoti in fecare dintre cele 4 zile .

Daca- ti doresti o transformare,o conectare cu profunzimea fiintei tale si cu darurile pe care le ai te asteptam cu drag in aceasta calatorie.

Prorgramul taberei:

* Miercuri : sostire si armonizare grup
* Joi- deschiderea spatiului sacru si exercitii de dezvoltare si conectare cu extrasimturile, cu ajutorul ingerilor si ritualurlor samanice in natura
* Vineri – drumetie cu picnic , meditatie si actvitati de conectare cu natura. IN aceasta zi vom exersa tacerea, vom cunoaste energia si folosul plantelor de leac
* Sambata – exercitii pentru dezvoltarea creativitatii si de intrare in comuniune cu celalalt.
In partea a doua zilei vom pregati impreuna focul de tabara si vom fi asistati de energia sa pe parcursul activitatilor de seara. RItualul de purificare la foc, povestea personala.
* Duminica- Daruri si inchiderea spatiului sacru.

In fiecare zi vom pregati impreuna mesele pentru a intra in rezonanta cu ceea ce mancam , pentru a invata ritualuri de binecuvatare si multumire si a le integra in viata noastra.
** Mesele sunt vegetariene si cu peste.

Veti beneficia de citiri cu cartile oracol cu ingeri in limita timpului disponibil.
In fecare seara ne vom conecta prin meditatii si discutii libere.

Cine sunt ghizii tai?

Anca Lavinia – terapeut dezvoltare psiho emotionala si spirituala integrata, blogger si realizator radio. Sustin grupuri de meditatie si reconectare cu sinele de patru ani, am participat ca trainer in diferite tabere pentru dezvoltare personala, am facilitat seri pentru dezvoltare personal si spirituala, lucrez individual si in grupuri pentru regasirea echilibrului interior si manifestarea potentialului sub toate aspectele -mental, emotional, fizic si spiritual folosind tehnici variate precum vindecare cu ingeri, samanism, astrologie, meditatie, eliberare emotionala.
Mai multe despre mine gasesti pe : www.ankalavinia.wordpress.com

Bogdan Mihai, de formare profesionala psiholog, un barbat pornit de vreo sapte ani si mai bine in cautarea de Sine si experimentarea vietii într-un mod tot mai constient, asemeni unei calatorii cu destinatia ”Întoarcerea la sacru”.
Originile, copilaria si adolescenta mea sunt profund legate de natura si munte, locuri de mare încarcatura, unde adesea ma intorc pentru regasirea fireasca a armoniei de la inceputuri, acolo unde contemplarea si meditatia se împletesc cu energia tarditiilor arhaice și reconectarea interioară devine simplu modul de a fi.
În viata cotidiană lucrez cu copii, adolescenti si adulti, fiindu-le suport si ghid pe drumul cautării de sine, al experimentarii vietii si dezvoltarii sau evolutiei personale prin interactiunea personala cu fiecare sau în cadrul atelierelor si întâlnirilor experientiale de grup.
Detalii despre ceea ce fac :Pagina Facebook Educator pentru Viitor

Pretul taberei cu mesele, cazarea , materialele incluse : 700 lei/persoana.
Pentru cupluri pretul este de 1200 lei/cuplu

Inscrieri si detalii la anka.lavinia@gmail.com pana la 20 iulie 2017

Locul este rezervat odata cu efectuarea platii avansului de 150 lei in contul comunicat individual la anuntarea dorintei de participare.

** Va rugam sa specificati daca sunt alergii sau cerinte deosebite in privinta meselor.

Despre LOC:

Aici, în Țara Zarandului, la limita Parcului National ”Munții Apuseni” vei descoperi locuri în care razbate sentimentul si prezenta mareției izvorate din traditiile locului, istoria si evenimentele marcante din ultimele 2000 de ani. La confluenta judeelor Hunedoara-Bihor- Alba, energia naturii, simplitatea, firescul si frumusetea vietii pe care o poti gusta în fiecare respiratie se întâlnesc într-o armonie inegalabila, prin tot ceea ce te poate înconjura în creierii muntilor.

Spatiul care ne va gazdui este singura oferta de cazare ce poate fi gasită în aceasta zona vecina cu salbaticia naturii, o pensiune ce ofera toate conditiile de comfort, chiar situata fiind între doua vai si padurile de brad si foioase ce surprind prin peisajul verdelui hranitor ce te asteapta.

 

COMUNICAREA CU INGERII- o realitate accesibila oricui in noua energie

21 iunie /ora 19.00

 

Crezi deja doar că nu știi că o faci !

Trăim vremuri importante pentru umanitate. Se produce o schimbare fără precedent în conștiința noastră. Tot mai mulți suntem curioși să aflăm, să înțelegem ce se întâmplă cu noi, de ce suntem aici, ce este trezirea spirituală, de ce se vorbește atât de mult despre energii , legea atracției , terapie cu îngeri , dimensiuni, evoluție.

Crezi deja numai că nu știi că o faci ! Simți deja doar că nu ești conștient de asta.

Ce te impiedică să îți formezi o relație conștientă, personală cu Îngerii? Ce te împiedică să validezi ceea ce ai început să simți sau să bănuiești că există deja?

Alături de Asociația Inner Creation te aștept la o întâlnire ce are potențialul de a-ți schimba viața.

De ce să vii la Seminar?

* Beneficiezi de un spațiu de vindecare creat și susținut special pentru tine
* Primești informații prețioase care vor lucra în tine pentru binele tău cel mai înalt
* Experimentezi pe pielea ta energia îngerilor , darurile pe care ți le vor face
* Pleci mai relaxat, mai echilibrat, mai clar și în contact cu tine și cu ce ai de facut
* Ai ocazia să cunoști alți oameni deschiși și frumoși ca tine
* Primești răspunsuri la întrebări care te frământă și clarificare acolo unde este confuzie

Cine susține seminarul?

Anca Lavinia, terapeut integrativ sau așa cum am simțit, conector între om și divinitate. După o viață zbuciumată am ajuns printr-o sincronicitate să citesc despre îngeri și să simt că acesta este locul meu, este ceea ce căutam undeva în profunzimea ființei mele.

Sunt 4 ani de când îi am alături zi de zi și îi ghidez și pe cei care aleg să lucreze cu mine în această călătorie angelică, magică. Sunt onorată și recunoscatoare că pot fi un canal și un vindecător atunci când mă las în mâinile lor. Nu odată am asisat la minuni în sesiunile, cursurile, meditațiile cu ei.

Am fost un om obișnuit toată viața și știu acum după această experiență că oricine are capacitatea de a simți, vedea, percepe prezența și energia îngerilor. Este nevoie doar de puțină practică și intenție setată. A fost și pentru mine o surpriză totală să aflu că pot simți, primi, că mă pot conecta la energia lor. Și dacă un om poate atunci toți putem.

Am scris despre îngeri, am vorbit în emisiuni despre ei, am ținut conferințe despre minunea de viață care se întâmplă atunci când îi recunoaștem și primim alături de noi.

Mai multe despre mine găsești pe ankalavinia.wordpress.com.

Durata: 2 ore.

INVESTIȚiE : 77 lei

Dacă te inscrii până la 5 iunie vei plăti 70 lei.

ÎNSCRIERI:

Confirmă-ți participarea pe email anka.lavinia@gmail.com sau prin sms la 0767282904 cu text : Seminar Îngeri, Numele tău.

Rezervă-ți locul achitând suma menționată în contul pe care ți-l comunic la înscriere.

Locul desfășurării va fi anunțat din timp.

Pregătește-te pentru cursul de Vindecare cu Îngeri! ce vine pe 1-2 Iulie


VINDECAREA CU INGERI-introducere practica in comunicarea si lucrul cu ingerii

1-2 iulie Bucuresti

 

Îngerii sunt entități de lumină pe care i-am putea numi frații noștri mai mari gata să ne ajute în orice moment să ne transformăm viața într-una plină de armonie și bucurie.
Din cele mai vechi timpuri ei au fost menționați în scrierile sacre și nenumarate persoane au trăit și descris experiențe cu ei.

Lumea trece printr-o transformare fără precedent și parte din ea este deschiderea noastră tot mai mare către ceea ce nu vedem cu ochiul liber dar putem percepe prin lărgirea orizontului de conștiință.
Îngerii și Arhanghelii sunt perceptibili prin extrasimțurile noastre ( care sunt în stare latentă în toți) și sunt mereu aproape de noi așteptând să ne poată fi de folos.

Te invit la acest curs pentru a trăi o experiență plină de semnificație , transformatoare și deschizatoare de noi drumuri ce îți va aduce îmbunătățiti pe toate planurile.

*** Ai ocazia sa experimentezi energia angelica, ca un preview , la conferinta din 21 iunie , ora 19.00 ***

Pentru cine este cursul ?

Pentru oricine simte că este ceva mai mult “dincolo”, pentru oricine crede în îngeri și în Divinitate. Chiar dacă nu ai mai lucrat cu îngerii sau nu îți cunoști darurile poți participa cu toată încrederea la acest curs.
El îți oferă instrumente practice de lucru și dacă știi câte ceva despre ei și ai practicat până acum conectarea cu ei și dacă ești la început de drum în acest sens.

Cuprins curs:

* cine sunt îngerii și arhanghelii
*modalități de comunicare cu ei
*meditații și exerciții pentru curățări spații, câmpuri
*vindecări intuitive cu energia îngerilor
*conectarea cu copilul interior
* exerciții pentru deschiderea inimii
* exerciții și mediații pentru iertare/vindecare relații
*surprize din partea Arhanghelilor ce vor fi dezvaluite numai în timpul cursului

Cum lucrăm ?

Cursul este axat pe parte practică , vom face exerciții, meditații, citiri intuitive, vom exersa deschiderea extrasimțurilor și primirea de mesaje de la ei. Vom lucra în grup cât și one on one.

♥ ♥ ♥ Beneficiile participării la acest curs:

* ai ocazia să îți conștientizezi și activezi capacitățile extrasenzoriale
* vei lucra practic pe timpul celor doua zile simțind, experimentând energia Arhanghelilor
* vei pleca cu tehnici de lucru clare, practice și aplicabile în situațiile de zi cu zi
* vei avea conșteintizări și vei primi mesaje pentru drumul tău
* ai ocazia să cunoști alți oameni deschiși ca și tine și să legi prietenii
* vei primi răspunsuri, rezolvări la situații care te frămâtă
* beneficiezi de un spațiu sacru în care Arhanghelii vor lucra cu tine în mod subtil, constant pentru a primi exact ceea ce ai nevoie de-a lungul celor două zile.

Cine susține cursul?

Anca Lavinia, terapeut integrativ sau așa cum am simțit, conector între om și divinitate. După o viață zbuciumată am ajuns printr-o sincronicitate să citesc despre îngeri și să simt că acesta este locul meu, este ceea ce căutam undeva în profunzimea ființei mele.

Sunt 4 ani de când îi am alături zi de zi și îi ghidez și pe cei care aleg să lucreze cu mine în această călătorie angelică, magică. Sunt onorată și recunoscatoare că pot fi un canal și un vindecător atunci când mă las în mâinile lor. Nu odată am asisat la minuni în sesiunile, cursurile, meditațiile cu ei.

Am fost un om obișnuit toată viața și știu acum după această experiență că oricine are capacitatea de a simți, vedea, percepe prezența și energia îngerilor. Este nevoie doar de puțină practică și intenție setată.
Sunt încântată să pot susține acest curs din nou într-o formă nouă ce mi-a fost revelată iîntr-o comunicare cu ei.

Am scris despre îngeri, am vorbit în emisiuni despre ei, am ținut conferințe despre minunea de viață care se întâmplă atunci când îi recunoaștem și primim alături de noi.

Mai multe despre mine găsești pe ankalavinia.wordpress.com.

Investiția ta :

707 lei pentru cele două zile

Dacă te înscrii până la 10 iunie vei plăti 670 lei.

Dacă ai mai participat la cursurile mele cu îngeri ai discount 15%.

Înscrieri:

Anunță-ți participarea scriind la adresa de email anka.lavinia@gmail.com.

Ai locul rezervat numai cu plata avansului de 107 lei în contul pe care ți-l voi comunica la înscriere.

Dacă nu mai poți participa avansul se returnează doar dacă anunți aceasta cu 3 zile înainte.

Program :
1 și 2 iulie de la 11.00 la 17.00 cu posibilitatea de prelungire o jumatate de oră dacă este cazul.

Vom avea pauza de masă în fiecare dintre zile. Recomand să îți aduci ceva ușor de mâncare la tine.
Vor fi disponibile gustări și apă.

Număr maxim de participanți : 12.

La finalul cursului primești diplomă de participare.

 


Te aștept cu drag. Tot ce ai de făcut este să îți setezi intenția de participare și să lași Divinitatea să lucreze pentru tine. Dacă îți dorești cu adevarat toate se vor alinia ca să ajungi.

 

 

SOULFUL WOMEN la LUNA PLINA

-trezirea Femeii Divine-

10.04- ora 19.00

Am simtit ca e vremea ca femeile sa vina impreuna , sa se cunoasca cu adevarat , sa se imputerniceasca si sa invete sa se iubeasca si sa straluceasca din nou.

De ce La Luna Plina?

Pentru ca Luna este protectoarea femeii, este latura noastra emotionala, interiorul nostru exprimat ca nevoi si confort.

De luna plina se fac ritualuri pentru eliberare a ceea ce nu ne mai serveste, pentru imputernicirea femeii din noi. Este o perioada magica si plina de feminitate de care imi doresc sa profitam pentru a ne imputernici, pentru a crea, pentru a trezi acea femeie divina -preoteasa-iubita-eroina din fiecare.

Pentru a vedea unde anume ai de eliberat luna aceasta trimite-mi datele tale : data nastere, ora, orasul pentru a-ti face o harta natala( astrograma) pe care o vei primi la intalnire.

De ce sa vii la intalnirile Soulful Women?

– Ca sa eliberezi, sa te imputernicesti, sa trezesti Femeia Divina
– Ca sa gasesti acea parte din tine plina de reurse, creativitate, sensbilitate, bucurie
– Ca sa fii impreuna cu alte femei ce vor impartasi din experientele lor
– Ca sa inveti relaxarea, curgerea, meditatia
– Ca sa iti oferi un dar pe care il meriti din plin : timp si activitati pentru sufletul tau

Propun ca aceste intalniri sa aduca mereu ceva nou, sa facem atat exercitii de respiratie, de ascultare, de creativitate, de conectare cu sufletul cat si exercitii de impartasire, deschidere, ritualuri feminine , jocuri cu carti oracol , culori, muzica, dans.

Voi da mai departe ritualuri , initieri si instrumente de vindecare subtila dupa cum voi fi ghidata. Acestea vor fi pe linie samanica , astrologica ori angelica.

Intalnirile se vor desfasura de Luna Plina, lunar.

Darul tau minim recomandat este : 100 lei

Inscrie-te la anka.lavinia@gmail.com sau pe mesaj privat.
Locurile sunt limitate.

Adresa se comunica ulterior confirmarii participarii.

Lucrez cu femei de 3 ani, ajutandu-le sa isi descopere frumusetea interioara si sa invete sa se iubeasca.
Lucrez cu mine si femeia din mine cu toate aspectele ei de mult mai mult timp. Inca descifrez tainele feminine si cu bucurie, le integrez, le accept, le manifest. AM simtit sa dau mai departe din parcursul si experienta mea de pana acum , cu deschidere, cu drag, cu autenticitate.

Am sustinut grupuri si ateliere pentru femei, am scris despre energia feminina si feminitate, am sustinut cursuri despre arhetipurile feminie pentru trezirea si integrarea lor.
In cabinet ori la grupuri folosesc atat metode psihoterapeutice cat si meditatii, exercitii din Nlp, coaching, art terpie, terapie prin muzica, elemente de samanism , terapie cu ajutorul ingerilor si elemente de vindecare energetice.

Mai multe despre mine gasiti pe www.ankalavinia.wordpress.com

Descopera -te -iubeste-te- primeste !

 

CLUJ -Trairea constienta la puterea a treia

trei zile de deschidere , constientizari si traire

25-27 aprilie, ora 18.30 in fiecare zi

Omenirea cunoaste o schimbare fara precedent : devenim mai atenti la noi insine, ne punem tot mai multe intrebari despre rolul nostru aici, despre cine suntem si ce avem de facut.
Incepem sa traim tot mai CONSTIENT.

Acest tip de existenta aduce extrem de multe beneficii atat pe plan personal cat si familial, relational.
Iata de ce am fost invitati si am simtit sa venim cu aceste evenimente la Cluj.

In cele trei zile iti vom darui din cunoasterea si din experienta noastra cu bucurie si sinceritate, cu emotie si pasiune.

Daca esti in cautarea unor raspunsuri despre tine si relatiile tale ai ajuns in locul potrivit.

Iata programul si oferta noastra pentru cele trei seri:

* 25 aprilie ora 18.30 : Trairea constienta in cuplu
Evenimentul cu detaliile este aici : https://www.facebook.com/events/167225377129940/

* 26 aprilie, ora 18.30 : Atelier Parentaj constient= familie fericita
Evenimentul cu detaliile este aici: https://www.facebook.com/events/1273941469350567/

* 27 aprilie, ora 18.30 : Trairea constienta a feminitatii tale
Evenimentul cu detaliile este aici : https://www.facebook.com/events/839549432866648/


Suntem Anca Lavinia si Bogdan Mihai Godja, fondatori ai asociatiei Inner Creation sub egida careia sustinem aceste evenimente.
Suntem psihologi,realizatori radio, boggeri, terapeuti, sot si sotie, parteneri in calatoria numita viata pe acest Pamant, in cautarea cresterii si dezvoltarii personale cu multa dedicare, autenticitate si bucurie.

Detalii poti gasi pe ankalavinia.wordpress.com, ancalavinia.ro.
Facebook: Din inima, cu suflet, Educator pentru viitor.

Pachete promotionale :

Silver:
Conferinta relatii + oricare dintre cele doua ateliere ( Parentaj /feminitate constienta) : 150 lei

Gold:
Cele doua ateliere ( parentaj si feminitate constienta) : 220 lei

Platinum:
Conferinta + atelier parentaj +atelier feminitate constienta: 250

Alege varianta pe care o simti potrivita tie si inscrie-te la :
anka.lavinia@gmail.com / bogdan_godja@yahoo.com / SMS cu numele, varianta dorita cu specificatia CLUJ la 0767.282904 .

Locurile sunt limitate, experinta este unica!


INTOARCEREA LA SACRU

Tabara din inima Muntilor Apuseni

16-20 august 2017

Cum a aparut ideea acestei tabere?

In vara lui 2016 am vizitat o parte din judetul Hunedoara , zona Muntilor Apuseni unde padurile, muntele, raurile, simplitatea, curatenia se intalnesc creand o alta dimensiune, una parca rupta din povesti.
Am iesit din forfota zilnica si am intrat intr-un spatiu aproape virgin ,in care aerul si energia ne ademeneau la meditatie, la tacere, la ascultare interioara, la recunostinta pentru Mama natura, pentru apa, pamant, aer, munte, strabuni.

Am trait altceva. O intoarcere in timp, la simplu, la liniste, la sacru. Asa am fost indemnati prin vocea sufletului sa aducem si alti oameni in acest spatiu care conecteaza cu profunzimea fiintei si a pamantului romanesc.

Ce ne-am propus pentru aceasta tabara?

Este o tabara diferita prin spatiul in care se va desfasura si prin tematica. Locul in care vom fi cazati este singurul disponibil pe o raza de cativa km si se afla in munte, dincolo de apa.
Dorim sa oferim o experienta plina de sens, semnificatie, transformare in cadrul pe care Divinitatea deja l-a creat si ni l-a daruit cu marinimie.
Dorim sa readucem linistea si pacea in mintile si sufletele voastre, sa aducem sacralitatea ritualurilor in natura ,in viata de zi cu zi, sa ne conectam profund cu mama pamant , cu elementele, cu strabunii ce au trait in aceste locuri.
Sunt cateva zile in care ritmul va fi altul si transformarea fiecaruia va avea loc in liniste, in intimitatea muntelui.

De ce sa vii in aceasta tabara ?

– pentru a-ti oferi relaxarea de care ai nevoie ,departe de agitatia cotidiana
– pentru a invata sa iti asculti vocea interioara si a-ti linisti forfota mintii
– pentru a te descoperi sub forme subtile neaccesate pana acum in viata ta
– pentru a intra in comuniune cu mama pamant, cu muntele, cu apele si padurile strabunilor
– pentru a invata tacerea, ascultarea si simtirea ceiluilalt si a mediului la un alt nivel
– pentru a integra sacralitatea intr-o maniera accesibila pentru viata ta de zi cu zi
– pentru a experimenta trairi autentice izvorate din intelepciunea naturii care te va inconjura si insoti in fecare dintre cele 4 zile .

Daca- ti doresti o transformare,o conectare cu profunzimea fiintei tale si cu darurile pe care le ai te asteptam cu drag in aceasta calatorie.

Prorgramul taberei:

* Miercuri : sostire si armonizare grup
* Joi- deschiderea spatiului sacru si exercitii de dezvoltare si conectare cu extrasimturile, cu ajutorul ingerilor si ritualurlor samanice in natura
* Vineri – drumetie cu picnic , meditatie si actvitati de conectare cu natura. IN aceasta zi vom exersa tacerea, vom cunoaste energia si folosul plantelor de leac
* Sambata – exercitii pentru dezvoltarea creativitatii si de intrare in comuniune cu celalalt.
In partea a doua zilei vom pregati impreuna focul de tabara si vom fi asistati de energia sa pe parcursul activitatilor de seara. RItualul de purificare la foc, povestea personala.
* Duminica- Daruri si inchiderea spatiului sacru.

In fiecare zi vom pregati impreuna mesele pentru a intra in rezonanta cu ceea ce mancam , pentru a invata ritualuri de binecuvatare si multumire si a le integra in viata noastra.
** Mesele sunt vegetariene si cu peste.

