…din inima, cu suflet

Despre mine

DSC_0043.JPG

Am inceput sa calauzesc suflete catre linistea din interior, catre echilibrul pe care il cautau acum  4 ani.

La inceput timid, nesigura si mai mult impinsa de la spate de Univers. Ingerii au fost primii mei tovarasi de drum. Cu ei am inceput sa colaborez zi de zi si sa ajut si pe ceilalti sa ii cunoasca. Am o conexiune speciala cu acesti prieteni care imi sunt in inima si in viata zi de zi si sunt onorata si fericita sa pot primi mesajele lor pline de iubire pentru cei care au nevoie. Am o conexiune minunata cu Isus si cu Fecioara Maria pe care ii iubesc si cu care merg impreuna in tot ceea ce fac si ma bucur sa pot impartasi si ajuta ca si altii sa beneficieze de o reconectare cu aceste laturi ale Divinitatii.

Fascinata de mintea umana si de om am urmat facultatea de psihologie pentru a intelege mai bine cum functioneaza el. Am gasit acolo raspunsuri si ajutor pentru a ma pune pe drum cu mai multa incredere si cunoastere.

Am descoperit repede limitarile investigarii mentale si comportamentale si am inteles ca omul este mult mai mult de atat. Este nevoie de intelegerea si lucrul cu latura energetica pentru a fi intregi, este nevoie de conexiunea cu inima si deschiderea ei pentru a trai in iubire si fericire.

Am adaugat aceste componente in munca mea. Am inceput sa abordez cazurile mele din toate perspectivele- minte, trup, suflet, spirit, energetic, psihologic. Cu cat eu inaintam in lucrul cu mine si vindecam propriile lipsuri si rani , cu atat experienta mea devenea mai utila, mai eficienta in cabinet.

Inteleg ca atunci cand omul vine in cabinet este un act de curaj si il felicit pentru asta. A facut primul pas catre el. Apoi discutam despre ceea ce avem de lucru si despre cum se va desfasura acest proces. Eu ofer sustinere, rabdare, ghidare, instrumente cu care se poate lucra la toate nivelel fiintei si astept de la cel care vrea sa inceapa procesul cu el , sa fie dedicat, perseverent, implicat si sa fie dispus sa lucreze autentic. Nu caut sa creez dependenta , nu caut sa fac o terapie lunga ori sa petrec sedinta dupa sedinta vorbind despre nimicuri. Timpul este pretios pentru ambele parti si nu doresc sa il irosesc daca nu apar rezultate, daca nu exista implicare si munca adevarata.

Metoda mea preferata de lucru este meditatia. Aceasta este mereu personalizata deoarece se combina cu intuitia mea, cu conexiunea pe care o stabilesc cu Divinul si prin care curg informatiile, pasii, calea catre nevoia celui din fata mea. Merg mereu la cauza problemei si lucrez foarte mult cu emotiile. Lucrul emotional mi se pare cel mai important. Asta implica recunosterea lor, acceptarea lor, trairea lor, eliberarea lor.

Iubesc sa deschid inima oamenilor, sa ii invat cat de minunati sunt in interior, cata putere si resurse au, sa le dau toate acele instrumente de care au nevoie pentru a se imputernici si a-si crea propria viata. Folosesc atat gandirea pozitiva , mantrele, muzica, terapia cu lumanari si cristale, ajutorul ingerilor, elemente din NLP, coaching, theta healing, psihoterapie, energoterapie, astrologie functionala, samanism, toate intr-o stransa legatura cu emotionalul, cu Divinul, cu inima si energeticul.

Omul este o fiinta complexa si vad tot mai mult asta pe pielea mea, in toti anii de lucru cu mine,lucru  ce continua constient si profund zi de zi. Este un drum frumos, plin de provocari , de bucurii , de revelatii, de viata.

Invit in spatiul sacru creat in cabinet orice suflet doreste sa se cunoasca,sa se intregeasca , sa se imputerniceasca si sa invete sa isi creeze viata asa cum a fost menita sa fie : bogata, abundenta, plina de fericire si bucurie!

Calatoria este asa cum fiecare o duce, in ritmul sau si abordeaza toate aspectele fiintei noastre – copilul interior, relatia cu parintii, feminitate si masculinitate, relatia dintre yin si yang, deschiderea inimii, conectarea cu Divinitatea, exersarea intuitiei si extrasimturilor, relatiile, zona financiara si de cariera, programele mentale , credintele limitative etc. Nu lucrez dupa tehnici sau metode specifice si nici nu sunt adepta unor sisteme limitative. Folosesc ceea ce sunt ghidata pentru fiecare caz in parte si indemn la gandire, la intuitie proprie, la atentie si observare a tot ce rezoneaza sau nu cu sufletul celui cu care lucrez.

 

Sunt un om si un suflet care a invatat sa imbine divinul cu umanul in misiunea sa de a aduce mai multa iubire, deschidere, adevar, autenticitate in aceasta lume. Sunt in continua crestere si cautare, mereu atenta la mine, mereu impreuna cu Dumnezeu si caut ca in fiecare zi sa fiu iubire, sa vorbesc cu iubire, sa privesc cu iubire, sa pasesc cu iubire, sa ating si sa actionez cu iubire. Uneori imi iese alteori mai putin insa intentia mea ramane mereu calauzita de Iubire-de Inima, in Adevar, Autenticitate, Bucurie si Lumina.

 

Multumesc ca esti aici si cum nimic nu e intamplator te invit sa explorezi acest blog mai departe.

 

This slideshow requires JavaScript.

Pe acest blog gasesti resurse gratuite precum filme, documentare, recomandari de carte si muzica de meditatie pe care le-am adunat cu drag pentru a-ti oferi un punct de pornire, un raspuns in cautarea ta.

Te invit sa citesti articolele publicate pentru a-ti face o idee mai clara despre mine si adevarurile mele si, bineinteles, pentru a vedea daca rezonezi si te ajuta in parcursul tau. https://ankalavinia.wordpress.com/ 

Despre mine altfel:

Emisiunea Dialoguri intre minte si inima la care am participat vorbind despre Ingeri:

INterviu Deschide-ti inima ( invitata Taniei Tita):

REinventare feminina- despre Senzualitate:

 

Interviuri scrise pe siteuri frumoase de catre oameni frumosi ce au fost curiosi despre mine :

http://www.explorimentez.ro/interviu-7-despre-vindecarea-cu-ingeri-mesaje-de-dincolo-energii-cu-anca-florea/

 

http://harmonygroup.ro/oameni-frumosi-anka-lavinia-o-calatorie-a-vietii-in-bratele-ingerilor/

 

Nimic nu este intamplator- nici faptul ca ai ajuns acum, aici!

Comments on: "Despre mine" (2)

  1. o intalnire foarte frumoasa! … si deloc intamplatoare as adauga … multumesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

<span>%d</span> bloggers like this: