…din inima, cu suflet

Mesajul lunii Ianuarie

La multi ani cu bucurii infinite, cu binecuvantari si transformare luminata si lina inspre Adevar, Iubire, Armonie.

Mesajul pentru aceasta luna este unul scurt si cuprinzator. Astfel, tema generala a lunii este Intuitia- Energia Feminina, reconectarea cu noi insine.
Se da tonul acestui an cu provocari ce tin de cat de atenti suntem la noi insine si ne urmam vocea interioara. Este bine sa ne cultivam blandetea, sensibilitatea, sa crestem ceea ce tine de interior, sa ne centram intrebandu-ne : este asta ceea ce imi doresc? ce simt acum?

Provocarea lunii vine tocmai pe a echilibra latura intuitiva cu cea rationala, dar si pe colaborari, parteneriate. Sa fim atenti cu cine mergem mai departe si pe cine lasam sa mearga pe propriul drum. Fa-ti curaj si urmeaza ghidarea interioara cladind exact acolo unde simti , cu cine simti , fara temeri. De aia avem intuitie si ingeri pazitori, sa ii ascultam si sa cerem mereu ajutorul. Posibile rasturnari de situatii in ceea ce priveste cariera si parteneriatele cu care sunteti obisnuiti insa totul este inspre bine. Tineti minte ca se lucreaza in spate chiar daca nu vedeti asta. A fi calm, centrat si a sti ce iti doresti din inima va face orice provocare sau tensiune sa treaca mai usor.

Ghidarea ingerilor este sa nu uitam sa ne bucuram de micile placeri ale vietii,  de natura, de Mama Pamant careia sa ii multumim mereu. Retrage-te atunci cand simti ca nu mai poti, cand ai de luat o decizie, ramai in linsite si asculta-te. Mergi la o plimbare lunga, vorbeste cu ingerii, cu Dumnezeu, cere-le ajutorul si cu siguranta ti se va trimite si raspunsul.

O luna in care vom avea cateva teste de trecut , toate sa puna bazele curate pentru acest an si ceea ce facem in continuare. TOate pentru a ne face mai atenti la noi, pentru a ne relua puterea inapoi si a intelege  ca noi cream si noi suntem cei care alegem ce vedem si cum actionam.

Sa aveti un Ianuarie cu bucurii din plin, cu sprijin divin si inconjurati de lumina !

20160102_140423.jpg

Pe 30 ianuarie de vedem la cursul “Deschide-ti inima” , detalii la sectiunea Evenimente. Imbratisari  si multumiri !

Leave a comment