Veti beneficia de citiri cu cartile oracol cu ingeri in limita timpului disponibil.
In fecare seara ne vom conecta prin meditatii si discutii libere.

Cine sunt ghizii tai?

Anca Lavinia – terapeut dezvoltare psiho emotionala si spirituala integrata, blogger si realizator radio. Sustin grupuri de meditatie si reconectare cu sinele de patru ani, am participat ca trainer in diferite tabere pentru dezvoltare personala, am facilitat seri pentru dezvoltare personal si spirituala, lucrez individual si in grupuri pentru regasirea echilibrului interior si manifestarea potentialului sub toate aspectele -mental, emotional, fizic si spiritual folosind tehnici variate precum vindecare cu ingeri, samanism, astrologie, meditatie, eliberare emotionala.
Mai multe despre mine gasesti pe : www.ankalavinia.wordpress.com

Bogdan Mihai, de formare profesionala psiholog, un barbat pornit de vreo sapte ani si mai bine in cautarea de Sine si experimentarea vietii într-un mod tot mai constient, asemeni unei calatorii cu destinatia ”Întoarcerea la sacru”.
Originile, copilaria si adolescenta mea sunt profund legate de natura si munte, locuri de mare încarcatura, unde adesea ma intorc pentru regasirea fireasca a armoniei de la inceputuri, acolo unde contemplarea si meditatia se împletesc cu energia tarditiilor arhaice și reconectarea interioară devine simplu modul de a fi.
În viata cotidiană lucrez cu copii, adolescenti si adulti, fiindu-le suport si ghid pe drumul cautării de sine, al experimentarii vietii si dezvoltarii sau evolutiei personale prin interactiunea personala cu fiecare sau în cadrul atelierelor si întâlnirilor experientiale de grup.
Detalii despre ceea ce fac :Pagina Facebook Educator pentru Viitor

Pretul taberei cu mesele, cazarea , materialele incluse : 700 lei/persoana.
Pentru cupluri pretul este de 1200 lei/cuplu

Inscrieri si detalii la anka.lavinia@gmail.com pana la 20 iulie 2017

Locul este rezervat odata cu efectuarea platii avansului de 150 lei in contul comunicat individual la anuntarea dorintei de participare.

** Va rugam sa specificati daca sunt alergii sau cerinte deosebite in privinta meselor.

Despre LOC:

Aici, în Țara Zarandului, la limita Parcului National ”Munții Apuseni” vei descoperi locuri în care razbate sentimentul si prezenta mareției izvorate din traditiile locului, istoria si evenimentele marcante din ultimele 2000 de ani. La confluenta judeelor Hunedoara-Bihor- Alba, energia naturii, simplitatea, firescul si frumusetea vietii pe care o poti gusta în fiecare respiratie se întâlnesc într-o armonie inegalabila, prin tot ceea ce te poate înconjura în creierii muntilor.

Spatiul care ne va gazdui este singura oferta de cazare ce poate fi gasită în aceasta zona vecina cu salbaticia naturii, o pensiune ce ofera toate conditiile de comfort, chiar situata fiind între doua vai si padurile de brad si foioase ce surprind prin peisajul verdelui hranitor ce te asteapta.


SOULFUL WOMEN la LUNA PLINA

-trezirea Femeii Divine-

13.03, ora 19.00

95a07da2856cb8205786ea767442c267De ce La Luna Plina?

Pentru ca Luna este protectoarea femeii, este latura noastra emotionala, interiorul nostru exprimat ca nevoi si confort.

De luna plina se fac ritualuri pentru eliberare a ceea ce nu ne mai serveste, pentru imputernicirea femeii din noi. Este o perioada magica si plina de feminitate de care imi doresc sa profitam pentru a ne imputernici, pentru a crea, pentru a trezi acea femeie divina -preoteasa-iubita-eroina din fiecare.

Pentru a vedea unde anume ai de eliberat luna aceasta trimite-mi datele tale : data nastere, ora, orasul pentru a-ti face o harta natala pe care o vei primi la intalnire.

De ce sa vii la intalnirile Soulful Women?

– Ca sa eliberezi, sa te imputernicesti, sa trezesti Femeia Divina
– Ca sa gasesti acea parte din tine plina de reurse, creativitate, sensbilitate, bucurie
– Ca sa fii impreuna cu alte femei ce vor impartasi din experientele lor
– Ca sa inveti relaxarea, curgerea, meditatia
– Ca sa iti oferi un dar pe care il meriti din plin : timp si activitati pentru sufletul tau

Propun ca aceste intalniri sa aduca mereu ceva nou, sa facem atat exercitii de respiratie, de ascultare, de creativitate, de conectare cu sufletul cat si exercitii de impartasire, deschidere, ritualuri feminine , jocuri cu carti oracol , culori, muzica, dans.

Voi da mai departe ritualuri , initieri si instrumente de vindecare subtila dupa cum voi fi ghidata. Acestea vor fi pe linie samanica , astrologica ori angelica.

Intalnirile se vor desfasura de Luna Plina, lunar.

Darul tau minim recomandat este : 100 lei

Inscrie-te la anka.lavinia@gmail.com sau pe mesaj privat.
Locurile sunt limitate.

Adresa se comunica ulterior confirmarii participarii.

Lucrez cu femei de 3 ani, ajutandu-le sa isi descopere frumusetea interioara si sa invete sa se iubeasca.
Lucrez cu mine si femeia din mine cu toate aspectele ei de mult mai mult timp. Inca descifrez tainele feminine si cu bucurie, le integrez, le accept, le manifest. AM simtit sa dau mai departe din parcursul si experienta mea de pana acum , cu deschidere, cu drag, cu autenticitate.

Am sustinut grupuri si ateliere pentru femei, am scris despre energia feminina si feminitate, am sustinut cursuri despre arhetipurile feminie pentru trezirea si integrarea lor.
In cabinet ori la grupuri folosesc atat metode psihoterapeutice cat si meditatii, exercitii din Nlp, coaching, art terpie, terapie prin muzica, elemente de samanism , terapie cu ajutorul ingerilor si elemente de vindecare energetice.


OPEN HEART COMMUNITY FAIR

1 APRILIE orele 11-19, Bucuresti

oh

Acest targ-eveniment este un vis devenit realitate organizat de  Asociatia Inner Creation si Din inima, cu suflet.

Suntem cativa oameni care iubim frumosul , autenticul si ne dedicam mare parte a timpului ajutand alti oameni sa paseasca pe drumul catre ei insisi.

Acest targ-eveniment este fundamentat pe valorile dupa care noi traim si in care credem : autentcitate, bucurie, frumusete, impreuna.

Lumea a ajuns intr-un punct in care ne apropiem tot mai mult unii de altii, lasam egourile deoparte si ne unim pentru a crea din suflet. Am adunat speakeri si expozanti care cred in aceste valori si pe care le integreaza in viata lor si dorim sa dam startul la cat mai multe astfel de intalniri.

Te invitam sa ne insotesti si onorezi cu prezenta ta pe 1 aprilie intre orele 11.00 si 19.00.

-Vei putea participata la conferinte pline de sens si cu aplicabilitate pentru viata ta de zi cu zi.

-Vei putea vedea si achizitiona minunate produse facute cu pasiune de maini si suflete dibace.

-Vei putea sa iei parte la surprizele pe care ti le-am pregatit la final de intalnire si sa te bucuri alaturi de noi.

Vino cu familia, cu prietenii , vino sa ne cunoastem, sa ne regasim, sa iei cu tine atat bucurie cat si instrumente practice pentru transformare.

Conferinte :
* Spiritualitatea aplicata constient in viata de zi cu zi
* Human Design si Eneagrama: doua sisteme de autocunoastere si constientizare ce te aduc cu adevarat mai aproape de tine
* Accesând armonia din interiorul meu- Terapia florala Bach si terapia Bowen
* Abordări practice ale utilizării inteligenței emoționale in educarea copiilor si parentaj
* Cum sa te conectezi la puterea interoara in vremuri tulburi

Pagina prezentare: www.ancalavinia.ro

Biletul de intrare :20 lei -pentru sustinerea Asociatiei
Copiii pana in 12 ani beneficiaza de gratuitate.

IN DAR:

*Vom pregati si ateliere pentru cei mici pentru ca mamicile sa poata sta linistitie si atente la conferinte.

*Vom organiza si o timbola cu premii la finalul programului precum si un moment artisitc surpriza .

*Te asteapta si un Angels Corner de unde iti poti lua un mesaj personalizat de la ingerasi 🙂

Detalii despre eveniment gasiti pe www.ancalavinia.ro.
Lista expozantilor urmeaza a fi completata.

Ne poti trimite intentia de participare si gandurile tale pe anka.lavinia@gmail.com.

SOULFUL WOMEN- Meditatii pentru sufletul tau 

17.02/ ora 19.00 Bucuresti

95a07da2856cb8205786ea767442c267Cred intr-o lume in care se creeaza si se traieste Impreuna.
Simt ca femeile au nevoie de acest impreuna astazi mai mult ca oricand. De ce? Pentru ca sufletul femeii este bland, cald, plin de emotie si are nevoie sa se deschida alaturi de surorile ei intr-un mediu la fel de cald ce ii ofera sigurata, comuniune, intelegere.

Imi doresc sa aduc femei impreuna care sa creeze o viata si o lume noua pentru ele , pentru familiile lor si pentru intreaga planeta.

Cum? Impartasind, meditand, desenand, exprimandu-ne ceativ, autentic, sincer esenta noastra; trezind si imbratisand arhetipurle sacre din interior.

De ce sa vii la intalnirile Soulful Women?

– Ca sa gasesti acea parte din tine plina de reurse, creativitate, sensbilitate, bucurie
– Ca sa fii impreuna cu alte femei ce vor impartasi din experientele lor
– Ca sa inveti mai multe despre tine si despre emotiile tale,despre cine esti ca femeie
– Ca sa inveti relaxarea, curgerea, meditatia
– Ca sa iti oferi un dar pe care il meriti din plin : timp si activitati pentru sufletul tau

Propun ca aceste intaniri sa aduca mereu ceva nou, sa facem atat exercitii de respiratie, de ascultare, de creativitate, de conectare cu sufletul cat si exercitii de impartasire, deschidere, ritualuri feminine , jocuri cu carti oracol , culori, muzica, dans.
Voi da mai departe ritualuri , initieri si instrumente de vindecare subtila dupa cum voi fi ghidata. Acestea vor fi pe linie samanica ori angelica.

Lasa-te invitata de energia acestui grup ce se creeaza si ofera-ti cate o surpriza la fiecare intalnire.

Odata cu deschiderea ta , cu relaxarea si curgerea feminina , relatiile tale si viata ta vor cunoaste transformari miraculoase.

Darul tau minim recomandat este : 50 lei
In timpul acestor intalniri veti primi ritualuri si initieri, instrumente de vindecare si transformare . Este posibil ca intuitia /sufletul sa va comunice o suma mai mare pe care sa o donati pentru ceea ce ati primit.

Inscrie-te la anka.lavinia@gmail.com.
Locurile sunt limitate.

Adresa se comunica ulterior confirmarii participarii.

Lucrez cu femei de 3 ani, ajutandu-le sa isi descopere frumusetea interioara si sa invete sa se iubeasca. Am sustinut grupuri si ateliere pentru femei, am scris despre energia feminina si feminitate, am sustinut cururi despre arhetipurile feminie pentru trezirea si integrarea lor.
In cabinet ori la grupuri folosesc atat metode psihoterapeutice cat si meditatii, exercitii din Nlp, coaching, art terpie, terapie prin muzica, elemente de samanism , terapie cu ajutorul ingerilor si elemente de vindecare energetice.
Tot ceea ce am experiemntat si acumulat de-a lungul timpului si am simtit ca este din lumina , cu iubire dau acum mai departe pentru surorile mele femei.
Mai multe despre mine gasiti pe www.ankalavinia.wordpress.com

Descopera -te -iubeste-te- primeste !

CARTILE ORACOL- Calea catre divinul din tine

28 ianuarie, ora 12.00

cards-pkAcest atelier este dedicat celor care isi doresc sa invete cum sa primeasca ghidare de la ingeri utilizand cartile oracol.
In cadrul acestui atelier ai sansa sa deprinzi aceasta abilitate si sa inveti sa faci citiri angelice, atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau.

Poti sa folosesti cartile oracol cu ingeri pentru a primi ghidare:
-pentru cresterea in cariera si descoperirea misiunii personale.
-pentru imbunatatirea sanatatii;
-pentru stabilirea compatibilitatilor in relatii si pentru imbunatatirea acestora;
-pentru dezvoltarea personala;

Ce vei afla la acest atelier?

-cine sunt ingerii care te ghideaza;
-cum sa folosesti cartile oracol pentru a primi mesaje de la ingeri;
-cum sa folosesti calauzirea lor in situatii practice;
-cum sa iti activezi capacitatea de a primi mesaje de la ingeri
– ce seturi si etalari sa folosesti in functie de fiecare situatie (cariera, sanatate, compatibilitate relatii, prosperitate)
– ce pasi sa urmaresti in cadrul unei sedinte invididuale de citiri in cartile oracol;

Cine sustine acest atelier?

Anca Lavinia Florea- terapeut dezvoltare psihoemotionala si spirituala integrata. Detalii despre activvitatea mea gasiti pewww.ankalavinia.wordpress.com

Liviu-George Saizescu – consilier spiritual si formator
Detalii despre Liviu-George Saizescu gasiti pe https://liviugeorgesaizescu.wordpress.com/

Daca ai deja un set de carti oracol, atunci te invitam sa il aduci cu tine la atelier.

Investitia ta: 300RON
Daca te inscrii pana in 10 ianuarie beneficiezi de 10% reducere.

Locurile sunt limitate la 10.

Inscrierea se face prin achitarea unui avans de 50 lei in contul bancar ce se comunica personal la anuntarea intentiei de participare la liviu.saizescu@gmail.com sau facebook- mesaj privat, sau anka.lavinia@gmail.com ori mesaj privat pe facebook.

( Nu este considerata inscriere apasarea butonului Join din eveniment)

Locul desfasurarii se va anunta celor inscrisi.

MULTUMIM 2016! / Meditatie si Targ de Craciun

21.decembrie/ 19.00

8d966021d17e1460035eb3dd6115bcf2.jpgIntalnirea de la final de an devine o traditie plina de sens si de frumos pe care am inceput-o in 2014. Sutem la a 3-a editie si sunt tare fericita ca pot crea si gazdui un eveniment plin de bucurie, recunostinta, transformare.

Incheiem minunatul 2016 cu daruri ,meditatie, si premii chiar in ziua solstitiului de iarna, un moment energetic deosebit pe care il vom fructifica din plin.

Este un prilej de a ne aduna cu totii pentru a sarbatori toate realizarile acestui an, pentru a face un bilant, pentru a multumi si pentru a contribui prin energia creata la transformarea intregii lumi.
Ingerii vor fi alaturi de noi in meditatia de incheiere a anului la fel ca si la editiile precedente.

Incurajez fiecare participant sa aduca un dar ( orice simte ca ar vrea sa dea mai departe).
Incurajez si aducerea de bucate gustoase facute cu drag acasa pe care le vom imparti frateste ca intr-o mare familie.

Voi gazdui si un mini-targ de obiecte hand-made, bijuterii cu cristale, mandale facute cu pasiune de maini si suflete dibace. Asa ca veti avea ocazia sa va imbogatiti cu daruri originale pentru voi si pentru cei dragi de Craciun.

Nu va lipsi tombola cu premii de suflet de la finalul intalnirii si un mesaj-preview pentru anul 2017.

VOR FI SI SURPRIZE ! ( din alea ce ne bucura inima si ne ating sufletele).

Avem ocazia sa ne cunoastem si recunoastem, sa legam prietenii, sa simtim si sa cream o energie frumoasa ce va avea impact asupra intregii lumi. In grupuri energia ce se creeaza este puternica si aduce o contributie amplificata la mai binele nostru, al tuturor.

Asadar, te astept cu mare bucurie si drag la intalnirea de final de an cu mini targul de hand-made chiar inainte Craciun.

Ora inceperii – 19.00
Contributia ta : 55 lei.
O parte din suma stransa va fi donata unui adapost pentru animale.

Locatia va fi rezervata in functie de numarul de participanti.

Te rog sa confirmi participarea printr-un mesaj privat pe facebook sau pe anka.lavinia@gmail.com pana pe 16 decembrie 2016.

Eveniment Facebook:https://www.facebook.com/events/1030419450420438/

Poti aduce prieteni ce simti ca ar beneficia dintr-o astfel de reuniune si energie.

Adu-ti si tu cotributia la mai binele Planetei si la salvarea unor inimioare blanoase.

CONFERINTA “VINDECAREA CU INGERI”

30.10.2016, ora 16.00

Unirea Shopping Center, Bucuresti , aripa Calarasi , et 2.

archangels.jpgIngerii mi-au transformat viata intr-un mod miraculos de cand am recunoscut existenta lor si i-am invtat zi de zi langa mine.

Daca si tu esti curios sa stii mai multe, sa simti aceste energii sublime , sa pui intrebarile la care nu ai raspuns in privinta acestei terapii, te astept duminica la 16.00, in cadrul festivalului “a Noua Dimensiune”.

Meditatie pentru transformare 

Invata sa lucrezi cu Arhanghelii -Metatron-31.10.2016

* O altfel de initiere in terapia cu Ingeri*

sfantul-gavril1. AI auzit despre ingeri dar nu stii despre ce este vorba exact si cum te pot ei ajuta?
2. Vrei sa cunosti Arhangheii si sa stii cum te poate ajuta fiecare sa iti transformi viata?
3. Ai vrea mai multa practica si mai putina teorie?
4. Vrei sa inveti sa comunici cu ingerii?
5. Iti doresti sa aprofundezi lucrul cu ingerii dincolo de un curs de 2 zile ?
6. Iti doresti sa practici vindecarea cu ajutorul ingerilorin viata ta si pentru cei dragi tie?

Daca ai raspuns “da” la unele sau toate intrebarile atunci ai ajuns exact unde ai nevoie :la o altfel de initiere in terapia cu ingeri- una care te va invata pas cu pas despre fiecare Arhanghel si meteode de lucru cu el si iti va da timpul sa si practici intre intalniri.

Cum a pornit aceasta idee?

Am fost la initieri si am tinut si eu cursuri de acest gen si am simtit ca ceva lipseste. MI-am dorit sa aduc ceva nou si mai practic, mai apropiat de nevoia ta in viata reala si care sa fie sustenabil. Mi-am dorit sa poti invata pas cu pas , temeinic si sa practici pentru a dezvolta abilatile extrasenzoriale. Cursurile iti ofera intr-adevar informatia de care ai nevoie dar sunt Prea Scurte! Si apoi este posibil sa nu stii ce sa faci mia departe, sa nu gasesti o modalitate prin care sa aprofundezi si sa ai pe cineva care sa te sustina si cu care sa impartasesti cele invatate si practicate.
Din experenta mea de pana acum este nevoie de lucru sustinut , iar atunci cand am participat la cursuri sau workshopuri am primit informatie de baza cu care a trebuir mai apoi, sa lucrez constat pentru a ma dezvolta.
Am observat ca de cele mai multe ori oamenii renunta la a mai practica ceva dupa un curs/atelier neavand continuitate si asa merg la foarte multe astfel de intalniri fara rezultate palbabile in timp.

Despre ce este vorba ?

Despre 11 intalniri care incep in data de 7.08.2016 cu o prima seara dedicata Arh Mihail. Aceste intalniri se vor incheia in decembrie, odata cu terminarea acestui an.

Inalnirile au loc o data la doua saptamani, lunea, si fiecare este dedicata unui Arhanghel.
Vei putea sa te conectezi la energia lui, vei lucra practic pentru a inteege mai bine cum functioneaza terapia cu ingeri , vei medita alaturi de fiecare Arhanghel si vei practica apoi cate doua saptamni cele invatate.
La fiecare intalnire vom avea timp de intrebari si vom face un rezumat al practicii voastre in timpul celor doua saptamani cat nu ne vedem.
Intalnirile vor dura intre 1h.30 si 2h.

De ce sa te inscrii?

* Pentru ca este un prgram complex ce are continuitate in tiimpoferindu-ti o baza solida;
* Beneficiezi de sustinerea mea si a grupului pe tot parcursul intalnirilor;
* Lucram practic cu fiecare Arhanghel, inveti cine este el , te conectezi la energia lui si practici alaturi de el tehnici utile in viata de zi cu zi si pentru cresterea ta.;
* Iti dezvolti treptat si sustinut abilitatile extrasezoriale astfel incat la finalul programului sa fii un om nou, mai increzator, mai fericit, mai armonios, in claritate cu el insusi si cu ceea ce isi doreste.;
* Te vei descoperi pe tine si potentiaul tau ;
* Vei primi nenumarate raspunsuri, cofirmari si vindecare la fiecare intalnire;
* Vei cunoaste oameni noi asemeni tie ce iti voir deveni prieteni ;
* La finalul prgramului vei putea lucra singur, cu incredere impreuna cu ingerii atat pentru tine cat si pentru ceilati.

Ne insotesc in primele trei intalniri ce au loc pe 8.08, 22.08 si 5.09 Arhanghelii Mihail, Rafael, Uriel urmand , pe rand alti 10 Arhangheli pentru urmatoarele 10 intalniri.
Ei sunt cei care mi-au comunicat ordinea in care vor sa lucram cu ei si tot ei vor fi cei care vor ghida intregul proces.

Cine sunt eu ?

Anca Lavinia FLorea , psiholog, consilier spiritual, practicant terapia cu ingeri.
Tin grupuri de meditatie de peste 2 ani , am lucrat cu sute de clienti individual , am tinut cursurui de initiere in terapia cu ingeri , cursuri de citire in cartile oracol cu ingeri.
Scriu pe blogul personal de 3 ani despre ingeri si nu numai. Puteti sa ma urmariti cu acest subiect in emisiunea la care am participat la 6tv :https://ankalavinia.wordpress.com/2014/10/18/dialoguri-intre-minte-si-inima/
Mai multe despre mine pe ankalavinia.wordpress.com sau pagina de Facebook: Anca Lavinia Florea

Investitia ta :
– 77 lei / intalnire

Inscrie-te la anka.lavinia@gmail.com sau la 0767282904 .
Locurile sunt limitate , grupa fiind de maxim 10 persoane pentru o experienta cat mai completa pentru fiecare.
La inscriere specifica ce forma a programului alegi.

Locul desfasurarii este in zona Universitate si va fi anuntat ulterior inscrierii

De la bine la IUBIRE – conferinta Bucuresti 

6.11.2016/  ora 14.00

noi-confTe invităm într-o atmosferă primitoare, comfortabilă și intimă, la o ceașcă de ceai și o conferință despre Iubire, despre femeie, bărbat și relațiile lor ce pot ajunge să fie plenare împreună.

Femeia este cea care creează, susține și hrănește. Ea este cea care atrage bărbatul prin energia ei: caldă, blândă, senzuală, sensibilă. Aceasta într-un mod deplin, dacă femeia este conștientă de ea însăși și de toate rolurile și arhetipurile ce o construiesc și o influențează.

Bărbatul este cel care construiește, ia inițiativa bazându-se pe raționament, plănuiește cu entuziasm, se jertfește și, nu în ultimul rând -ocrotește cu înțelepciune. El este cel care completează femeia, bărbatul aprinde strălucirea ei și o contemplă prin ”prezența” lui, dar și prin energia ce îl caracterizează: puternică, seducătoare, direcționată, dublată de determinare și curaj, a acțiunii responsabile și ocrotitoare. Aceasta se întâmplă într-un mod deplin și autentic, dacă bărbatul este conștient de el însuși și de toate rolurile și arhetipurile ce-l construiesc și ii influențează maifestările.

Vino la această întâlnire de suflete dacă îți dorești să afli cu adevărat:

– ce anume te împiedică să ai relația pe care ți-o dorești;
– cum să transformi energia ta spre a deveni acea ”Femeie” pentru un Bărbat și bărbatul pe care îl admiri pentru femeia la care visezi;
– ce are nevoie o femeie/un bărbat pentru a fi echilibrată/echilibrat și pentru a primi în viața ei partenerul ideal/dorit și potrivit;
– despre instrumente și practici zilnice pentru ca energia feminină/masculină să fie cea care să se exprime prin tine și pe care să o manifești;
– cât este de importantă latura emoțională, sensibilitatea și deschiderea pentru a ajunge să trăiești o relație echilibrată, armonizată cu sufletul tău;
– despre sinceritate, Autenticitate, comunicare – atribute de bază pentru a crea și susține starea ta de bine, dar și starea de bine a relației tale.

Suntem Anca Lavinia si Bogdan Mihai – soție și soț, parteneri pe același drum, regăsiți după ”vieți” de așteptare și lucru individual. Vă vom împărtăși din experiența noastră, din felul în care noi am ajuns să ne re-construim, transformăm, să ne întâlnim și să clădim relația pe care o trăim acum cu autenticitate și bucurie de viață.

Eu, Anca Lavinia, te invit pe tine, femeie, să îți împărtășesc din secretele feminității, din drumul meu de până aici, din tainele a tot ceea ce am reușit să pătrund, să însușesc și să-mi asum legat de frumusețea și rolul feminității în viața mea, cea de cuplu și viața oamenilor din jur. Sunt psiholog, consilier spiritual și practicant al terapiei de vindecare cu ajutorul îngerilor. Susțin periodic grupuri de meditație dar și de dezvoltare a feminității, susțin și lucrez în individual cu suflete, nu doar ale femeilor, ce au nevoie de sprijin pentru a se regăsi și reconstrui autentic.

Eu, Bogdan Mihai, te invit pe tine, bărbat, să îți împărtășesc din aspectele subtile dar manifeste ale laturii masculine, de care m-am încredințat și eu după experimentarea lor și care ne influențează pozitiv sau nu funcționarea noastră și viața. Studiile mele de psihologie sunt dublate de rezultatele lucrului cu grupuri de la care și împreună cu care am dobândit experiența ce sunt dispus, deschis și vreau să o ofer autentic, spre mai binele nostru, al bărbaților ce iubesc femei care îi iubesc pentru ceea ce sunt.

Investitia ta : 50 lei

Inscrierile se fac la anka.lavinia@gmail.com sau 0767282904

Locurile sunt limitate.

SEARA FEMININA

RECREATE your FEMINIITY

grup pentru femei curajoase – urmatoarea intalnire -24.102016

Bucuresti

IMG_0806.JPGDe ce sa vii?

Pentru ca:
*femeile au nevoie sa fie impreuna
*femeia din tine tanjeste dupa conexiune, emotie, stare de relaxare
*ai nevoie sa fii ascultata si inteleasa
*e timpul sa iti iei puterea inapoi si sa afli ce inseamna sa fii , cu adevarat, o femeie puternica
*inveti sa iti asculti, intelegi si exprimi emotiile fara teama de a fi ranita
*afli cine este fetita din tine, femeia din tine si cum faci sa le armonizezi pentru o stare de armonie interioara
*iti cunosti si dezlantui creativitatea, senzualitatea, trupul spre o stare de bine, impacare si incredere in tine
*te transformi pas cu pas in femeia ce va atrage experiente pozitive, relatii echilibrat
* iti vei cunoaste frumusetea asa cum nu ai stiut ca o ai pana acum
* iti vei raspunde la intrebari precum “de ce nu ma simt bine cu mine” , ” de ce pare ca nimic nu se leaga” , “de ce nu am relatia pe care o merit” etc..
* a fi femeie inseamna mai mult decat machiaj, rochii si tocuri , mult mai mult decat trup si aparenta

Beneficiile acestor intalniri :

* te conectezi cu tine, cu intuitia ta si totul va capata sens in viata ta
* vei putea sa te exprimi deschis, clar, cu blandete, fara teama , neincredere sau agresivitate
* vei intelege diferentele intre puterea masculina si cea feminina si vei invata cum sa fii puternica si feminina
* te vei simti frumoasa, impacandu-te cu trupul tau, cu laturile tale asccunse
* vei putea incheia relatiile toxice in care te afli si atrage unele noi, echilibrate , armonioase
* vei sti cum sa formulezi noi intentii pentru o noua etapa in viata ta
* vei renunta la victimizare si negativitate si iti vei schimba perspectiva asupra vietii
* vei practica linistirea mintii , imprietenirea cu gandurile
* vei simti din nou din plin bucurie, placere si iti vei deschide inima fara teama
*inveti despre rolurile din viatata, de sotie, iubita, mama, femeie de afaceri si cum sa le delimitezi si armonizezi

* vei vindeca aspecte ale tale profunde dobandind astfel o noua stare de FEMINITATE

Cine sunt eu?

Anca Lavinia Florea- femeie in primul rand. Am o experienta de ani de zile cu lucrul in sensul regasirii feminitatii proprii.
Am inceput sa ma intreb despre mine ca femeie cand am observat ca relatile mele se destrama cu suferinta, brusc, fara explicatii ori pur si simplu, nu sunt ceea ce imi doream.
Am trecut printr-un proces de regasire a blandetii, sensibilitatii, puterii, senzualitatii, increderii in mine si in femeia care sunt. Au fost multi pasi, multe expriente, multe lectii si constientizari care m-au adus astazi in fata ta.
Iubesc sa lucrez cu alte femei si o fac in cabinet ori in grupuri dedicate. Iubesc sa invat femeile despre ele, despre frumusetea , puterea, independenta lor care pana acum au fost intelese gresit si exprimate dezechilibrat.
Am inteles ca puterea feminina sta in a sti sa asculti, sa simti si sa exprimi ce simti, sa creezi, sa fii liant in relatia ta, in casa ta, intre oameni.
Pregatirea mea este de psihoterapeut si sunt practicant in vindecarea cu ingeri , cu ani de studiu si lucru intens cu mine si sufletul meu. Pracitc meditatia de 4 ani si sustin grupuri de meditatie. Am un stil de viata plin de creativitate, pozitivism, bucurie, frumusete pentru ca fac ceea ce imi place, iubesc si sunt iubita, mi-am gasit sensul si starea de bine cu mine.

Mai mult despre mine gasesti pe ankalavinia.wordpress.com.

Te invit asadar, la intalnirea cu FEMINITATEA ta. Vom aborda tematici precum :
-copilul interior
-relatia cu tatal
-relatia cu mama
-relatia cu tine si cu divinitatea
-puterea personala
-inima si emotiile
-tipare limitative
-sexualitate si energie sexuala
-creativitate
-energie masculina si feminina
-roluri si arhetipuri

Anunta participare ta la anka.lavinia@gmail.com sau 0867282904 inaintea fiecarei intalniri.

Investitita ta per intalnire este 70 lei.

Cand ?

10 octombrie, luni.

Lunea este ziua lunii – cea mai potrivita pentru introspecite, meditatie, asezare, feminitate.

Ora inceperii :1900

Vom impartasi, vom asculta, vom medita impreuna, vom crea, vom invata despre corpurile noastre subtile, vom rade , vom plange, vom dansa si ne vom regasi frumusetea, siguranta, sensul, increderea !

Impreuna vom crea experiente de neuitat , in comuniune , pace, impartasire si iubire!

Pentru ca atunci cand femeia se trezeste,se transforma ,intreaga lume se schimba !

—-


DE LA BINE LA FERICIRE-29 zile pentru transformarea ta- ONLINE

-editia a II a- din 22 septembrie

heaven-101438594Dam startul toamnei cu a doua editie a programului De la bine la fericire !

Despre ce este vorba ?

Despre 29 de zile in care vei primi , zilnic , mesajul zilei respective care va fi ca o tema de-a lungul acelei zile, de pus in practica, de meditat, de notat , de observat.

De ce acest prgram ?
Pentru ca tu sa poti face schimbari in interiorul tau si implicit, in viata ta, mai usor, cu pasi mici , ghidat si sustinut.
Pentru a-ti da sansa de a incepe de undeva drumul catre tine, intr-un mod care sa se plieze cu viata ta aglomerata.
Pentru ca e practic , aplicabil acasa, pe drum si la birou 🙂

Ai ocazia :
-sa afli cine esti cu adevarat,
-sa fii in contact cu tine poate pentru prima oara ,
-sa te relaxezi si sa reduci stresul,
– sa ai mai muta claritate despre tine si drumul tau,
– sa construesti o perspectiva sanatoasa asupra vietii si situatiilor in care te afli
– sa redobandesti legatura cu sufletul tau si cu divinitatea

De ce sa te inscrii ?

– pentru ca ai sustinere zilnica si ti se ofera clar un mesaj/ o ghidare pe care sa o urmezi
– pentru ca iti poti schimba optica asupra vietii si asupra ta si asta iti va aduce muuulte beneficii in viata de zi cu zi precum : mai multa liniste, claritate, stare de relaxare si de bine, usurinta in a lua decizii
– pentru ca in 29 zile creierul tau se va obisnui cu transformarile pe care le implementezi si shimbarea va fi de durata
– pentru ca n-ai nimic de pierdut- doar de castigat – mai multa liniste, relaxare, stare de bine , viziune diferita asupra vietii, gandire indreptata inspre pozitiv, inspre bine si beneficii
– pentru ca aprent simplu, programul lucreaza la nivele profunde din fiinta ta si va aduce transformari importante in prceeptia ta, in acmpurile tale emotional, mental , fizic, spiritual.

Te astept sa te inscrii la anka.lavinia@gmail.com sau 0767282904

Lasa -mi adresa de email si vei primi zilnic ghidarea de care ai nevoie.

Inscrierea este efectutata dupa ce plata se face in contul RO37RZBR0000060007431091 Anca Lavinia Florea /Raiffeisen si trimiti o dovada a acesteia pe email sau facebook Anca Lavinia Florea , sau daca preferi, pe telefon.

Cat investesti ?
Doar 111 lei !

Si daca te inscrii pana pe 10.09 .platesti numai 90 lei !

Startul programului este 22 septembrie 2016.

BONUS : un grup dedicat tie si celorlalti participanti unde ne putem sustine reciproc si unde puteti impartasi din experenta voastra. Eu voi crea acest grup din prima zi a programului.

BONUS : Daca dupa cele 29 de zile ( sau pe parcursul lor) decizi a ai nevoie de calauzire unu la unu alaturi de mine vei beneficia de prima sedinta de consiliere la numai jumatate de pret ( la alegere online sau fata in fata).

“Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume ”


DE LA BINE LA FERICIRE – 29 zile pentru transformarea ta

pogram ONLINE 

29zile

” Atunci cand interorul se tranforma, se tranforma totul in jurul tau”

Despre ce este vorba ?

Despre 29 de zile in care vei primi , zilnic , mesajul zilei respective. Vei primi un paragraf care iti va spune la ce sa fii atent , ce sa practici in ziua respectiva.
Din 15 august in 13 septembrie 2016.

De ce?
Pentru ca ne pierdem in cotidian. Pentru ca alergam si nu mai avem vreme de noi si suntem mereu obositi, fara chef de a mai face ceva pentru noi. Amanam mereu ziua in care ne vom pune pe primul loc, in care vom redobandi starea de bine, de armonie, de echilibru cu noi insine.
Pentru ca suntem pierduti in ganduri si in griji, in stari de confuzie si apatie, nu mai simtim, nu mai traim, nu mai stim cine suntem.

Ai ocazia :
-sa afli cine esti cu adevarat,
-sa fii in contact cu tine poate pentru prima oara ,
-sa te relaxezi si sa reduci stresul,
– sa ai mai muta claritate despre tine si drumul tau,
– sa construesti o perspectiva sanatoasa asupra vietii si situatiilor in care te afli
– sa redobandesti legatura cu sufletul tau si cu divinitatea


De ce sa te inscrii ?

– pentru ca e online, e simplu, necesita putin timp
– pentru ca ai nevoie de o schimbare interioara , de mai multa atentie la tine
– pentru ca ai sustinere zilnica si ti se ofera clar un mesaj/ o ghidare pe care sa o urmezi
– pentru ca in 29 zile creierul tau se va obisnui cu transformarile pe care le implementezi si shimbarea va fi de durata
– pentru ca n-ai nimic de pierdut- doar de castigat – mai multa liniste, relaxare, stare de bine , viziune diferita asupra vietii, gandire indreptata inspre pozitiv, inspre bine si beneficii
– pentru ca iti poti schimba optica asupra vietii si asupra ta si asta iti va aduce muuulte beneficii in viata de zi cu zi precum : mai multa liniste, claritate, stare de relaxare si de bine, usurinta in a lua decizii
– pentru ca programul este conceput sa te ia usor, de la inceput, fara stres si lucruri dificile
– pentru ca aprent simplu, programul lucreaza la nivele profunde din fiinta ta si va aduce transformari importante in prceeptia ta, in acmpurile tale emotional, mental , fizic, spiritual.

Te astept sa te inscrii la anka.lavinia@gmail.com sau 0767282904

Lasa adresa de email si vei primi zilnic ghidarea de care ai nevoie.

Inscrierea este efectutata dupa ce plata se face in contul RO37RZBR0000060007431091 Anca Lavinia Florea /Raiffeisen si trimiti o dovada a acesteia pe email sau facebook Anca Lavinia Florea , sau daca preferi, pe telefon.

Cat investesti ?
Doar 88 lei!

Si daca te inscrii pana pe 31.07 .platesti numai 70 lei !

Startul programului este 15 august 2016.

BONUS : un grup dedicat tie si celorlalti participanti unde ne putem sustine reciproc si unde puteti impartasi din experenta voastra. Eu voi crea acest grup din prima zi a programului.

BONUS : Daca dupa cele 29 de zile ( sau pe parcursul lor) decizi a ai nevoie de calauzire unu la unu alaturi de mine vei beneficia de prima sedinta de consiliere la numai jumatate de pret ( la alegere online sau fata in fata).

“Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume ”

Un nou program pentu tine – O altfel de initiere in terapia cu ingeri ! Mai completa,  sustinuta, treapta cu treapta !

Bucuresti – din 8 august pana in 19 decembrie 

intalniri la doua saptamani

eveniment ingeri.jpg

 1. AI auzit despre ingeri dar nu stii despre ce este vorba exact si cum te pot ei ajuta?
 2. Vrei sa cunosti Arhangheii si sa stii cum te poate ajuta fiecare sa iti transformi viata?
 3. Ai vrea mai multa practica si mai putina teorie?
 4. Vrei sa inveti sa comunici cu ingerii?
 5. Iti doresti sa aprofundezi lucrul cu ingerii dincolo de un curs de 2 zile ?
 6. Iti doresti sa practici vindecarea cu ajutorul ingerilorin viata ta si pentru cei dragi tie?
Daca ai raspuns “da” la unele sau toate intrebarile atunci ai ajuns exact unde ai nevoie :la o altfel de initiere in terapia cu ingeri- una care te va invata pas cu pas despre fiecare Arhanghel si meteode de lucru cu el si iti va da timpul sa si practici intre intalniri.
Cum  a pornit aceasta idee?
Am fost la initieri si am tinut si eu cursuri de acest gen si am simtit ca ceva lipseste. MI-am dorit sa aduc ceva nou si mai practic, mai apropiat de nevoia ta in viata reala si care sa fie sustenabil. Mi-am dorit sa poti invata pas cu pas , temeinic si sa practici pentru a dezvolta abilatile extrasenzoriale. Cursurile iti ofera intr-adevar informatia de care ai nevoie dar sunt Prea Scurte! Si apoi este posibil sa nu stii ce sa faci mia departe, sa nu gasesti o modalitate prin care sa aprofundezi si sa ai pe cineva care sa te sustina si cu care sa impartasesti cele invatate si practicate.
         Din experenta mea de pana acum este nevoie de lucru sustinut , iar atunci cand am participat la cursuri sau workshopuri am primit informatie de baza cu care a trebuir mai apoi, sa lucrez constat pentru a ma dezvolta.
Am observat ca de cele mai multe ori oamenii renunta la a mai practica ceva dupa un curs/atelier neavand continuitate si asa merg la foarte multe astfel de intalniri fara rezultate palbabile in timp.
Despre ce este vorba ?
Despre 13 intalniri care incep in data de 7.08.2016 cu o prima seara dedicata Arh Mihail. Aceste intalniri se vor incheia in decembrie, odata cu terminarea acestui an.
INtalnirile au loc o data la doua saptamani, lunea, si fiecare este dedicata unui Arhanghel.
De ce sa te inscrii?
 • Pentru ca este un prgram complex ce are continuitate in tiimpoferindu-ti o baza solida.
 • Beneficiezi de sustinerea mea si a grupului pe tot parcursul intalnirilor
 • Lucram practic cu fiecare Arhanghel, inveti cine este el , te conectezi la energia lui si practici alaturi de el tehnici utile in viata de zi cu zi si pentru cresterea ta.
 • Iti dezvolti treptat si sustinut abilitatile extrasezoriale astfel incat la finalul programului sa fii un om nou, mai increzator, mai fericit, mai armonios, in claritate cu el insusi si cu ceea ce isi doreste.
 • Te vei descoperi pe tine si potentiaul tau
 • Vei primi nenumarate raspunsuri, cofirmari si vindecare la fiecare intalnire
 • Vei cunoaste oameni noi asemeni tie ce iti voir deveni prieteni
 • La finalul prgramului vei putea lucra singur, cu incredere impreuna cu ingerii atat pentru tine cat si pentru ceilati.
Ne insotesc in primele trei intalniri ce u loc pe 8.08, 22.08 si 5.09 Arhanghelii Mihail, Rafael, Uriel urmand , pe rand alti 10 Arhangheli pentru urmatoarele 10 intalniri.
Ei sunt cei care mi-au comunicat ordinea in care vor sa lucram cu ei si tot ei vor fi cei care vor ghida intregul proces.
Cine sunt eu ?
 
Anca Lavinia FLorea , psiholog, consilier spiritual, practicant terapia cu ingeri.
Tin grupuri de meditatie de peste 2 ani , am lucrat cu sute de clienti individual , am tinut cursurui de initiere in terapia cu ingeri , cursuri de citire in cartile oracol cu ingeri.
Scriu pe blogul personal de 3 ani despre ingeri si nu numai. Puteti sa ma urmariti cu acest subiect in emisiunea la care am participat la 6tv https://ankalavinia.wordpress.com/2014/10/18/dialoguri-intre-minte-si-inima/
Mai multe despre mine pe ankalavinia.wprdress.com sau pagina de Facebook: Anca Lavinia Florea
Investitia ta :
– 77 lei / intalnire
770 lei pentru toate cele 13 intalniri daca achiti la inceputul programului intreaga suma . Beneficiezi de 3 sedinte gratuite in felul acesta.
900 lei cu  un dscount de 10% in doua rate astfel: 450 lei pentru primele 6 intalniri si 450 lei la a 7-a intalnire.
* recomand participarea la toate intalnirile pentru o evolutie treapta cu treapta si continuitate
Inscrie-te la anka.lavinia@gmail.com sau la 0767282904 .
Locurile sunt limitate , grupa fiind de maxim 10 persoane pentru o experienta cat mai completa pentru fiecare.
La inscriere specifica ce forma a programului alegi.
 • Se ofera diploma de participare la finalul programului numai pentru cei care participa la toate intalnirile.
Locul desfasurarii este in zona Universitate si va fi anuntat  ulterior inscrierii
Incepe aceasta noua aventura spre maretia din tine !

—-

Meditatie pentru transformare

– Deschiderea inimii cu Arh.Chamuel-

23 iunie/ 19.30 , Bucuresti

Ai o viata alerta, plina de stres?
Gandesti prea mult si asta de oboseste?
Esti confuz atunci cand vine vorba de inima ta si de intuitie?
Ai vrea sa simti mai mult, sa fii mai relaxat si mai calm?

Hai sa exploram impreuna tainele inimii impreuna cu Arhanghelul Chamuel si alti ingeri ce vor fi prezenti la aceasta meditatie.

deschiderea inimii.jpgMEditatia este modalitatea prin care :
– te poti relaxa si diminuna stresul
– poti sa fii mai prezent in tine si in viata ta pentru mai multa armonie si claritate
– poti sa te conectezi cu Divinitatea si sa primesti raspunsuri la intrebarile tale
– poti sa fii mai mult in inima, in traire si mai putin in minte
-poti sa imbunatatesti starea de sanatate , creativitatea

Arhanghelii sunt entitati de lumina cu care lucrez de3 ani atat pentru mine cat si pentru cei care apeleaza la ajutorul meu ( si al lor).
Sunt nenumarati clienti care imi spun de minunile care li se intampla dupa ce invata sa le ceara ajutorul zi de zi. Din proprie experienta pot sa spun ca viata mea s-a schimbat radical de cand am inceput sa le cer ajutorul, sa primesc mesajele lor , sa ii am mereu in preajma.

Te astept joi seara pe 23 iunie, in preajma solstitiului si a Sanzienelor pentru o meditatie transformatoare!

Inscrieri la anka.lavinia@gmail.com sau telefon 0767282904.
Locul desfasurarii il voi anunta ulterior celor inscrisi ( zona Univesristate).
Contributia ta – 55 lei.

Locurile sunt limitate asa ca daca simti sa fii impreuna cu noi nu ezita sa participi.

Te astept sa incepi sau sa continui drumul catre tine insuta/insati!

Ileana Cosanzeana si Fat Frumos 

-cum sa  ai relatia despre care citesti doar in povesti-

2Esti singur de ceva timp si nu intelgi de ce nu apare relatia visata?
– Esti intr-o relatie dar te simti mai mult intr-un camp de lupta, armonia fiind ceva ce ai pierdut demult?
– Vrei sa afli tiparele pe care le repeti pentru putea avea o relatie echilibrata?
– Vrei sa afli mai multe despre feminitate si masculinitate, despre cele doua energii complementare?
– Simti ca nu esti ascultat/a , inteles/a de catre partener si nu stii ce sa mai faci in sensul asta?
– Vrei sa afli de ce bula de fericire de la inceputul relatiei dureaza doar o vreme?

Te invit la un atelier despre femei si barbati, despre relatii, despre cum sa facem sa avem acea relatie mult visata despre care doar auzim sau citim in carti.
Pe parcursul celor 5 ore petrecute impreuna vom aborda aspectele teoretice dar si practice ale unei relatii si vei putea afla raspunsul la aceste intrebari si chiar mai mult :

* Vino sa intelegi de ce relatia pe care o visezi nu a aparut inca
* Afla care sunt tiparele si blocajele ce stau in calea relatiei fericite pe care o visezi
* Invata cum sa comunici pentru ca relatia pe care o ai sa se transforme intr-una armonioasa si echilibrata
* Afla ce este de fapt energia masculina si cea feminina si cum influenteaza ele relatia ta
* Invata mai multe despre cum sa iti depasesti blocajele mentale pentru a atrage “acea” relatie in viata ta.

Exercitiile practice pe care le vom lucra impreuna te vor ajuta sa intelegi:
– cum sa comunici eficient cu partenerul tau pentru a dezvolta o relatie bazata pe incredere si sinceritate;
– cum sa iti asculti partenerul pentru a-l intelege cu adevarat ;
– cat de importanta este legatura care se simte si nu se vede dintre tine si el/ea;
– cum sa iti dezvolti empatia spre a rezona cu adevat cu celalalt
– cat de important este limbajul non-verbal in relatia ta

Suntem incantati sa te conducem ntr-o lume fascinanta din care vei ramane cu noi idei, vei primi raspunsuri, vei avea instrumente pe care sa le aplici in viata de zi cu zi spre a avea sau a gasi relatia ideala.

Cine suntem noi ?
Anca Lavinia Godja-Florea – psiholog si consilier spiritual . Consiliez de peste doi ani oameni care au nevoie sa se regaseasca pe ei, sa inteleaga ce inseamna feminitatea/masculinitatea , sa isi gasesca echilibrul personal dar si in relatiile lor.
Am sustinut grupuri dedicate femeilor si ateliere despre feminitate , masculinitate.
Am sustinut webinarul “Despre senzualitate” in cadrul reinventare Feminina si am o carte in curs de publicare dedicata femeilor.
Bogdan Godja- psiholog cu experienta in lucrul pe relatii de cuplu si familie. Consilier scolar si profesor de dezvoltare personala.

Inscrierile se fac la anka.lavinia@gmail.com sau telefon 0767282904.

Unde: Bucuresti , Unirii
Cand : 25 iunie , sambata la ora 14.00
Contributia ta : 250 lei daca platesti pana pe 10 iunie, 300 lei daca platesti pana pe 23 iunie.
Daca vii impreuna cu sotul/sotia, iubitul/iubita vei plati 400 lei.

Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 100 lei in contul RO37RZBR0000060007431091 Anca Lavinia Florea /Raiffeisen

Va asteptam cu bucurie sa devenim protagonistii propriilor relatii de poveste!

—-

Mesaje de la ingeri 

27.05 .2016

1cCartile oracol cu ingeri sunt un instrument minunat pe care il folosesc de cativa ani pentru a oferi ghidare clientilor mei dar si celor apropiati.
Aceste carti ofera mesaje pozitive , de incurajare si pe alocuri iti vor arata unde ai cate ceva de imbunatatit , unde poti lucra mai mult pentru a-ti fi mai bine.
Eu sunt mesagerul prin care ingerii transmit mesajele si ti le ofer tie cu ajutorul acestor carti.

Asa ca daca ai intrebari la care iti e greu sa gasesti un raspuns, o ghidare te astept vineri, cu programare in prealabil sa eneficiezi de o citire cu cartile oracol cu ingeri.
Poti veni cu intrebari sau situatii in care ai nevoie de un indemn, de un raspuns din toate domeniile – cariera, relatii, personal.

O citire dureaza 30-45 minute si costul este 77 lei.

Pentru programare contacteaza -ma pe mesaj privat fb ( https://www.facebook.com/events/980251192089422/)  ori email anka.lavinia@gmail.com

La inscriere va fi comunicata si adresa cabinetului.

Meditatie pentru transformare – Meditatie cu Mantre 

30.05.2016/ 19.00

images (9)Te invit luni , pe 30 mai la un moment unic de meditatie cu Mantre.

Te invit sa meditam impreuna pentru transformarea noastra, a tuturor , dar mai ales a sufletului tau. Pentru regasirea bucuriei si fericirii, relaxarii, iubirii, blandetii pe care ,poate, nu le-ai mai experimentat demult.

Mantra este o formula ( cuvant, propozitie) ce aduce nenumarate beneficii atat mintii cat si trupului si sufletului.
Deva Premal este una dintre fiintele care aduce matrele in viata noastra cotidiana prin muzica ei.
UN alt exemplu de mantra cantata este https://www.youtube.com/watch?v=6XP-f7wPM0A

Repetarea uei mantre mai ales in grup, creeaza o energie inaltatoare, vindecatoare, transformatoare.

Hai sa simti puterea mantrelor pe pielea ta alaturi de alte suflete deschise.

Vino indiferent de pregatirea ta in acest domeniu. Doar lasa-te ghidat de intuitie si vei trai o experienta de neuitat.

Contributia ta pentru aceasta seara este 55 lei.

Anunta participarea ta pe mesaj privat sau email anka.lavinia@gmail.com ori sms la 0767282904.
Locurile sunt limitate.

Dupa confirmarea participarii iti voi confirma si adresa exacta.

Cand ne adunam mai multi energia noastra impreuna creeaza miracole pentru intreaga Planeta!

MEDITATIE CU INGERII

Bucuresti, 4.04, 18:45

ang-angels-24397789-1024-768.jpgTe invit la o noua intalniimpreuna cu prietenii nostri, ingerii.

Ei sunt fiinte ce asteapta sa ne poata ajuta, sa intervina in viata noastra ,dar o vor face numai daca noi invatam sa ii chemam, sa le cerem ajutorul.

Odata ce vom simti prezenta lor , ne vom deschide catre lumea magica a tuturor posibilitatilor, viata noastra se va transforma. Vom sti ca avem un ajutor de baza , ca e nevoie doar sa ceri pt a primi , ca totul se intampla intr-o frumoasa ordine divina.

Haide si tu sa ii cunosti, sa meditam impreuna cu ei pentru a simti energia vindecatoare si blanda ce=ti va aduce linistire, relaxare, pace si vindecare.

Inscrie-te la anka.lavinia@gmail.com sau aici, mesaj privat.

Fb : https://www.facebook.com/events/1591247887862622/

Contributia ta este de 50 lei.

 

ATELIERELE FEMINITATII

PROGRAM DE RECONECTARE CU ESENTA FEMININA 

BUCURESTI , 19,26.03, 2.04., ora 11.00

Femeia este cea care creeaza, sustine, aduce la inflorire lumea. Ea este blandetea, caldura, frumusetea, creativitatea, senzualitatea.
2015-06-03-1433294122-1344775-divinefemininehuffpo
Programul ce poarta titlul Atelierele feminitatii a fost creat din dorinta de a te ajuta sa te redescoperi ca femeie. Am parcurs un drum lung de transformare, regasire, reconectare cu femeia care sunt astazi si din experienta acumulata am creat aceasta serie de intalniri axate pe practica , pe traire, pe constientizare.

 

❤ Daca simti ca ceva iti lipseste, ca nu iti mai gasesti bucuria de a fi femeie si nu mai stii ce inseamna asta  atunci  e necesar sa participi la aceste intalniri. 

❤ Daca senzualitatea ta nu mai exista, daca te simti plafonata in relatia ta sau nu ai una si nu stii de ce nu reusesti sa iti gasesti perechea atelierele sunt pentru tine. 

❤ Daca te identifici cu rolul de mama , sora, prietena dar nu mai stii cum e sa fii femeia atractiva, stralucitoare, calda, creativa, plina de compasiune atunci esti unde trebuie citind aceste randuri.

❤ Daca muncesti prea mult ,toate responsabilitatile sunt pe umerii tai si nu mai stii cum sa renunti la rolul de barbat pe care il sustii atunci vino te rog, la aceste intalniri.

Este vorba despre trei saptamani ( 21 zile ) in care vei aplica cele invatate pe parcursul celor trei intalniri de weekend , a cate patru ore , cu teme structurate astfel incat sa parcurgem etapele reconectarii tale cu tine, cu femeia din tine.

 

Temele sunt concepute astfel incat inglobeaza toate aspectele : emotional, mental, fizic, spiritual, programul fiind unul complex ce va restructura in profunzime exact acolo unde ai nevoie.

 

Programul este urmatorul :

Sambata , 19 martie , ora 11.00

Tema : Deblocarea energiiei feminine ( fetita si femeia, chakrele feminine, meditatie de deblocare)

 

Sambata , 26 martie , ora 11.00

Tema: Comunicarea si Creativitatea ( comunicarea asertiva, empatia, ascultarea, creatia)

 

Sambata, 2 aprilie , ora 11.00

Tema : Senzualitatea si iertarea de sine ( energia sexuala, reconectarea cu trupul si emotia)

 

Vom lucra practic, vom explica concepte, vom pune intrebari si vom primi raspunsuri, vom medita si ne vom relaxa, vom trai experiente unice intr-un cadru de grup, sigur si cald.

Vei avea teme de facut in saptamana dintre intalniri astfel incat procesul sa fie unul continuu. 

Vei beneficia de sustinerea mea in fiecare zi, intre intalniri daca apar intrebari sau situatii in care ai nevoie de sprijin.

 

De ce sa vii ? 

woman-feminine-female-fine-art-painting-beautiful-perfume-scent-color-waves-lovely-picture

 • Pentru ca stii ca ai nevoie, pentru ca sufletul tau iti spune ca ti-e dor de femeia care erai sau care iti doresti sa fii.
 •   Pentru ca meriti sa traiesti o experienta ce te va aduce mai aproape de cine esti Tu: frumoasa, senzuala, calda, blanda, minunata !
 • Pentru ca poti avea relatia pe care o doresti, te poti simti bine in pielea ta , poti trai fara rusine, jena , cu o stare de bine si impcare pe care o vei radia in jur.
 • Pentru ca vei pleca reinnoita, reintinerita, cu bucuria de a fi femeie, cu intelegerea clara a ceea ce insemna asta si cu instrumente practice pe care le vei putea folosi in continuare in viata ta pentru a inflori precum lotusul cu o mie de petale!

 

Cine sunt eu ?

Anca Lavinia Florea, femeie, ghid spiritual si psiholog. Am inceput calatora catre feminitate, constient, acum un an si jumatate. Am tinut cursuri despre Arhetipurile feminine, meditatii dedicate feminitatii, intalniri pentru femei si am lucrat in particular cu numeroase client ce se confruntau cu blocajul in zona feminitatii.

Lucrez in continuare cu mine, zilnic , pe toate palierele , prin meditatie, introspectie, exercitii aplicate, carti citite, documentare urmarite dar mai presus, printr-o conexiune constienta si constanta cu mine insami.

Ma simt astazi fericita ca femeie, cu o cariera ce imi ofera multa bucurie si oportunitati de crestere, intr-o relatie absolut minunata cu un barbat pe care l-am primit in viata mea dupa ce eu am pregatita ca femeie.

Cred in autenticitate, adevar, bunatate, iubire- principii pe care le aplic in viata mea cat de mult si de des pot.

Mai multe detalii gasesti despre mine pe blogul pe care scriu de 3 ani deja despre suflet, viata, regasiri, crestere , transformare , frumos, experimentare : http://www.ankalavinia.wordpress.com

 

Inscrie-te la anka.lavinia@gmai.com sau 0767282904 . Locurile sunt limitate la 10.

 

Rezervarea se face prin plata unui avans de 100 lei in contul : RO37RZBR0000060007431091 Anca Lavinia Florea /Raiffeisen.

Asa te angajezi ca vei face schimbarea de care ai nevoie.

*Contributia ta pentru acest program : 700 lei

 • Suma se poate plati in doua rate : la prima intalnire si la ultima. 
 • Daca platesti integral la inscriere costul participarii tale se reduce la 550 lei. 
Puterea femeii sta in vulnerabilitatea si emotiile sale. Fii pregatita sa iti dai mastile jos, sa iti regasesti esenta si sa te repozitionezi fata de tine si de lume!

 

 

MEDITATIE PENTRU RECONECTAREA CU ENERGIA FEMININA

Bucuresti, 25.02/ 18:45

SolarGodess2Ati auzit multi despe yin si yang, energia feminina si cea masculina.
Stiit probabil ca este nevoie ca ele sa fie echilibrate si manifestare atunci cand este cazul , in mod armonios.
Traim intr-o lumea masculnizata, plina de actiune. Daruim prea mult si uitam de noi. Alergam mereu si nici macar nu stim pentru ce anume.
Este nevoie de o reconectare la feminin. Este nevoie de mai multa relaxare, de a invata sa primesti, sa fii mai creativ si mai bland, mai asezat.
Te invit asadar, la o astfel de seara, dedicata energiei feminine . Meditam pentru a o simti, pentru a ne deschide mai mult si a regasi acele atribute minunate precum caldura, blandetea, ingenuitatea, emotia , simtirea.
INscrie-te la anka.lavinia@gmail.com sau aici in mesaj privat.
Locurile sunt limitate .
Contributia ta este de 50 lei.
Impreuna descoperim frumusetea vieii si revenim la echilbru!

SEMINAR- DESPRE INGERI ;cine sunt , cum ne ajuta cum comunicam cu ei

Bucuresti, 27.02/ 12.00pm 

Angels.jpgTot mai multi dintre voi se intraba poate ce este cu ingerii, ce este aceasta terapie cu ingeri. Altii doresc sa intre in contact cu ei si nu stiu cum ori pur si simplu va doriti mai multa informatie.

Pentru ca totul se schimba , si noi si Pamantul, pentru ca este vremea sa ne deschidem cu adevarat mintile si inimile am aceasta bucurie si misiune de a va vorbi despre INGERI.

Va invit la o intalnire de weekend de cateva ore in care veti afla:

♥ cum ne pot ajuta zi de zi,
♥ cum le cerem ajutorul,
♥ cum stim ca sunt aproape.
♥ ce este vindecarea/terapia cu ingeri
Vom medita alaturi de ei pentru a-i cunoaste mai bine si vom primi mesaje nepretuite.

Daca simti sa fii aici, daca simti ca ai nevoie de aceasta intalnire , nu ezita. Vei avea ocazia sa cunosti alte suflete ca tine, interesate de drumul spirritual , sa iti faci prieteni noi , atat pamanteni cat si mai….aerieni 🙂

Te astept cu mare drag sa te inscrii la anka.lavinia@gmail.com, in mesaj privat sau la telefon 0767282904.
Locurile sunt limitate asa ca te rog sa confirmi participarea ta pana pe 26 februarie.

Investitia ta pentru aceasta intalnire este 30 lei.

Eveniment facebook :https://www.facebook.com/events/1553184375001762/

Deschide-ti aripile si zboara, alege vocea ta interioara!

 

_____________________________

MEDITATIE cu INGERI pentru vindecare

Bucuresti, 11.02/ 18:45

maxresdefaultRevin la o tema draga mie , ingerii. Lucrez cu ei zilnic, sunt parte din viata mea. MOdalitatile prin care ei ne pot ajuta sunt nenumarate, de la lucruri marunte pana la situatii importante, complexe din viata noastra.

Ne intalnim pentru o meditatie in care vor fi prezenti spre a ne conduce intr-o lume de vis si a ne darui energia vindecatoare de care avem nevoie fiecare.

Lasa-te condus de intuitie si daca simti sa fii aici eu te astept cu mare drag .

Vei primi mesaje de care ai nevoie si vei putea socializa cu persoane asemnatoare tie.

Inscrie-te la anka.lavinia@gmail.com sau aici in mesaj privat.
Locurile sunt limitate.

DESCHIDE-TI INIMA – curs Bucuresti

30.01.2016/11.00

curs bucuresti.jpgMerg pe calea inimii, pe calea iubirii de cand ma stiu. La inceput inconstient, acum constient. Sunt pe drum ca voi toti. Am primit insa indemnul de sus sa predau mai departe ceea ce eu am invatat pana acum, pasii pe care eu i-am urmat si ii invat si pe clientii mei spre a se conecta cu inima si intuitia lor, spre a -si deshide inima si a trai cu bucurie, pace, detasare si iubire.
Este ceea ce stiu cel mai bine sa fac asa ca te invit cu mare drag la un curs de o zi in care vei invata despre :
❤ chakrele feminine si masculine, corpuri subtile
❤ energia masculina si cea feminina
❤ emotiile si rolul lor; cum le acceptam si exprimam
❤ ascultare, empatie, a primi ,a simti,
❤ autenticitate, iertare, eliberare
Toate acestea sunt parte din procesul deschiderii inimii.
Vom trece prin toate acestea impreuna lucrand exercitii practice individual, in doi sau in grup si meditand acolo unde este nevoie pentru curatare, echilibrare, deschidere, integrare.
Vom fi calauziti de ingeri, Arhangheli si Maestri inaltati primind multe daruri si mesaje de la ei pe parcursul zilei.
Este un curs ce iti va transforma viata, perceptia, interiorul si de la care vei pleca, cu siguranta linistit, impacat, cu multe instrumente in buzunar pe care sa le folosesti mai departe pe drumul tau spre a trai ini inima, calauzit de vocea ei.
Eu sunt Anca Lavinia, psiholog si consilier spiritual. Lucrez de cativa ani cu suflete atat individual cat si in grupuri de meditatie, feminitate, ateliere sau cursuri. Ajut tocmai lucrand pe plan emotional, eliminand blocaje si conectand cu adevarata esenta a fiecaruia, cu inima si iubirea ce este in fiecare.
Mai multe despre mine si ceea ce fac gasiti pe http://www.ankalavinia.worpress.com
Te invit si pe tine sambata, 30 ianuarie, pentru 8 ore ( cu pauza) de la 11 la 19 sa experimentezi deschiderea inimii impreuna cu alte suflete minunate.
Vino pregatit cu un caiet si un pix, cu deschidere si curaj , cu motivatie si zambet pentru ca vom avea de lucru 🙂
Contributia ta pentru aceasta zi cu daruri este 350 lei.
Locurile sunt limitate asa ca se vor ocupa cu inscriere si confirmare ferma pana la data de 28 .01 fie pe email : anka.lavinia@gmail.com, fie pe mesaj privat sau telefon 0767282904
MEDITATIE pentru eliberarea si iertarea parintilor 
28.01 / 18.45
stock-footage-happy-family-father-mother-and-baby-playing-at-sunset-silhouettes.jpgDrumul nostru pe Pamant incepe cu parintii, cu familia noastra. De acolo ne luam credintele, valorile, absorbim comportamente, cuvinte, reguli. Toate astea ne influenteaza viata de adult si uneori creeaza dezechilibru deoarece putem chiar ajunge sa nu mai stim cine suntem. Atat de bine am adoptat tot ceea ce ne-au spus parintii, tot ceea ce am auzit de la ei si felul in care am fost etichetati incat nu mai suntem cu
adevarat in contact cu noi.De asemenea, primele relatii se stabilesc cu tatal ( ca prim barbat in viata femeii/fetitei) si cu mama ( ca prima femeie in viata barbatului/baiatului) . Aceasta relatie ne va influenta mai tarziu relatiile de cuplu si felul in care alegem partenerii. Vom observa ,nu rar, cat de asemanatori sunt ei parintilor nostri si ne putem trezi la o varsta inaintata ca avem o relatie copie fidela dupa cea parinteasca.Te invit sa discutam despre influenta parintilor in viata ta si nivelele subtile ,energetice care inca ne leaga de ei. Vom medita la finalul serii pentru a elibera tot ceea ce nu ne mai serveste din partea lor, pentru a ne relua inapoi puterea si a-i putea accepta si ierta.Vino cu inima deschisa si curiozitate si cu siguranta vei pleca cu o alta stare si intelegere.INscrie-te la anka.lavinia@gmail.com sau 0767282904
Locurile sunt limitate asa ca te rog sa imi confirmi inscrierea ta pana pe 27 ianuarie.Contributia ta este de 50 lei.

Evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/events/1540227406292132/

Impreuna descoperim frumusetea vieii si revenim la echilbru!

CRESTE-TI VISELE IN 2016

14.01/ 18:45

335013276_be0caf0a30Inceputul de an are mereu forta entuziasmului pentru foaia alba ce se asterne in fata noastra.
La final de an ne-am pus dorinte, am facut bilantul si acum ne intalnim pentru uda acele seminte pe care le-am pus spre crestere si implinire.

Va astept la o seara de meditatie si dialog despre ceea ce ne aduce noul an si despre ceea ce alegem sa cream pt noi in urmatoarele luni.

Inscrie-te la anka.lavinia@gmail.com sau pe mesaj privat.
Contributia ta este de 50 lei.

=

itiri angeliceMESAJE PENTRU 2016

Daca doriti sa aflati ce mesaje au ingerii pentru voi pentru anul ce vine va astept sa va progrmati pentru o citire angelica  personalizata .

Ingerii ofera puncte importante de interes, evenimente speciale si  ghidarea lor pentru anul ce vine  pentru fiecare dintre voi.

Daca doriti sa stiti ce va rezerva anul viitor si ce indemnuri va trimit prietenii nostri de lumina eu sunt bucuroasa sa va trimit pe email citirea dupa ce facem programarea.

Pretul pentru aceasta citire este 130 lei si plata se va face in contul bancar pe care vi-l comunuic individual.

Invata sa meditezi – atelier Bucuresti 

7.01 – 1900

12294893_1020936751259831_7508158999004875992_nÎn lumea agitată în care trăim uităm de relaxare, uităm de noi, de momentele de pace si solitudine, atât de benefice.
Nu avem timp și nu mai avem chef pentru că facem prea multe și la finalul zilei suntem istoviți.
Eu îți propun să înveți să meditezi . Este un instrument extraordinar ce nu necesită mult timp din ziua ta și îți va aduce o mulțime de beneficii :
– regăsirea ta, a liniștii din interior
– reducerea stresullui și grijilor
– îmbunătățirea sănătății
– claritatea minții
– o conexiune adevarată cu intuiția ta și cu sufletul tău
– răspunsuri la întrebări simple și complexe.

Vei descoperi liniștea minții, liniștea trupului, liniștea Ta practicând cel puțin 10 minute zilnic. O poți face la tine în domitor,pe canapea sau pe fotoliu, chiar și la birou sau în metrou.
Meditația nu înseamnă neaparat o poziție anume sau un mediu anume, nu mereu.
Te invit să înveți să respiri, să asculți, să te vezi , să te ințelegi mai bine, să devii mai fericit și mai armoniios! Ce metodă mai frumoasă de a încheia anul și de a-l primi pe cel nou ?

Cu cine?
Sunt Anca Lavinia Florea, consilier spiritual și psiholog , însă pe lângă aceste titluri sunt un om ce iubește frumosul în toate formele sale.
De la un om agitat, mereu în minte căutând soluții și îngrijorat am devenit o persoană calmă, prezentă în marea parte a timpului, pozitivă, plină de viață și de zâmbet. Înțeleg acum că tranformarea mea interioară îmi aduce întâi mie beneficii și apoi tuturor celor din jur. A fi eu în armonie cu mine mă ajuta să pot dărui și celorlalți frumosul pe care eu îl vad și simt.

Cum am ajuns așa?
Practicând meditația și nu numai. Fiind mai atentă la gândurile mele, la emoțiile mele, acceptându-mă din ce în ce mai mult și încercând să schimb în mine ceea ce consider că mă pune în dezechilibru.
Scrisul mă ajută enorm și de aceea am acest blog :www.ankalavinia.wordpress.com unde poți găsi mai multe despre tranformarea ta, a noastră.
Coordonez grupuri de meditație și țin cursuri și ateliere cu teme spirituale și dezvoltare personală.
Te invit să vezi emisiunea despre medtiație și beneficiile ei la care am fost invitată alături de alți colegi :
https://www.youtube.com/watch?v=yDSoccpHmqk&amp%3Bindex=17&amp%3Blist=FL2axIR2Efrv_tY7tZki2zRQ
https://www.youtube.com/watch?v=nGRNA5lszpY&amp%3Bindex=16&amp%3Blist=FL2axIR2Efrv_tY7tZki2zRQ

Cu ce?
Cu ținută lejeră, dacă vreți, și ceva să vă notați. Cel mai important este să vii cu drag 🙂

Când?
Marți@incubator107 , 15 Decembrie de la 19:00 la 21:00
Joi@incubator107 , 07 Ianuarie de la 19:00 la 21:00

Unde?
Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1050537458299978/

Recunostinta 2015- Bun venit 2016 

Meditatie de final de an Bucuresti 

18.12/ 18.30

pizap.com14491343732711Ne intalnim pentru a inchide usile cu drag si recunostinta si a numara binecuvantarile pe care le-am primit , iar apoi intampinam anul ce vine cu bratele si inimile deschise.

Vom primi mesaje pentru anul viitor, vom medita impreuna pentru a insamanta vise si a trimite iubirea noastra acolo unde este nevoie.

Va fi o seara magica cu miros de cozonac si daruri.

Voi organiza o mica tombola pentru ca Mos Craciun sa va aduca daruri de suflet.

Pe voi va astept cu cozonac, placinte, gustari felurite pentru a petrece impreuna ca-n familie.

* Daca printre voi se afla persoane care lucreaza obiecte hand-made va rog anuntati-ma spre a va putea prezenta produsele in cadrul acestei intalniri.

Inscrieti-va la anka.lavinia@gmail.com sau dati-mi un mesaj privat. E bine sa stiu cati suteti pentru a gasi o sala potrivita.

Contributia voastra pentru participare este 44 lei.

Impreuna aducem lumina in noi si-n lume !

Eveniment facebook :https://www.facebook.com/events/1534172633574659/

Meditatie de conectare cu copilul interior

Bucuresti / 10.12/ 19.00

    Odata cu procesul constientizarii si vindecarii noastre este esential sa recunoastem prezenta copilului interior. Daca nu lucram cu el pentru vindecarea ranilor lui, constientizarea legaturilor cu adultul care suntem , cresterea lui ,nici nu avem cum sa fim fiinte echilibrate si armonioase.

Copilaria este foarte importanta deoarece atunci absorbim informatii, programe, se creeaza rani emotionale si tipare de gandire si comportament. Este bine ca ele sa fie recunoscute si vindecate pentru ca influenta copilului interior in viata de adult sa fie una poziva,echilibrata, sub forma de resursa.

Vino sa descoperi cum te influenteaza copilul tau interior , sa il cunosti, sa il strangi in brate si sa incepi vindecarea lui.

Vom profita de aceasta intalnire sa trimitem iubire acolo unde este nevoie in lume pentru a crea mediul si planeta pe care ne-o dorim.

Va astept joi seara, pe 10 decembrie, de la ora 19.

Contributia voastra este 50 lei

Va rog sa va anuntati participarea pe mesaj privat sau email anka.lavinia@gmail.com spre a sti cum ne organizam.

Este momentul sa ne unim, sa simtim, sa daruim , sa transformam- impreuna!

Meditatie de conectare cu Sufletul 

26.11/ 19.00

Va invit la o noua seara de meditatie dedicata sufletului tau. Ne vom conecta cu el si vom vedea care sunt nevoile sale.

Ne vom conecta la Lumina si Iubirea Divina, vom avea alaturi Ingerii si alte fiinte luminoase si va primi fiecare atat cat are nevoie acum spre binele sau cel mai inalt.

Fiecare astfel de seara va aduce un plus de lumina tarii, planetei, oamenilor ce au nevoie. Participand poti contribui si tu la binele mai inalt al nostru , al tuturor!

Va astept in numar cat mai mare joi seara, pe 26 noiembrie, de la ora 19.

Contributia voastra este 50 lei

Va rog sa va anuntati participarea pe mesaj privat sau email anka.lavinia@gmail.com spre a sti cum ne organizam.

Este momentul sa ne unim, sa simtim, sa daruim , sa transformam- impreuna!

Meditatie pentru sustinerea schimbarilor prin care trecem 

12.11.15/ 19.00

colorful-hearts-facebook-cover-timeline-banner-for-fb

Va invit la o seara de meditatie dedicata transformatilor prin care trecem cu totii.

Simt ca este nevoie sa ne unim cat mai multi si sa trimitem lumina si iubire acolo unde este nevoie : celor apropiati, celor din spiatale, conducatorilor nostri, tarii si planetei noastre.

Este nevoie sa aducem cat mai multa lumina in intreaga lume spre a sustine o transformare cat mai armonioasa a noastra, a tuturor, impreuna cu Mama Pamant.

Ne vom conecta la Lumina si Iubirea Divina, vom avea alaturi Ingerii si alte fiinte luminoase si vom actiona ca un grup pentru binele colectiv.

Va astept in numar cat mai mare joi seara, pe 12 noiembrie, de la ora 19.

Contributia voastra este 33 lei.

Va rog sa va anuntati participarea pe mesaj privat sau email anka.lavinia@gmail.com spre a sti cum ne organizam.

Este momentul sa ne unim, sa simtim, sa daruim , sa transformam- impreuna!

Evenimentul pe fb: https://www.facebook.com/events/162116860805401/

RECONECTAREA SI VINDECAREA COPILULUI INTERIOR

Atelier Bucuresti 14-15.11.2015/ ora 12.00

Inner ChildTe invitam la un nou atelier de lucru dedicat copilului interior pentru a intelege cine este el, cum sa te reconectezi cu el, cum sa il ajuti sa se vindece aducand astfel mai multa armonie in viata ta de adult.

In timpul acestui atelier vei putea :
– invata cine este copilul interior si te vei conecta cu el in profunzime;
– sa intelegi cum te raportezi la el si ce are nevoie sa ii oferi;
– sa intelegi cum se raporteaza ceilalti la el si de ce nu te simti acceptat ori iubit;
– sa intelegi ce impact are el in viata ta de zi cu zi ;
-invata cum sa il ajuti sa se vindece, sa creasca pentru a-ti aduce mai multa armonie in viata de zi cu zi.

Vom imbina teoria cu practica punand accent indeosebi pe exercitii , meditatie astfel incat vei avea ocazia sa simti conexiunea ta cu copilul interior si sa o intaresti spre a putea continua apoi procesul inceput.

Atelierul va fi impartit in doua zile astfel:

Sambata 14.11 : Eu si copilul meu interior
– Conectarea cu el si stabilirea unei conexiuni
– Exercitii pentru constientizarea legaturiii mele cu copilul interior si nevoilor lui
– Meditatie de integrare a copilului Hristic ( conectarea la iubirea divinia)

Duminica, 15.11- Ceilalti si copilul meu interior – abordarea relatiei dintre mediul extern si copilul interior
– Ranile copilului interior si influenta lor in viata mea de adult ( de ce nu ma simt iubit, de ce nu am relatiile pe care mi le doresc etc)
– Exercitii interactive pentru intelegerea raportului copil interior- ceilalti
– Meditatie de conectare la energia parintilor
– Meditatie de conectare la iubirea lui Dumnezeu

Te asteptam cu drag intr-o tinuta lejera , cu zambet si deschidere pe 14- 15 noiembrie la un atelier transformator.

Duratata: 4 ore in fiecare zi.
Investitia ta pentru cele doua zile este de 500 lei

* pentru cei care au mai participat la acest curs dar simt sa reaudieze ( el fiind intr-o forma imbunatatita) , pretul este 150 lei pentru ambele zile.

Noi suntem: Anca Lavinia Florea – psiholog/cosilier spiritual si Liviu George Saizescu- consilier spiritual si daca doresti sa stii mai multe despre ceea ce facem intra pe www.ankalavinia.wordpress.com /www.liviugeorgesaizescu.wordpress.com

Inscrierea se face la anka.lavinia@gmail.com sau mesaj privat pe facebook la Anca Lavinia FLorea sau Liviu George Saizescu.
Locurile sunt limitate la 10 asadar te rugam sa ne scrii pentru o confimare pana pe 12 noiembrie.

Evenimentul pe fb : https://www.facebook.com/events/551266278364854/

SEARA TA MAGICA din timpul saptamanii 

-relaxare-regasire-reconectare-

Bucuresti 22.10/ 18:30

What-Is-a-Higher-Self1

Te invit de doua ori pe luna la o seara plina de MAGIE in care sa te relaxezi , regasesti, reconectezi cu tine si starea de bine. Vor fi seri transformatoare in care vom lucra exercitii, vom medita, vom pune intrebari si vom primi raspunsuri.


TEMA de discutie si meditat pentru aceasta intalnire sunt INGERII. 

Revin la o tema foarte draga mie, la ineputurile mele, la ceea ce mi-a deschis usa catre mine 🙂 , la prietenii mei, INgerii. 

In graba de zi cu zi am uitat de noi. Am uitat sa ne oprim, sa ne relaxam, sa ne ascultam nevoile.
NU mai avem timp pentru sufletul nostru, pentru linistire, asezare, crestere interioara.
Suntem prinsi in minte si in exterior. Emotiile, tacerea, meditatia, reconectarea cu noi sunt atat de putin importante.

Si totusi….omul functioneaza pe baza emotiilor sale. Atunci cand nu mai esti in contact real cu tine si nevoile tale ajungi gol pe dinauntru, trist, plictisit, irascibil si parca nimic nu se mai leaga….

Acorda-ti timp, acorda-ti o seara numai pentru tine!
Vei avea ocazia sa cunosti alte suflete calde, deschise ce impartasesc aceeasi dorinta de a invata,creste si evolua.

Anunta-ti participarea pe email anka.lavinia@gmail.com sau aiici pe mesaj privat.

Vom petrece aproximativ 2 ore impreuna/

Investitia ta este de 70 lei

Reintoarcerea la FEMININ- Planteaza-ti visele la luna noua

-grup de lucru Bucuresti- 12.10.2015; 18:30

eva-ruiz-divine-masculine-and-feminine-as-one♥ Te astept la acest grup pentru a te redescoperi , redefini, reconecta cu aspectul tau feminn. Astfel, vei deveni femeia pe care o admiri .

Grupul isi propune sa te ajute sa devii :

 • Femeia blanda, relaxata si iubitoare care este in tine
 • Femeia care isi exprima emotiile, trairile fara retineri , intr-un mod cald si clar
 • Femeia care se apreciaza si valorizeaza pe ea fara a mai astepta asta de la ceilalti
 • Femeia care se iarta si se accepta asa cum este fiind mereu atenta la ea si nevoile ei , pe care le va exprima si implini
 • Femeia sigura pe ea, puternica , increzatoare ce iese din postura victimei si nu depinde de cineva pentru a se simti frumaosa, pentru a avea o afacere, pentru a fi intreaga
 • Femeia senzuala , impacata cu sexualitatea ei , libera sa se exprime

.

♥ Vom discuta, vom lucra impreuna exercitii de autocunoastere, dezvoltare persoanala, ne vom reconecta cu emotiile noastre, vom dezveli aspecte mai putin placute pentru a le intelege si iubi, vom medita si ne vom juca pana ce Femeia din tine va fi din nou fericita, simtindu-se bine in pielea ei, increzatoare , senzuala, puternica si blanda in acelasi timp, sigura pe ea , creativa si plina de iubire.

Vei cunoaste alte femei ca si tine, vei lega prietenii, vei rezona cu suflete deschise si te vei transforma intr-un fluture minunat care isi va lua zborul. Odata cu tine se vor transforma relatiile tale si intreaga ta viata intr-un mod aproape miraculos.

Inscrieri la anka.lavinia@gmail.com sau mesaj privat pe fb.

Investitia ta : 100 lei.

Mai multe despre mine, cine sunt, ce fac gasesti pewww.ankalavinia.wordpress.com

“Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”

CURS- Invata sa  citesti in cartile oracol cu ingeri 

Bucuresti – 3.10.15/ 11.00 am

may_8Te invitam la un curs in care vei invata:
– ce sunt cartile oracol
– cum le alegi si la ce te pot ajuta
– care sunt etalarile pe care le poti face si semificatia lor
– cum te ajuta in viata de zi cu zi
– sa te conectezi la Sinele Tau Superior si sa vezi mesajele pe care le primesti prin intermediul lor cu usurinta
– sa iti folosesti intuitia atunci cand faci citiri

Vom lucra impreuna, practic, astfel incat vei dobandi increderea necesara pentru a continua sa folosesti acest instrument pentru tine, cei apropiati si viitori clienti.
Ghizii tai vor fi Anca Lavinia Florea – consilier psiho-spiritual, si Liviu-George Saizescu – terapeut holistic

Te asteptam cu inima deschisa, curiozitate si cu un pachet de carti pe care il ai acasa ( sau mai multe).
Iti poti achizitiona unul din librariile Diverta sau online de la Editura Adevar Divin.

Investitia ta: 400 lei
Locurile sunt limitate la 10.
Inscrierile se fac la anka.lavinia@gmail.com sau facebook- mesaj privat.

Locul desfasurarii se va anunta celor inscrisi.

Se va elibera diploma de participare.
Detalii despre Anca Lavinia , Vindecarea cu Ingeri, Citirile in cartile oracol puteti gasi si pe www.ankalavinia.wordpress.comDetalii despre Liviu George gasiti pe www.liviugeorgesaizescu.blogspot.com

REINTOARCEREA LA FEMININ – Femeia moderna privita din perspectiva barbatului 

grup de lucru Bucuresti – 28.09- 18:30

TEMA intalnirii este ” Femeia moderna privita din perspectiva barbatului ”

Ne va incanta cu prezenta un invitat special.
Va va raspunde la intrebari si vom putea cunoaste din tainele relatiei femeie-barbat , de data aceasta, din cealalta perspectiva.

Traim vremuri in care femeile sunt in competitie cu barbatii pentru orice si au ajuns sa manifeste foarte multa latura masculina , yang : sa ia decizii, sa vina cu initiativa, sa fie puternice fara a mai manifesta emotia, sa comande atat la serviciu cat si acasa.
Acest tip de manifestare duce in timp la relatii dezechilibrate atat cu partenerul, cu cei din jur cat si cu tine si vei ajunge sa nu mai intelegi de ce viata ta nu este asa cum ai visat-o.

Se va lucra atat pe palier psiho-emotional cat si energetic, unul din instrumentele mele preferate fiind meditatia.

Inscrierea o poti face la anka.lavinia@gmail.com sau mesaj privat.

Investitia ta este 100 lei.

Mai multe despre mine pe www.ankalavinia.wordpress.com

CURS- Invata sa  citesti in cartile oracol cu ingeri 

Bucuresti – 3.10.15/ 11.00 am

may_8Te invitam la un curs in care vei invata:
– ce sunt cartile oracol
– cum le alegi si la ce te pot ajuta
– care sunt etalarile pe care le poti face si semificatia lor
– cum te ajuta in viata de zi cu zi
– sa te conectezi la Sinele Tau Superior si sa vezi mesajele pe care le primesti prin intermediul lor cu usurinta
– sa iti folosesti intuitia atunci cand faci citiri

Vom lucra impreuna, practic, astfel incat vei dobandi increderea necesara pentru a continua sa folosesti acest instrument pentru tine, cei apropiati si viitori clienti.
Ghizii tai vor fi Anca Lavinia Florea – consilier psiho-spiritual, si Liviu-George Saizescu – terapeut holistic

Te asteptam cu inima deschisa, curiozitate si cu un pachet de carti pe care il ai acasa ( sau mai multe).
Iti poti achizitiona unul din librariile Diverta sau online de la Editura Adevar Divin.

Investitia ta: 400 lei
Locurile sunt limitate la 10.
Inscrierile se fac la anka.lavinia@gmail.com sau facebook- mesaj privat.

Locul desfasurarii se va anunta celor inscrisi.

Se va elibera diploma de participare.
Detalii despre Anca Lavinia , Vindecarea cu Ingeri, Citirile in cartile oracol puteti gasi si pe www.ankalavinia.wordpress.comDetalii despre Liviu George gasiti pe www.liviugeorgesaizescu.blogspot.com

Reintoarcerea la feminin

– grup de lucru pentru femei-Bucuresti

14.09.2015/18:45

Ce reprezinta pentru tine femeia, feminitatea?
Cat timp iti dedici tie si laturii tale feminine?
Cat esti de senzuala, de blanda, de atenta?
Stii de existenta fetitei din tine? Cum a fost copilaria ta si care sunt reperele tale in materie de feminitate?

Sunt doar cateva intrebari la care putem raspunde impreuna si de asemenea vor fi abordate, in functie de nevoia grupului, teme precum :

– fetita si tatal
– traumele copilariei
– sexualitatea
– echilibrul masculin-feminin

Se va lucra atat pe palier psiho-emotional cat si energetic, unul din instrumentele mele preferate fiind meditatia.

Inscrierea o poti face la anka.lavinia@gmail.com sau mesaj privat.

Investitia ta este 100 lei.

Seara de MEDITATIE 

9.09.2015

meditation-lotus O noua seara in care discutam, intrebam, aflam raspunsuri , meditam si integram facand inca un pas inspre vindecarea si binele nostru

Va astept cu mare drag.

Contributia ta este 70 lei

CURS – Vindecarea cu ajutorul ingerilor

Bucuresti 

25-26 iulie 2015- 10.30 am

Cine sunt ingerii ?
Cum comunicam cu ei?
Cum recunoastem mesajele lor?
Cum integram mesajele si ajutorul lor in viata de zi cu zi?
Cum lucram cu ei pentru vindecarea noastra si a celor din jurul nostru?

11401275_901694709892147_4128365167410117874_nVa invit sa aflati raspunsul la aceste intrebari pe parcursul celor doua zile de curs/atelier in care vom discuta, medita si lucra practic pentru a invata, simti, deschide si primi ce au ingerii si Dumnezeu sa ne ofere spre cel mai inalt bine al fiecaruia.

Dupa acest zile de curs veti sti :
– cine sunt ingerii si cum va pot ei ajuta zilnic
– cum sa le adresati rugamintile
– care este modalitatea prin care voi primiti cel mai usor mesajele lor
– cum sa faceti curatari ,echilibrari si lucru vindecator impreuna cu ei

Ghidul vostru si mesagerul lor voi fi eu, Anca Lavinia Florea, consilier spiritual , psiholog. Detaii despre mine si ceea ce fac gasiti pewww.ankalavinia.wordpress.com

Investitia voastra pentru cele doua zile : 450 lei

Locurile se considera ocupate dupa ce veti confirma participarea pe email la anka.lavinia@gmail.com si veti depune in contul pe care il voi comunica avansul de 100 lei.

Locurile sunt limitate la 10.

Se ofera diploma de participare.

Va astept cu mare drag !

REINTOARCEREA LA FEMININ

grup de lucru si vindecare pentru femei

21.07.2015/18.30

269Vom aborda teme diferite , voi raspunde la intrebari si vom lucra aplicat prin diverse tehnici pentru a va recapata feminitatea si a deveni femeia la care visati si pe care o admirati in taina.

Majoritatea femeilor de astazi manifesta in special latura masculina. S-a uitat bladetea, emotia, deschiderea, senzualitatea, frumosul acela pur.

Va astept cu mare drag la intalniri dedicate sufletului si inimii femeii cu teme precum :
– ce este feminitatea
– fetita si tatal
– mental vs emotional
– sexualitatea integrata in iubire

Veniti cu inima deschisa si veti redescoperi minunatia de femeia ce sta in interior.

Investitia voastra : 70 lei
Inscrierea pe privat sau email anka.lavinia@gmail.com

VINDECAREA ASPECTULUI MASCULIN- BUCURESTI

(6.01.2015/ 11.00)

RELUAT PE 27 IUNIE , ora 1130

maxresdefault (1)Această întâlnire este dedicată vindecării aspectului masculin.

Vom discuta și vom învăța despre energia si arhetipurile masculine urmând urmatoarele puncte :

– ce este energia masculina ( caracteristici )
– conectarea la aspectul masculin din fiecare ( meditație)
– exerciții interactive
– vindecarea aspectului masculin ( răni emoționale, programe)
– meditație de vindecare a aspectului masculin
– Arhetipurile aspectului masculin ( prezentare, caracteristici)
– Meditație de integrare și vindecare arhetipuri

Ghizii tăi sunt : Anca Lavinia Florea– cosilier spiritual, psiholog si Liviu-George Saizescu-terapeut holistic .

Locuri disponibile : 8

Durata workshopului :5 ore

Investiția ta : 250 lei

Locurile se ocupă numai confirmând participarea la anka.lavinia@gmail.com sau pe mesaj privat

CURS: INVATA SA CITESTI IN CARTILE ORACOL CU INGERI 

Bucuresti- 20 iunie/ 11.00

0004358_healing-with-the-angels-oracle-cardsMesajele pe care le primesti prin si cu ajutorul acestor carti oracol iti arata situatia in care te afli si iti ofera o ghidare completa pentru ceea ce urmeaza sa faci sau sa lucrezi inspre binele tau cel mai inalt.

Te invitam la un curs in care vei invata:
– ce sunt cartile oracol
– cum le alegi si la ce te pot ajuta
– care sunt etalarile pe care le poti face si semificatia lor
– cum te ajuta in viata de zi cu zi
– sa te conectezi la Sinele Tau Superior si sa vezi mesajele pe care le primesti prin intermediul lor cu usurinta
– sa iti folosesti intuitia atunci cand faci citiri

Vom lucra impreuna, practic astfel incat vei dobandi increderea necesara pentru a continua sa folosesti acest instrument de lumina.

Ghizii tai vor fi Anca Lavinia Florea – consilier spiritual, psiholog, si Liviu-George Saizescu – terapeut holistic

Te asteptam cu inima deschisa, curiozitate si cu un pachet de carti pe care il ai acasa ( sau mai multe).

Iti poti achizitiona unul din librariile Diverta sau online de la Editura Adevar Divin.

Investitia ta: 200 lei

Locurile sunt limitate la 10.
Inscrierile se fac la anka.lavinia@gmail.com sau facebook- mesaj privat.

Locul desfasurarii se va anunta celor inscrisi.

Se va elibera diploma de participare.

Detalii despre Vindecarea cu INgeri, Citirile in cartile oracol puteti gasi si pe www.ankalavinia.wordpress.com

VINDECAREA ASPECTULUI FEMININ

workshop Bucuresti -23.05.2015

new-divine-feminine (1)Vom discuta și vom învăța despre energia si arhetipurile feminine urmând urmatoarele puncte

– ce este energia feminina ( caracteristici )
– conectarea la aspectul feminin ( meditație)
– exerciții interactive
– vindecarea aspectului feminin ( răni emoționale, programe)
– meditație de vindecare a aspectului feminin
– Arhetipurile aspectului feminin( prezentare, caracteristici)
– Meditație de integrare și vindecare arhetipuri

Ghizii tăi sunt : Anca Lavinia Florea– cosilier spiritual, psiholog si Liviu-George Saizescu-terapeut holistic .

Investitia ta este 250 ron.

Inscrierea o poti face pe anka.lavinia@gmail.com sau pe facebook :https://www.facebook.com/events/679221188873171/

ARHETIPURI – VINDECAREA COPIILULUI INTERIOR-BUCURESTI

9.05.2015

maxresdefaultVă invităm la o nouă serie a workshopurilor despre Arhetipuri: vindecarea copilului interior, a aspectelor feminin și masculin.

Prima întâlnire este dedicată copilului interior. Vei putea învăța:
– ce este copilul interior
– cum ne influențează pe noi ca adulți
– cum accesăm copilul interior
– care sunt caracteristicile acestuia
– cum să identifici și să vindeci traumele copilariei
– cum să păstrezi o relație armonioasă cu copilul tău interior
– cum să iei decizii echilibrate și armonioase

Regăsește-ți resursa de bucurie, de relaxare, de joacă și de zâmbet , începe vindecarea copilului din tine pentru a fi echilibrat , armonios și plin de bucurie zi de zi.

Ghizii tăi sunt : Anca Lavinia Florea– cosilier spiritual, psiholog si Liviu-George Saizescu-terapeut holistic .

Ne puteți găsi pe www.ankalavinia.wordpress.com și terapiespirituala.ro

Locuri disponibile :8

Durata workshopului :4-5 ore

Investiția ta :300 lei

Acordăm o reducere de 20% din prețul total pentru cei care participă la toate trei modulele.

Locurile se ocupă numai confirmând participarea la anka.lavinia@gmail.com sau pe mesaj privat.

Seara de meditatie: Egoul si caile spirituale- Bucuresti

22.04.2015

Va invitam pe 22 aprilie la o intalnire in care vom discuta despre :
– Ce este Egoul
– Ego si sinele superior
– Capcanele egoului si cum sa le recunoastem
– Calea de evolutie spirituala si egoul

In a doua parte a intalnirii vom medita pentru a curata structurile noastre de atasamente, blocaje incepand un proces de vindecare si dizolvare a Egoului.

Ghizii vostri sunt Liviu George Saizescu- terapeut holistic si Anca Lavinia Florea -consilier spiritual/ psiholog ..( ankalavinia.wordpress.com)


Contributia voastra : 50 lei

Inscrierile se fac pe mesaj privat Facebook la Liviu George Saizescu sau Anca Lavinia Florea ( Anka Lavinia) ori email anka.lavinia@gmail.com

CONFERINTA DESCHIDE-TI INIMA

25.04.2015

11148618_965424476824130_2921790597342824798_nVa asteptam cu bucurie la o intalnire a inimilor deschise. Vom vorbi, impartasi, darui, regasi si vindeca impreuna.

Detaliile pe link:

http://taniatita.info/acces/conferinta-deschide-ti-inima-25-aprilie-bucuresti/

TABARA  POIANA MARULUI

17-19.04

Va invit sa participati la cea de-a II-a editie a Taberei de Dezvoltare Personala si Spirituala ,,My Way” pe care o organizez intr-un alt tinut de vis, de o vibratie ridicata, un minunat loc de reculegere spirituala si de conectare cu tinutul nostru stramosesc … aproape de Varful Gugu, unul dintre punctele energetice esentiale ale Terrei.

Traineri: Turic Monica – psiholog psihoterapeut
Invitati: Anca Lavinia Florea – psiholog – consilier spiritual
Paul Ionescu – ghid montan si spiritual
Gheorghe Iovu – meloterapeut (confirma prezenta in saptamana taberei)

Cazarea, masa si sala de cursuri ne sunt puse la dispozitie de Pensiunea Cara din localitatea Poiana Marului, judetul Caras Severin – http://www.pensiuneacara.ro/

Numarul de locuri este 15 cu mentiunea ca se pot completa cu inca 3 locuri iar inscrierile se fac la adresa monituric@yahoo.com, pana in data de 1 aprilie 2015.

Pretul de participare este de 500 lei/persoana si include cazarea – 2 nopti, masa (vineri – cina, sambata – mic dejun, pranz, cina, duminica- mic dejun), cafelele din pauzele dintre cursuri, sala de curs si materialele necesare, accesul la piscina.
Ocuparea locului se face in urma achitarii sumei de 250 lei in cont RO08INGB0000999900370725 Banca ING, titular Turic Monica

MEDITATIE DE CURATARE SI CONECTARE LA IUBIREA HRISTICA

7.04.2015/ 18.30

Este săptămâna mare și am simțit că ne vom întâlni pentru o discuție și meditație diferite. Am întrebat despre ce va fi vorba și Isus a apărut imediat. Am știut că dorește să ne transmită un mesaj, că va fi prezent .

Vom înțelege mai multe despre cine a fost, cine este și ce înseamnă El .

Vă aștept cu mare drag la o întalnire “altfel” înainte de Paște.

Împreună cu mine va fi și Liviu-George Saizescu (terapeut holisitc) pentru discuția dinaintea meditației.

Înscrierile se fac la anka.lavinia@gmail.com sau pe mesaj privat.

Investitia ta : 40 lei

 —

MEDITATIE DE RECONECTARE CU FEMEIA INTERIOARA

24.03.2015

Divine-Feminine-e1371465906983Te aștept de această dată la o seară magică pentru tine, femeia.

O seară în care vom :
– vorbi despre principiul feminin – despre tine;
– descoperi cine este femeia din tine;
– regăsi drumul către feminitatea ta.

Prea multe femei au uitat de puterea lor : de emoție, de căldura, de blândețe. Trăim într-o societate profund masculinizată și asta îți știrbește din adevarata ta frumusețe, Femeie.

Cu drag, ne vom întălni să ne deschidem inimile și să regăsim acea parte din noi ce a fost atat de reprimată, ascunsă, de care ne-a fost rușine , pe care am considerat-o slabă și neputincioasă.

Ghidul tău este Anca Lavinia Florea– consilier spiritual și psiholog

Invitatul nostru special in această seară este Liviu-George Saizescu– terapeut holisitc.
Este important să ascultăm și să ințelegem femeia și prin ochii și simțurile unui bărbat.

Contributia ta este 50 lei.

BANII: PRIETEN PE CALEA SPIRITUALA

21.03.2015

Dear-MoneyCare este rolul banilor de fapt și cum se impaca ei cu a fi o persoană spirituală?
Care sunt credințele tale legate de bani ?
Cum să te imprietenești cu ei și să manifești dintr-o perspectivă echilibrată?
Cum să ai o viață în care “abundența” să fie cuvantul ce te însoțește?

Vom găsi răspunsul cel mai potrivit pentru tine în cadrul acestui workshop. Vom discuta liber și vom identifica modalitățile prin care vei putea să atragi mai mulți bani in viața ta.

În cadrul acestei întălniri vom medita alături de îngeri și maeștri pentru a ințelege cum să creăm noi oportuniăți pentru a atrage bani și pentru a imbunătăți relața noastră cu aceștia.

Ghizii tăi sunt Anca Lavinia Florea-consilier spiritual,psiholog și Liviu-George Saizescu-terapeut holisitc.

Înscrierile sunt necesare datoritănumărului limitat de locuri.
Se vor face cu confirmare pe mesaj privat sau email anka.lavinia@gmail.com

Preț: 250 lei

CURS: Învața să citești în cărțile oracol cu îngeri- București

14.03.2015/11.00 am

10427341_806901849371434_6658046073547524308_nTe invităm la un curs în care vei invăța:
– să te conectezi cu intuiția ta
– să asculți vocea ta interioară
– să primești ghidare de la îngeri într-un mod simplu și plăcut
– să iți accesezi și să îți dezvolți abilitățile intuitive pentru a citi și reda mesajele de la îngeri

Cărțile oracol se folosesc în cadrul Vindecarii cu Îngeri și nu numai. Poți să le folosești zilnic, acasă, pentru tine sau familia și prietenii tăi.

Prin intermediul lor poți primi o ghidare completă în următoarele aspecte ale vieții tale:
– carieră
– dezvoltare personală
– relații
– prosperitate

Ghizii tăi vor fi Anka Lavinia – consilier spiritual, psiholog si Liviu-George Saizescu – terapeut holistic( www.terapiespirituala.ro)

Iți poți achiziționa unul dintre pachetele de cărți disponibile în librariile Diverta sau online la Editura Adevăr Divin. .

Investitia ta: 250 lei

Locurile disponibile 10: Te poți înscrie la : anka.lavinia@gmail.com sau facebook- mesaj privat.

Locul desfășurării se va anunța celor înscriși.

Durată : 4-5 ore

La finalul acestui curs vei primi o diplomă de participare care atestă faptul că ai dobândit abilitățile necesare lucrului cu cărțile oracol cu îngeri.

Vă așteptăm cu drag.

Mai multe informații despre Vindecarea cu Îngeri și citirile în cărțile oracol puteți găsi aici:
https://ankalavinia.wordpress.com/terapia-cu-ingeri/

SEMINAR BUCURESTI-ROMANIA :INIMA TERREI

1 .03. 2015

https://daniilgaucan.wordpress.com/2015/02/18/seminar-bucuresti-1-martie-2015-romania-inima-terrei/

rosia-montana

Alaturi de Dan Gaucan voi sustine o meditatie si discutie despre fiintele de lumina, pentru vindecarea noastra si a pamantului. Este un eveniment caritabil pentru familia Sfatuitoarei- Alina Huidan.

Multumim!

BODY MIND SPIRIT expo

27.02.2015 / 15.00 

banner-bmse20151

Vineri, pe 27 februarie va astept cu drag in cadrul festivalului Body Mind Spirit la Sala Palatului pentru conferinta Vindecarea cu Ingeri- vindecare prin iubire.

Voi sustine o prezentare de o ora despre ingeri, cine sunt ei, cum ne pot ajuta si in functie de grupul prezent vom face o scurta meditatie.

Intrare libera. Va puteti bucura de alte conferinte, produse, carti, terapii in cadrul fesitvalului.

CURS Certificare in VINDECAREA ( terapia)  CU INGERI

28.02- 11.00 am

ange-l10

Te invit la un curs in care vei invata:- cine sunt ingerii;
– cum sa recunosti prezenta lor in viata ta;
– cum sa primesti calauzire de la ei;
– cum sa imbunatatesti urmatoarele aspecte din viata ta: dezvoltare personala, sanatate ,relatii, cariera, manifestare si prosperitate.

Acest curs iti va da prilejul sa cunosti o lume deosebita ce poate deveni un mod de viata pentru tine, transformandu-te intr-o persoana fericita, implinita, armonioasa.
Vei simti mereu ca ai un sprijin in ingeri pentru ca ei vor deveni cei mai buni prieteni ai tai ,iar prietenii cei mai buni sunt mereu acolo pentru tine, indiferent de cat de greu iti este.

Inscrierile se fac la anka.lavinia@gmail.com sau Facebook –mesaj privat.
Confirmarea este necesara datorita numarului de locuri limitat pana la data de 25 februarie.

Investitia ta : 500 lei

Reducere de 10% pentru pensionari si studenti.

Pentru mai multe informatii despre vindecarea cu ingeri aici: https://ankalavinia.wordpress.com/terapia-cu-ingeri/

BANII SI CALEA SPIRITUALA. MEDITATIE CU INGERI SI MAESTRI INALTATI

19.02.15/ 18.30 

abundanceCe sunt banii?
Cum îi privești și ce înseamnă ei pentru tine?
Care sunt credințele tale ascunse despre bani?
Se impacă spiritualitatea cu abundența materiala?

Vă invităm pe 19 februarie sa răspundem împreună la aceste întrebări și de asemenea, să veniți și voi cu altele pentru a avea un dialog inspirator si vindecător.Vom găsi fiecare adevărul nostru legat de acest subiect și vom incheia seara cu o meditație de curățare a programelor limitative pe care le avem despre bani.

Ne propunem să deshidem ușa abundenței prin care să intrăm începând cu aceasta seară și continuând la cursul ce urmează în luna martie : Banii : prieten pe calea spirituala

Ghizii voștri sunt : Anca Lavinia Florea ( Anka Lavinia) – psiholog, consilier spiritual și Liviu George Saizescu- terapeut holistic.
Ne gasiți pe www.ankalavinia.wordpress.com si www.terapiespirituala.ro

Costul participării : 50 ron

Locurile sunt limitate, vă rugăm să confirmați participarea la anka.lavinia@gmail.com sau Facebook, mesaj privat.

Facebook  https://www.facebook.com/events/840465405996524/

Workshop Arhetipuri – VINDECAREA COPILULUI INTERIOR

24.01.2015/ 11.00 am

Arhetipurile  sunt parte integranta a fiintei si structurii noastre. In viata moderna le exprimam cu totii intr-un mod mai mult sau mai putin echilibrat . Ceea ce invatam sau absorbim de mici in familie si mai apoi in scoala si mediul in care traim influenteaza felul in care exprimam copilul nostru interior, latura noastra feminina sau pe cea masculina.O manifestare dezechilibrataa acestora duce la stress, dezechilibre emotionale si mentale, dezorganizare interna si confuzie. Omul nu se mai simte complet intreg, armonios.

a_search_for_my_inner_child_small_by_moniquet-d5ileoeAsadar, incepem aceasta serie de trei module cu un workshop in care lucram pentru :
– prezentarea aspectelor de baza legate de arhetipul copilului
– stabilirea conexiunii cu copilul interior
– identificarea traumelor /ranilor acestuia si cum se manifesta ele in viata adulta
– vindecarea prin iubire si iertare a propriului copil interior

Vom discuta si vom face meditatii pentru a ajunge la o intelegere dar si integrare in mod armonios a copilului din fiecare dintre noi.

Ghizii vostri sunt: Anca Lavinia Florea ( Anka Lavinia)- psiholog, consilier spiritual- si Liviu-George Saizescu -trapeut holistic.
Ne gasiti pe www.ankalavinia.wordpress.com si www.terapiespirituala.ro

Contributia voastra: 300 lei
Pentru cei care confirma participarea la toate trei modulele oferim o reducere de 20% din suma totala.

Inscrierie se fac la anka.lavinia@gmail.com sau facebook, mesaj privat pentru Anka Lavinia sau Liviu-George Saizescu.
Locurile sunt limitate la 12 si confirmarea inscrierii este necesara

Workshop Arhetipuri: VINDECAREA ASPECTULUI FEMININ

31.01.2015/ 11.00 am

8206679_f520Continuam seria workshopurilor despre Arhetipuri si vindecare cu cel dedicat aspectului feminin din fiecare dintre noi, femei sau barbati. Toti continem atat masculinul cat si femininul ( Yin/Yang) si le manifestam in viata de zi cu zi intr-un mod mai mult sau mai putin echilibrat.

Asadar, vom lucra de aceasta data pentru :
– prezentarea aspectelor de baza legate de arhetipul feminin
– stabilirea conexiunii cu latura feminina
– identificarea felului in care manifestam latura noastra feminina
– integrarea si vindecarea laturii feminine prin meditatie

Vom discuta si vom face meditatii pentru a ajunge la o intelegere dar si integrare in mod armonios a aspectului nostrum feminine.

Ghizii vostri sunt: Anca Lavinia Florea ( Anka Lavinia)- psiholog, consilier spiritual- si Liviu-George Saizescu -trapeut holistic.
Ne gasiti pe www.ankalavinia.wordpress.com si www.terapiespirituala.ro

Data desfasurarii: 31 ianuarie, ora 11.00 ( pentru aproximativ 4-5 ore)

Contributia voastra: 300 lei

Inscrierie se fac la anka.lavinia@gmail.com sau facebook, mesaj privat pentru Anca Lavinia Florea (Anka Lavinia) sau Liviu-George Saizescu.
Locurile sunt limitate la 12 si confirmarea inscrierii este necesara.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1034400426586636/?ref=br_tf

Workshop : Arhetipuri- VINDECAREA ASPECTULUI MASCULIN

7.02.2015/ 11.00 am

CS-Akashic-1013-72Aceste arhetipuri sunt parte integranta a fiintei si structurii noastre. In viata moderna le exprimam cu totii intr-un mod mai mult sau mai putin echilibrat . Ceea ce invatam sau absorbim de mici in familie si mai apoi in scoala si mediul in care traim influenteaza felul in care exprimam copilul nostru interior, latura noastra feminina sau pe cea masculina.O manifestare dezechilibrataa acestora duce la stress, dezechilibre emotionale si mentale, dezorganizare interna si confuzie. Omul nu se mai simte complet intreg, armonios.

Asadar, continuam seria de trei module cu un workshop in care lucram pentru :
– prezentarea aspectelor de baza legate de arhetipul masculin
– stabilirea conexiunii cu latura mascuina
– identificarea felului in care manifestam latura noastra masculina
– integrarea si vindecarea laturii masculine prin meditatie

Vom discuta si vom face meditatii pentru a ajunge la o intelegere dar si integrare in mod armonios a aspectului nostru masculin.

Workshopul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor pentru ca toti avem nevoie de vndecarea si armonizarea aspectelor yin/yang.

Ghizii vostri sunt: Anca Lavinia Florea ( Anka Lavinia)- psiholog, consilier spiritual- si Liviu-George Saizescu -trapeut holistic.
Ne gasiti pe http://www.ankalavinia.wordpress.com si http://www.terapiespirituala.ro

Data desfasurarii: 7 februarie, ora 11.00 ( pentru aproximativ 4-5 ore)

Contributia voastra: 300 lei

Pentru cei care participa la toate cele trei module oferim o reducere de 20% din pretul total.

Inscrierie se fac la anka.lavinia@gmail.com sau facebook, mesaj privat pentru Anka Lavinia sau Liviu-George Saizescu.
Locurile sunt limitate la 10 si confirmarea inscrierii este necesara.

MEDITATIE DE PURIFICARE A RELATIILOR CU INGERII SI MAESTRI INALTATI  

3.02.2015/ 18.30

390902_233446673392919_179181975486056_570159_2042084282_nVă propunem o întalnire în care să discutăm despre relațiile din viața voastră.

Care sunt cele pe care le cultivați?
Care sunt cele pe care nu le integrați suficient?
Este vorba despre iubire sau atașament in cadrul relațiilor voastre?
Cum putem avea relații sănătoase?
Vom dialoga pentru a descoperi împreună răspunsul la aceste întrebări și apoi vom medita pentru purificarea relațiilor din viața noastra și vizualizarea relației ideale pentru fiecare.Ghizii voștri sunt : Anca Lavinia Florea ( Anka Lavinia) – consilier spiritual și psiholog, Liviu George Saizescu – terapeut holisitc.
Ne puteți găsi pe ankalavinia.wordpress.com și terapiespirituala.ro.Costul participării : 50 lei

Înscrierile le puteți face fie pe facebook, mesaj privat , fie pe email anka.lavinia@gmail.com

Eveniment:

MEDITATIE DE PURIFICARE A EGOULUI NEGATIV SI CONECTARE LA SINELE SUPERIOR

20.01.15/ 18.30

1621758_822286754499610_6515117493571909179_nVa invitam pe 20 ianuarie la o intalnire deosebita in care vom discuta despre :
– ce capcane intalnim atunci cand suntem pe drumul spiritualitatii
– ego si sinele superior
– perspectiva din care manifestam si cum sa o facem pentru a fi aliniati cu scopul divin
– Sinele Superior

In a doua parte vom medita pentru a ne conecta cu Sinele Superior si a curata egoul negativ invatand astfel sa fim mai aproape de noi insine, de divininul din noi pentru o viata bazata pe Adevar, Iubire, Intelepciune si putere personala

Ghizii vostri sunt Liviu George Saizescu- terapeut holistic ( Terapiespirituala.ro) si Anca Lavinia Florea – practicant terapia cu ingeri, psiholog si bioterapeut..( ankalavinia.wordpress.com)

Contributia voastra : 50 lei

Inscrierile se fac pe mesaj privat Facebook la Liviu George Saizescu sau Anca Lavinia Florea ( Anka Lavinia) ori email anka.lavinia@gmail.com

Eveniment fb: https://www.facebook.com/events/837753659618483/

CURS: INVATA SA CITESTI IN CARTILE ORACOL CU INGERI

Bucuresti

17.01.2015/ 11.00 am

Incepem anul alaturi de ingerasi printr-un curs despre si cu cartile oracol cu ingeri. DSC_1468

Te invitam la un curs in care vei invata:
– sa te conectezi cu intuitia ta
– sa asculti vocea interioara
– sa vezi mesajele din cartile oracol cu inima
– sa iti folosesti abilitatile extrasenzoriale pentru a citi si reda mesaje de la ingeri utilizandu-le

Vom lucra impreuna, practic astfel incat vei dobandi increderea necesara pentru a continua sa folosesti acest instrument de lumina.

Ghizii tai vor fi Anka Lavinia – consilier spiritual, psiholog, bioterapeut siLiviu-George Saizescu – terapeut holistic( www.terapiespirituala.ro)

Te asteptam cu inima deschisa, curiozitate si cu un pachet de carti pe care il ai acasa ( sau mai multe).

Iti poti achizitiona unul din librariile Diverta sau online de la Editura Adevar Divin.
Exemple de pachete: Arhanghelul Mihail, Mesaje de la Ingerii tai, Calauzire zilnica de la Ingerii tai- Doreen Virtue.

Darul tau pentru aceasta cunoastere: 250 lei

Locurile sunt limitate la 12. Inscrierile se fac la anka.lavinia@gmail.com sau facebook- mesaj privat.

Locul desfasurarii se va anunta celor inscrisi.

In urma cursului se va continua lucrul practic pentru aprofundare in cadrul unui grup online si se va elibera diploma de participare.

Evenimentul :https://www.facebook.com/events/331557993709491/

MEDITATIE CU INGERII PENTRU INTAMPINAREA NOULUI AN

7.01.2015./18.30

medytacja15

Incepem anul cu o intalnire in familie sub influenta lunii pline, prima din aces an.

Meditam pentru a primi 2015 in inimile si sufletele noastre, pentru a deschide usa oportunitatilor .

Esti binevenit si daca nu ai mai meditat vreodata si daca ai mai participat la astfel de intalniri Te astept cu mult drag.

Donatia voastra pentru experienta ce o veti avea: 50 lei
Ora: 18.30
Inscrieri pe fb, privat si email anka.lavinia@gmail.com. Va rog sa confirmati participarea.

MEDITATIE DE FINAL DE AN

22.12.2014/ 18.30

christmas-angels-wallpapers-backgrounds 2La final de an se face o balanta a ceea ce am invatat, am realizat, la ce schimbari si transformari s-au produs.

Alaturi de colegul meu, Liviu George Saizescu va invit la o intalnire cu meditatie pentru incheierea lui 2014 si setarea intentiilor pentru 2015.

Va fi o intalnire deosebita cu bucurie, daruri, atmosfera de sarbatoare!

Asteptam inscrierile voastre pe anka.lavinia@gmail.com sau facebook, mesaj privat. Confirmarile sunt necesare. Locul il anuntam celor inscrisi.

Evenimentul :https://www.facebook.com/events/455323824661986/

Pe langa alte daruri si pretul este unul modic , ca de Craciun : 35 lei.

Veniti si voi cu ceva de daruit la voi.

IMbratisari!

CURS:INVATA SA CITESTI IN CARTILE ORACOL CU INGERI

14.12.2014-10.30-BRASOV

Spre final de an va invitam la un curs interactiv despre si cu cartile oracol cu ingeri.

Te invitam la un curs in care vei invata:
– sa te conectezi cu intuitia ta
– sa asculti vocea interioara
– sa vezi mesajele din cartile oracol cu inima
– sa iti folosesti abilitatile extrasenzoriale pentru a citi si reda mesaje de la ingeri utilizand cartile oracol

Vom lucra impreuna, practic astfel incat vei dobandi increderea necesara pentru a continua sa folosesti acest instrument de lumina.

Ghizii tai vor fi Anka Lavinia – consilier spiritual, psiholog, bioterapeut siLiviu-George Saizescu – terapeut holistic( www.terapiespirituala.ro)

Te asteptam cu inima deschisa, curiozitate si cu un pachet de carti pe care il ai acasa ( sau mai multe).

Contributia ta: 250 lei

Locurile sunt limitate la 15. Inscrierile se fac la anka.lavinia@gmail.com sau facebook- Codruta Napar

Locul desfasurarii se va anunta celor inscrisi.

In urma cursului se va continua lucrul practic pentru aprofundare in cadrul unui grup online.

Vom fi disponibili pentru citiri angelice si intuitive personalizate dupa curs , de la 17.00 pentru 4 persoane si daca sunt doritori mai multi si luni de la 11.00 vom mai putea programa inca 4. O citire dureaza o ora si pretul este 100 lei. Asteptam sa va anuntati.

Evenimentul :https://www.facebook.com/events/495464243926606/

Ganduri luminoase!

MESAJE ANGELICE PENTRU 2015

Programari : intre 17-21.12

mesaje 2015

Va astept sa va primiti mesajele pentru 2015 in zilele de 17,18,19,20, 21 decembrie. Programarile la anka.lavinia@gmail.com sau mesaj privat pe facebook la Anka Lavinia sau Din.inima.cu.suflet

MEDITATIE CU INGERII – Pentru curatare si purificare

10.12.2014 /18.45

angel-cloud

Va astept din nou la seara de intalnire si meditatie alaturi de ingeri. De aceasta data vom lucra pentru curatarea si purificarea chakrelor, corpurilor si srtucturilor noastre.

Ca si oameni creeam atasamente fata de orice si pentru multi cuvantul : detasare este greu de inteles sau de integrat. Vom discuta mai multe la intalnire si vom fi ghidati in meditatie pentru curatarea noastra.

Este important sa fim curati, echilibrati, armoniosi si sa invatam sa ne curatam mereu pentru o buna circulare a energiilor si mesajelor divine dar si pt sanatatea noastra.

Contributia ta : 50 lei

Locul desfasurarii : Pta Sf Stefan nr 9

Evenimentul https://www.facebook.com/events/342846422566932/

Anuntati-va participarea pe mesaj privat sau la anka.lavinia@gmail.com.

Imbratisari

CURS: CERTIFICARE IN TERAPIA CU INGERI 

29-30 noiembrie/ora 11.00

angel-wingsVa invit la Cursul de Terapie cu Ingeri pentru a invata cum sa integrati ingerii in viata voastra, cum sa comunicati cu ei, cum sa transmiteti mesaje si celorlalalti. Vom medita cu Arhanghelii pentur a va primi intierile si darurile de la ei si vom lucra practic pentur dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale, vom discuta si despre cartile oracol cu ingeri pentru a va introduce in lumea lor.

Cursul este dedicat celor care doresc sa practice pentru ei si familie dar si pentru cei care vor sa devina terapeuti.

Ce se va intampla la curs ( bineinteles schematic deoarece totul se intampla oricum pe inspiratie divina-in prezent):

– veti primi initierea cu darurile aferente de la cei 16 Arhangheli in doua zile de curs

– veti invata care sunt modalitatile de comunicare cu ei in special prin lucru practic

– veti dobandi o deschidere energetica mai mare si o crestere a abilitatilor extrasenzoriale ( clarurile)

– veti intelege cum sa lucrati cu ingerii in viata de zi cu zi si pentru posibilii vostri clienti.

= veti invata despre cartile oracol si cum ne ajuta ele in a primi mesaje

Voi continua cu intlniri de practica pentru a lucra spre o rafinare a abilitatilor astfel incat sa capatati increderea de a lucra efectiv si pentru ceilalti.

Sunt entuziasmata sa incep o scoala a Ingerilor umani 🙂 Va astept cu nespusa bucurie.

Locul il voi comunica celor inscrisi.

Pretul este 500 lei pentru ambele zile.

Inscrierea se face la anka.lavinia@gmail.com sau Fb privat. https://www.facebook.com/events/1497562027167005/

Detalii despre Terapia cu Ingeri gasiti in sectiunea cu acelasi nume.

TERAPIA CU INGERI – Discutii si meditatie la TECUCI 

22.11.2014/ 14.30

10407604_784217351639884_1982468526126793402_nVa astept in orasul meu natal, Tecuci , la o intalnire alaturi de ingeri. Vom vedea cine sunt ei , cum ne pot ajuta, cum sa ii primim in viata noastra si sa comunicam cu ei. Vom face o meditatie potrivita pentru grupul ce se strange si vom primi daruri direct de la ei 🙂

Cu mare drag astept aceasta intalnire care se potriveste cu perioada de luna noua ; crestere, insamantare de dorinte.

Ora 14:30

Costul : 55 lei

Locul se anunta celor inscrisi. Va rog confirmati pe email sau mesaj privat fb.

Evenimentul https://www.facebook.com/events/785987248135008/.

MEDITATIE PENTRU VINDECARE CU INGERI 

12.11.2014/18:45

angels-wings-blue

Va invit la o noua seara de discutii si meditatie alaturi de ingeri. De data aceasta ne vom ridica sus, sus si vom lucra atat cu Ingeri cat si cu Maestri inaltati pentru vindecarea noastra si a planetei.

Inscrieri se fac pe anka.lavinia@gmail.com sau fb, privat .

Locul este anuntat celor inscrisi.

Contributia voastra: 50 lei.

Evenimentul https://www.facebook.com/events/588146957977721/

Sa ne intalnim cu bine!

CURS : INVATA SA CITESTI IN CARTILE ORACOL CU INGERI 

8 Noiembrie 2014/ ora 10:45

1512756_767839546610998_1069157142859724643_n

Te invitam la un curs in care vei invata:
– sa te conectezi cu intuitia ta
– sa asculti vocea interioara
– sa vezi mesajele din cartile oracol cu inima
– sa iti folosesti abilitatile extrasenzoriale pentru a citi si reda mesaje de la ingeri utilizand cartile oracol

Vom lucra impreuna, practic astfel incat vei dobandi increderea necesara pentru a continua sa folosesti acest instrument de lumina.

Ghizii tai vor fi Anka Lavinia – consilier spiritual, psiholog, bioterapeut siLiviu-George Saizescu – terapeut holistic.

Te asteptam cu inima deschisa, curiozitate si cu un pachet de carti pe care il ai acasa ( sau mai multe).

Darul tau pentru aceasta cunoastere: 100 lei

Locurile sunt limitate la 15. Inscrierile se fac la anka.lavinia@gmail.com sau facebook- mesaj privat.

Odata depasite cele 15 locuri veti fi parte din a doua grupa pentru cursul urmator de citiri in cardurile oracol.

Locul desfasurarii se va anunta celor inscrisi.

Evenimentul aici  https://www.facebook.com/events/1498799663714566/

In urma cursului se va continua lucrul practic pentru aprofundare in cadrul unui grup online.

Se elibereaza diploma de participare.

MEDITATIE PENTRU VINDECARE CU INGERII LA LUNA NOUA

24.10.2014/ 18.30

10593231_772042339524052_4169430099015404820_nDragilor, va astept la o noua meditatie alaturi de ingeri pe 24, de luna noua. De luna noua se pun intentii, dorinte, se incep noi afaceri, proiecte, relatii..tot ceea ce vrei sa insamantezi.
De la luna plina , sangerie cu Eclipsa , la Sf Parascheva, trecem la luna noua si apoi Sf Dumitru , duminica pe 26. Este o perioada puternica energetic, va fi o zi in care meditatie va fi deosebita mai ales ca vom avea si participanti ce vin cu o vibratie inalta.

Asadar, inscrierile se fac la anka.lavinia@gmail.com sau facebook: privat. https://www.facebook.com/events/1503205076586658/

Contributia voastra este 50 lei.

Va astept cu mare drag

Afis Anka

INTALNIREA DE JOI NU SE MAI TINE.

TABARA pentru dezvoltare persoanala si sprituala SARMISEGETUSA

10-12.oct 

10653764_816939594995464_1246864958900645824_n

Alaturi de colega si prietena mea Monica Turic te invit la doua zile de lucru spre vindecare, constientizare, intelegere alaturi de Ingeri si alte fiinte de lumina ce ne vor asista.

Este o tabara ce are loc intr-o zona sacra, incarcata energetic si care iti va aduce multiple beneficii.  Suntem intr-o perioada de curatari si vindecari serioase , iar aceasta intalnire cu tine si cu alte suflete dorinice de cunoastere si frumos iti va oferi un cadru minunat atat tie ca si om cat si tie ca si Divin.

Programul taberei:

Vineri:
ora 18-20, activitate de auto- si inter – cunoastere, trainer Turic Monica;
ora 20, cina

Sambata:
ora 09-10, micul dejun,
ora 10-11:30, ,,Modalitati de comunicare cu entitatile de lumina.” trainer Turic Monica
ora 11:30-12, pauza de cafea
ora 12-13:30, Protectia energetica si ,,Meditatia inimii” cu arhanghelii Raphael si Chamuel, trainer Anca Florea
ora 14-15, masa de pranz
ora 15-17:30, vizita la Cetatea Sarmisegetusa Regia
ora 18-20, Meditatie – Vindecarea femeii. Mamei, copilului cu Fecioara Maria si Gabriel, Mesaje de la ingerii pazitori, trainer Anca Florea
ora 20-21, cina

Duminica:
ora 09-10, micul dejun
ora 10-11:30 Meditatie de curatare a chakre-lor si echilibrare a energiilor, Meditatie de conectare cu Mama Pamant si asumare a misiunii personale, trainer Turic Monica
ora 11:30-12, pauza de cafea
ora 12-13, impresii personale despre tabara, mesaje de la ingeri, recomandari pentru urmatoarea editie,etc.

Pentru cei care doresc, la intoarcere facem o oprire la Mormantul Parintelui Arsenie Boca.

Pretul de participare este de 444 lei/persoana si include cazarea – 2 nopti, masa (vineri – cina, sambata – mic dejun, pranz, cina, duminica- mic dejun), cafelele din pauzele dintre cursuri, sala de curs si materialele necesare.

Detalii pe fb la https://www.facebook.com/events/535714313226643/ .

Pentru cei din Bucuresti ne putem organiza cu o masina.

 —

MEDITATIE CU INGERI pt vindecare

5.10.2014 / 15.00

cover meditatieVa inivit din nou, sa meditam alaturi de dragii nostri ingeri.
Sunteti cu drag asteptati chiar daca nu ati mai fost pana acum la o meditatie de acest gen. Puteti veni cu intrebari, curiozitati si veti primi raspunsuri de la ei cu ajutorul meu.

Darul tau pentru aceasta seara: 45 lei

Locul: Str Pta Sf. Stefan nr 9 ( vizavi de biserica Sf Stefan, intre Unitii si Hala Traian)

Imbratisari!

Evenimentul pe FB:  https://www.facebook.com/events/544286862384750/

Mai multe detalii despre ingeri la sectiunea Terapia cu ingeri din site.

Va puteti anunta participarea pe mesaj privat , fb, sau anka.lavinia@gmail.com.

 —

IUBIREA DE SINE_ ATELIERE  cu INCUBATOR 107

28.09/2.10

10603391_799206753432833_7752365541037300207_n

Iubirea de sine – un concept larg dar foarte important pentru fericirea ta, a noastră, a tuturor. Te-ai gândit până acum la asta? La cât te iubeşti pe tine? Şi aici nu mă refer la egoism, nu are nici o legătură. De câte ori zici nu? Cât timp îţi dedici zilnic? De câte ori ai lăsat de la tine până acum?

Un workshop interactiv, cu exercitii si meditatii ce te vor aduce mai aproape de cine esti tu cu adevarat. Te vor ajuta sa intelegi mai bine ce iti doresti, cum te vezi si unde ai de lucrat spre vindecarea ta. Eu te voi ghida si asista cu energia iubirii, alaturi de minunatul sprijin divin pe tot parcursul intalnirilor.

Poti ajunge la unul sau ambele ateliere la Hala Traian 107, mansarda din spate.

De la ora 19.00. 

Eveniment Facebook:https://www.facebook.com/events/787208927968955/

Te astept!

INTALNIRILE DE JOI SEARA PENTRU SUFLETUL TAU 

1907431_751723681555918_1505200035440547805_n

EVENIMENTE IN TARA 

INGERII AJUNG SI LA TINE IN ORAS 

inima cu globul pamintesc (1)Dragi suflete, in ultima perioada am inteles de ce tot spuneam : Eu sunt aici sa fiu printre oameni. MI s-a demonstrat ca nu e totul sa am un cabinet al meu, ca nu e asta scopul si rostul meu. Era doar o limitare a mea prin care credeam ca ma asez pe drum mai bine.

In toate calatoriile mele din ultima vreme am tot lucrat cu oameni pe care INgerii mi i-au scos in cale. Desi credeam ca merg pt ceva mereu am ajuns sa fac altceva: consultatii, citiri, mesaje, curatari, purificari etc.

Am inteles ca drumul meu implica si alte carari prin lume.

Asadar, daca sunteti din alte orase decat Bucuresti – Craiova, Pitesti, Ploiesti, Buzau, Galati, Braila etc...si doriti sa vin la voi fie pentru o seara cu Ingerii de meditatie, discutii , fie penru consultatii si citiri personale fie sa le imbinam pe amandoua va rog sa ma contactati si vom stabili impreuna detaliile.

Voi putea veni daca voi avea un loc de cazare asigurat ( la tine acasa sau la prieteni este foarte bine)  si daca vor fi minim 5-6 persoane pentru un seminar sau pentru consultatii.

Va imbratisez si va trimit numai ganduri de lumina!

PS_ puteti citi detalii despre ce fac, despre Terapia cu INgeri , despre mine in celelalte sectiuni ale blogului.

MEDITATIE PENTRU VINDECARE ALATURI DE INGERI

1.09.2014 – 19.00

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAInceput de toamna, inceput de etapa, pentru unii, inceput de viata. Va astept din nou sa meditam alaturi de ingeri spre vindecarea si reintregirea noastra.

Si daca nu ai mai meditat iti recomand aceasta experienta in cazul in care simti sa vii. De asemenea,  acesta e primul pas catre tine si vindecarea ta: sa te asculti! Sa asculti intuitia, inima ta si sa faci mereu ce simti de acolo.

Meditatia dureaza undeva la 30-40 minute dar nu e strict deoarece ea nu este predefinita. ingerii si fiintele de lumina ma ghideaza pe loc in functie de nevoia grupului ce se formeaza.

Vino cu intrebari si curiozitate. Te astept pe 1 septembrie pe Str, Pta Sf Stefan, nr.9. O harta gasesti la Contact pe blog.

Ma poti gasi pe Facebook la Din.inima.cu.suflet sau Anka Lavinia ori pe email anka.lavinia@gmail.com.

Evenimentul Faccebook: https://www.facebook.com/events/333991796765195/ unde te rog sa dai join numai daca stii ca ajungi.

Donatia ta pentru exprienta traita si energia primita: 45 lei.

MEDITATIE CU INGERII 

Bucuesti- 13.08.2014

images (3)Va astept cu drag, din nou, la o meditatie in care vom lucra pe aspectele la care avem nevoie de vindecare. Ingerii care vor veni sunt exact aceia de care voi aveti nevoie in acel moment pentru a curata si vindeca. Meditatiile nu sunt predefinite, ele sunt mereu facute pe loc in functie de ceea ce primesc pe energia grupului.

Ne intalnim la cabinet pe Str. Pta Sf Stefan nr 9.

Ora 18.30.

Contribuita voastra: 40lei.

Anuntati va rog particiaparea pe email la anka.lavinia@gmail.com

WORKSHOP

IUBIREA DE SINE

-pt oameni curajosi-27.07.2-14/ ora 15.00

iubuirea de sineIubirea de Sine este un subiect despre care se vorbeste mult, se scrie mult. Stim cu totii ca asta este tema majora de lucru pt fiecare dintre noi si ca majoritatea problemelor noastra rezida in lipsa iubirii de sine. Si asta nu este egosim ci a te respecta, valoriza, ierta, accepta asa cum esti, a sti ca esti liber sa simti si sa faci asa cum ti-e mai bine indiferent de parerile celorlalti.

Procesul catre iubirea de sine este unul destul de anevoios dar cu rasplata mare!

Am primit ghidare divina dar si incurajari de la cei din jur spre a tine mai multe cursuri asa ca iata-ma, va invit cu mult drag si inima deschisa la o intalnire practica menita sa va puna fata in fata cu voi. Va veti vedea in moduri inedite, veti primi mesaje personale si veti intelege ce sa faceti de aici inainte pentru a va iubi mai mult.

Va astept sa va inscrieti la anka.lavinia@gmail.com sau Facebook: https://www.facebook.com/events/704881232918692/

Donatia voastra: 70 lei

Locul il voi anunta cu cateva zile inainte participantilor. Locurile sunt limitate.

MEDITATIE CU INGERII
BUCURESTI

6.07.2014 

pizap.com14042929940181Va astept duminica sa meditam alaturi de ingeri pentru curatarea, vindecarea si protectia noastra. Voi aduce si binecuvntarile Fecioarei Maria pentru voi.

Este o luna in care vom avea nevoie sa ramanem centrati, sa luam decizii si sa actionam. Ingerii ne sunt mereu aproape si daca ii invitam in viata noastra totul se va schimba inspre binele nostru cel mai inalt.

Va astept cu mare drag de la ora 17.00 la cabinet individual din str. Pta Sf Stefan nr 9. 

Rasplata voastra- 45 lei

Evenimentul pe Facebook : https://www.facebook.com/events/906177769398718/

INTALNIRE CU INGERII LA MARE

29.06.2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVa invit la o intalnire cu ingerii , la mare, la 2 Mai de aceasta data.

Asadar, daca sunteti din 2 mai, Mangalia si imprejurimi sau daca sunteti in trecere si va inspira acest eveniment eu va astept cu mare drag.

Vom vorbi despre ingeri, vom mediata si vom primi daruri si vindecare de la ei. Voi oferi mesaje personalizate intuitive si cu cardurile oracol.

Ingerii sunt parte din viata mea de mai bine de un an si lucrez zilnic cu ei pentru mine cat si pentru toti cei care imi cer ajutorul.  Ei sunt fiinte de lumina care abia asteapta sa intervina in viata noastra cu iubire si vindecare.

Darul vostru pentru aceasta seara; 50 lei.

Ora- 18.30

Locul exact al desfasurarii va fi anuntat pana pe 20 iunie.

Evenimentul pe facebook : https://www.facebook.com/events/139572922883181/

ATELIER DE MEDITATIE CU INGERII

14.06.2014

30Dragii mei am promis ca reiau intalnirile cu ingerii pentru cei dintre voi care sunt interesati de a afla mai multe despre ei, de a primi mesaje de la ei, de a invata cum sa comunicati cu ei. Atelierul acesta a avut foarte mare succes in ianuarie , atunci cand l-am tinut la Incubator107  si apoi, cu ocazia venirii Monicai de la Timisoara in mai. Doresc sa asigur un spatiu deschis, cald, fara etichete si judecati in care sa ne intalnim ca suflete si sa discutam, impartasim si meditam cu ingerii in functie de nevoile grupului ce se va strange. De obicei se face o meditatie de armonizare, impamantare, curatare si protectie dar la care pot participa si alti ingeri sa se lucreze pe nevoile specifice precum vindecare sau iubire ori iertare . Ora inceperii 11.00 am- dureaza aproximativ 2 ore.  Locul desfasurarii : cabinet indivdual : Str. Pta Sf. Stefan nr 9. Intre Hala Pta Unirii si Hala Traian ( o statie de tramvai de la Sf Vineri). Contributia voastra:  40 lei Pentru inscrieri va rog sa ma contactati pe email: anka.lavinia@gmail.com sau Facebook privat – Anka Lavinia. Pentru poze de la asemenea evenimente mergeti la sectiunea Amintiri dragi. Pentru mai multe informatii despre ingeri vizitati sectiunea Terapia cu Ingeri.

INTALNIREA DE JOI SEARA CU TINE 

12.06.2014

-Eveniment saptamanal in colaborare cu Diverta Plaza Romania-
Bucuresti
A42 copySpiritualitatea si dezvoltarea personala sunt subiecte tot mai discutate si mai vizibile in ultima vreme. Este an de schimbare, este perioada de transformare.
In ideea in care apar multe intrebari despre noi insine, despre univers, pamant, fericire, suflet am demarat un proiect nou la LIBRARIA DIVERTA din PLAZA ROMANIA ( Mall Bd. Timisoara) in fiecare seara de joi. 
Proiectul este unul dedicat voua, pentru a veni in spriijinul sufletului vostru si a impartasi tot mai mult din minunatul drum al autocunasterii.
Va invit cu mare drag pe 12 iunie de la 18.30 in Plaza Romania ( subsol) la Diverta unde vom avea un dialog despre ceea ce aveti voi nevoie sa stiti. Eu voi fi acolo sa va raspund la intrebari si la final, in limita timpului va voi da si cate un mesaj personalizat prin conexiunea cu sferele mai inalte.
Va asteapta si surprize asa ca veniti cu mult zambet si intrebari 🙂

RELATIILE DE CUPLU- FERICIREA IN DOI INCEPE DE LA TINE 

7 IUNIE 2014

soulmate-0309ScentofLoveTe afli intr-o relație și simți că undeva ceva s-a rupt sau pur si simplu nu mai e cum era? Ești singur/ă de mult timp și pare ca nu reușești să atragi persoana visată? Îți dorești o relație fericită și se pare că de fiecare dată ceea ce construiești se destramă rapid? Dacă îți pui aceste întrebări îți spunem bun venit la această întâlnire despre relații condusa de Gheorghe Visu -Terapeut si Trainer motivational si Anka Lavinia ( eu 🙂 ) , Psiholog si consilier spiritual.

Detaliile evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/717251318322661/

Inscrierea se face la adressa de e-mail gheorghevisu@gmail.com, anka.lavinia@gmail.com sau pe mesaj privat.

Contributia ta- 70 lei

Locul desfasurarii va fi anuntat celor inscrisi.

INTALNIREA DE JOI SEARA CU TINE 

5.06.2014

-Eveniment saptamanal in colaborare cu Diverta Plaza Romania-
Bucuresti
A42 copySpiritualitatea si dezvoltarea personala sunt subiecte tot mai discutate si mai vizibile in ultima vreme. Este an de schimbare, este perioada de transformare.
In ideea in care apar multe intrebari despre noi insine, despre univers, pamant, fericire, suflet am demarat un proiect nou la LIBRARIA DIVERTA din PLAZA ROMANIA ( Mall Bd. Timisoara) in fiecare seara de joi. 
Proiectul este unul dedicat voua, pentru a veni in spriijinul sufletului vostru si a impartasi tot mai mult din minunatul drum al autocunasterii.
Va invit cu mare drag pe 5 iunie de la 18.30 in Plaza Romania ( subsol) la Diverta unde vom avea un dialog despre ceea ce aveti voi nevoie sa stiti. Eu voi fi acolo sa va raspund la intrebari si la final, in limita timpului va voi da si cate un mesaj personalizat prin conexiunea cu sferele mai inalte.
Va asteapta si surprize asa ca veniti cu mult zambet si intrebari 🙂

MESAJE DIN LUMINA

10308364_752047448151346_6954671939815184142_nSunt bucuroasa sa gazduiesc o persoana foarte draga mie ce ne viziteaza de la Timisoara- Monica Turic. Ea va tine un atelier de Terapie cu Ingeri si Mediumship pe 22 mai de la ora 18.00 in Bucuresti. Va invit cu drag sa va inscrieti, locurile sunt limitate. Iata detaliile evenimentului: https://www.facebook.com/events/650467468334116/ – Luni , 28 aprilie de la ora 17.30 va astept la citiri angelice cu cardurile oracol. Vom face o etalare extinsa si in limita timpului va voi raspunde si la alte intrebari (30-40 min). Pretul este de 50 lei si va voi spune locul desfasurarii fiecaruia. Pe langa carduri eu primesc mesajele pentru voi si intuitiv asadar intalnirea va fi una de unde veti pleca cu raspunsuri si teme pe mai departe. Astept inscrieri la anka.lavinia@gmail.com sau pe facebook, privat.   1901451_256061277905834_376681817_n Joi si Vineri, 8 si 9 mai va astept la cabinet pentru citiri angelice intre orele 16.00- 20.00. Imi spuneti voi ora la care puteti veni.  Rasplata- Donatie O parte din banii de pe aceste citiri vor fi donati pentru copiii de la Institutul Fundeni prin Merci Charity Boutique cu care am o colaborare frumoasa.

Fiecare va beneficia de 30-40 minute si va primi mesaj personalizat intuitiv si cu cardurile oracol.

Va astept sa va anuntati pe email -anka.lavinia@gmail.com sau pe facebook- mesaj privat pe pagina Anka.lavinia.

1939915_653514301376857_1245233064_n

Pe 9 aprilie de la ora 17.00 va astept la citiri angelice la Merci Charity Boutique , Centrul Vechi, Bucuresti. Veti primi mesajele voastre pentru luna in curs si in limita timpului putem sa mai intrebam ingerasii cate ceva. O intalnire va fi de 30-40 minute, pretul fiind 50 lei.

 –   3 angels Va invit pe 29 martie de la ora 12.00 sa pornim intr-o calatorie initiatica alaturi de Ingeri. Ii vom cunoaste pe toti 16 pe rand si apoi vom lucra cu fiecare primindu-ne darurile, vindecandu-ne, aducandu-ne echilibru, raspunsuri, pace interioara. De aceasta data intalnirea va fi una de aproximativ 4 ore, o puteti numi si Initiere daca doriti insa eu prefer sa ii spun o calatorie plina cu daruri si Lumina. Veti face cunostinta cu energia fiecarui Inalt Inger, va veti intalni cu fiecare in parte si va veti primi darurile si raspunsurile de care aveti nevoie. Va fi o calatorie transformatoare, plina de Iubire ce va va deschide un nou drum catre voi insiva, catre lucurul cu Ingerii. In limita timpului voi da si cate un mesaj personalizat pentru fiecare participant cu ajutorul cardurilor oracol cu ingeri. Mai multe detalii despre ingeri in sectiunea Terapia cu ingeri a blogului. Iata evenimentul aici https://www.facebook.com/events/717843594927611/?context=create&source=49. Contributia voastra este tip donatie cu un minim de 30 de lei sugerat pentru acoperirea costurilor. Locul : Scoala Ferdinand 64, Bd. Garii Obor nr 16. http://www.bucurestilive.ro/Scoala-cu-clasele-I-VIII-nr-64-Ferdinand-I.htm?md=3&itm=1055890094 -o harta pentru orientare. Inscrierile le puteti face fie pe facebook in privat, fie la email anka.lavinia@gmail.com. Ma puteti suna pentru intrebari la 0767282904. – images (3)O noua intalnire cu Ingerii, cu sufletele noastre, cu dorintele si inimile noastre! Pe 19 martie la ora 19.00 va astept din nou sa meditam alaturi de ingeri, sa primim mesaje personale prin intermediul cardurilor oracol, sa discutam despre ceea ce simtiti, ceea ce va doriti si sa aflam cum pot ingerii sa va ajute pe mai departe. Locul desfasurarii : str. Henri Coanda, nr 38, intre Pta Victoriei si Romana. Iata linkul catre o harta ::http://www.strazibucuresti.ro/harta-bucuresti-strada-henri-coanda.html Contributia voastra este 44 lei. Pentru inscrieri contactati-ma la anka.lavinia@gmail.com sau pe Facebook, mesaj privat pe pagina https://www.facebook.com/Din.inima.cu.suflet. Va pot raspunde intrebarilor la 0767 282904. Evenimentul este aici https://www.facebook.com/events/1397299263871741/ , rog pe cei care dau Join evenimentului sa fie siguri ca pot ajunge. Cu iubire divina , va asteptam! — Luna martie a venit cu cu mesajul puternic de a iti relua puterea persoanal inapoi, de a te manifesta in armonie cu ceea ce simti, de a constientiza ca esti Lumina si ca acum este momentul potrivit sa stralucesti! 1939915_653514301376857_1245233064_nDaca ai intrebari referitoare la cariera, proiecte, relatii, drum sau pasi urmatori pe care sa ii faci te invit pe 13 martie incepand cu 17.30 sa iti primesti mesajul personal de la Ingeri. Voi face citiri individuale pentru 5 persoane ( in ordinea primul venit , primul servit) la Merci Charity Boutique -https://www.facebook.com/mercicharity- in centrul vechi. Voi folosi cartile oracol cu Ingeri de la Doreen Virtue plus un pachet cu cei 16 Inalti Ingeri si in functie de intrebarea ta voi face o etalare si vom discuta timp de 30-40 minute oferindu-ti raspunsul pe care Ingerii il au pentru tine. Intalnirea cu mine si cu Ingerii iti va deschide noi usi, iti va aduce noi oportunitati si iti va da o noua perspectiva asupra ta si a vietii tale.Este suficient sa ne intalnim pentru ca energia noastra sa rezoneze si sa iti aduca vindecarea de care ai nevoie. Inscrie-te pana pe 12 martie la anka.lavinia@gmail.com sau pe Facebook in mesaj privat:  https://www.facebook.com/Din.inima.cu.suflet si spune-mi o ora la care ai putea veni sa te pot programa. Ma poti suna pentru intrebari la 0767 282 904. Sugerez o donatie de 40 lei, iar cine simte sa rasplateasca cu mai mult este binevenit si apreciat. 

image

Noi surprize!

Pe 17 si 22 februarie voi programa cateva persoane pentru citiri individuale cu cardurile oracol cu ingeri. Ceea ce veti primi sunt mesaje de la ingeri pentru voi pe care eu vi le voi transmite intr-o sesiune personala de 35-40 minute.  Puteti alege sa cereti mesajul cel mai potrivit pentru voi acum ori sa intrebati care sunt urmatorii pasi pe care sa ii faceti sau daca aveti anumite framantari ori domenii din viata pentru care doriti o ghidare ingerii va vor raspunde si eu va voi transmite. Programul: 17.02: 18.15- 20.15 ( trei persoane cu care voi stabili ora exacta la care pot ajunge dupa inscriere).

22.02: 18.00- 21.00 ( 4 persoane cu care voi stabili ora dupa inscriere)
 
Mansarda Incubator107 ne va fi gazda : str. Traian nr 107 , Bucuresti – http://bucuresti.incubator107.com/contact.html .
 
Sugerez o donatie de 40 lei ( pentru cei ce se simt mai darnici sau considera ca informatia valoreaza mai mult contributia  este apreciata).
 
Anuntati-va dorinta de a va primi mesajele  pe anka.lavinia@gmail.com , pe FB: Anka Lavinia ori la telefon 0767282904 . 
 
Va astept cu drag la o noua experienta Divina!
 

  images (3)Dragii mei, in urma atelierelor sustinute in luna ianuarie m s-au solicitat mai multe astfel de intalniri cu ingerii. Sa discutam despre ei si despre felul in care apar in viata noastra si ne pot ajuta, sa meditam lasandu-ne vindecati, ghidati, ajutati de ei, sa primim mesaje despre ceea ce avem de facut sau raspunsuri la diferite intrebari. Aceste intalniri sunt un prilej de a ne regasi, de impartasi suflet cu suflet trairile noastre, intamplarile pe care nu le putem povesti in alte locuri. Scopul este acela de a va oferi puterea voastra Divina inapoi, de a va regasi Scanteia Divina ce este in fiecare, de a va gasi Calea, Adevarul si a va incepe cu adevarat Viata alaturi de fiintele de lumina ce sunt printre noi si doresc sa ne ajute prin iubire! Pe 25februarie va invit asadar intr-o continuare a intalnirilor noastre la o seara magica alaturi de ingerii nostri. Evenimentul aici : https://www.facebook.com/events/1422716594636894/?context=create Locul desfasurari –  Tea House-https://www.facebook.com/pages/Tea-House/484224174968545 – un loc cald, ca la bunica acasa 🙂 Ora: 19.00 Contributia voastra- 44 ron ( daca simtiti cu adevarat ca trebuie sa fiti aici veniti indiferent de situatia financiara) Va rog sa va inscrieti pana luni, 24 februarie ora 22.00 deoarece locurile sunt limitate. Ma puteti contacta pentru iintrebari la 0767282904 sau anka.lavinia@gmail.com ori FB Anka Lavinia. Rog confirmare ferma pana sambata seara pentru a sti ce sala voi inchiria.

1560485_684564031563773_171517430_nPe 5 februarie, miercuri, intre orele 17.30 si 21.00 voi face 5 citiri cu cardurile oracol cu ingeri. Acestea sunt mesaje personalizate ce vin de la ingeri pentru 5 persoane si vor dura intre 30-40 minute fiecare.

Locatia este Merci Charity Boutique, zona centrului vechi, langa Frech Bakery, Bucuresti. https://www.facebook.com/mercicharity Inscrierea se face pe sistemul primul venit, primul servit. Specificati si o ora daca sunt preferinte; Contributia voastra va fi atat cat simtiti ca puteti da inapoi. Va astept cu drag pentru inscrieri la anka.lavinia@gmail.com sau pe pagina de facebook : https://www.facebook.com/Din.inima.cu.suflet  O noua intalnire cu drag pentru voi. De aceasta data o initiativa Bucharest College of Spirituality https://www.facebook.com/pages/Bucharest-College-of-Spirituality/563717453714335. Acest concept a fost adus in Bucuresti de Codruta Marin-https://www.facebook.com/codruta.marin- ea intalnidu-l si participand la astfel de intalniri in Londra. Asadar, BCS isi doreste sa formeze un grup/o comunitate de oameni interesati de spiritualitate oricare ar fi ramura. Sa ne intalnim si sa discutam pe anumite teme, sa invatam unii de la altii si sa impartasim din darurile noastre. Prima intalnire are loc pe 6 februarie la Barrio ( Evenimentul aici : https://www.facebook.com/events/616404878431400/) de la ora 19.00. Tema din aceasta seara: Ingerii – cine sunt, cum ne pot ajuta, cum putem comunica cu ei. Eu si Codruta vom gazdui evenimentul oferindu-va si mesaje personalizate cu ajutorul cardurilor oracol cu ingeri. Contributia voastra va fi atat cat simtiti ca valoreaza pentru voi aceasta intalnire, deci pe baza de donatie. Daca doriti sa faceti parte din aceasta comunitate va puteti inscrie la http://www.meetup.com/Bucharest-College-of-Spirituality/events/161798582/. Suntem deschisi la orice fel de colaborari pe ramura spirituala – coach, terapeuti ce doresc sa vina si sa daruiasca din cunoasterea lor. Va asteptam! Am bucuria de a va invita la o serie de intalniriin luna ianuarie cu si despre ingeri. Sub aripa protectoare a oamenilor minunati de la Incubator107 voi gazdui in datele de 13,20,25, 29 ianuarie ateliere in care vom vorbi despre lumea nevazuta ce ne inconjoara, despre ingeri si cum sa ne imprietenim cu ei. Vom medita si vom face exercitii care ne vor ajuta sa ne conectam cu ei si cu noi, cu sufletul nostru. Vom patrunde intr-o lume despre care multi cred ca este fantezie. Vino si tu chiar daca esti unul dintre acestia, vei trai experiente unice ce vor produce o schimbare in viata ta oricum ar fi. Va astept sa faceti cunostinta cu minunata lumea a ingerilor! Detalii si inscrieri :http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Vrăjitorilor/1052 Pe 16 ianuarie va invit la un seminar cu voi, despre voi cu ajutorul ingerilor. Ne vom intalni sa vorbim despre lumea angelica, despre cum puteti voi sa o accesati si va voi oferi instrumente cu care veti putea lucra zi de zi spre a va crea lumea pe care o doriti. Ne vom intalni de la ora 18.00 pana la 21.00 pe Splaiul Independentei, Bucuresti la Cabinet Forta Vietii. Detalii despre eveniment pe pagina de facebook la https://www.facebook.com/events/725473067463269/. Va astept cu drag sa petrecem cateva ore magice!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

<span>%d</span> bloggers like this: