…din inima, cu suflet

Mesajul lunii APRILIE

Tema generala este cresterea si vindecarea in special pe emotional. Progresul pe care il vom face luna aceasta este unul seminificativ deoarece vom reusi sa ne gasim sensul/rostul pe care multi dintre noi au senzatia ca l-au pierdut/ratacit sau nu il cunosc. Ne-am indepartat de la noi si fiind noi intr-o indecizie, haos, cofuzie atunci si totul in jur a parut in felul asta. Dar din haos se naste linistea, ordinea.

Tema de lucru si ghidarea : Vom tinde catre a fi negativisti, catre a vedea mai degraba ce nu ne convine si ce ne face sa suferi in loc sa vedem latura pozitiva. Suntem destul de scuturati emotional deoarece ies in continuare la suprafara traume ce nici nu aveam idee ca exista. Atentie la alegerea pe care o faceti : negativ sau pozitiv. Caut partea frumoasa si costructiva a situatiilor sau tind sa ma plang si victimizez? Chiar daca pare ca nu e usor , totul este de fapt in ordine. Daca iti schimbi perceptia, felul in care vezi lucrurile se va schimba si viata ta, te vei transforma.

Relatiile continua sa se transforme profund. Cuplurile fie se impotmolesc fie cresc impreuna regasindu-se cumva la mijloc dupa o aparenta ratacire -care nu este decat una interioara , individuala si nu are legtura cu celalalt. Veti intelege cat este de important sa ramaneti atenti la voi , in lumea asta fizica fara a mai evada pe norisori doar de dragul de a fugi de probleme. Luati-vaputerea inapoi de la el/ea/ei si iertati-va pentru ca totul este bine de fapt. E doar o etapa. Transformarea interioara continua la cote maxime. Devenim fluturi si usor, usor reusim sa ne vedem frumusetea, sa ne integram in peisaj si sa escaladam muntii oricat de inalti. Asta daca alegem sa vedem frumosul, sa gasim starea de bucurie si de bine in Acum. Cotinua sa zbori, sa mergi inainte, sa visezi, sa intelegi cine esti si toate se vor aseza frumos pe drumul tau. Impaca-te cu tine si cu Omul din tine. Iubeste-l asa cum este el, cu toate imperfectiunile, accepta-te si permite-ti. Porneste de aici. Fii sincer cu tine pentru a putea sa ai o transformare placuta, pozitiva fara prea multe cazaturi.

Prima parte a lunii care include si Pastele este despre a-ti lua puterea inapoi. Despre comunicare, asumare, verticalitate, integritate, pasiune. Despre imblanzirea razboinicului acolo unde el si-a facut de cap si conectarea la creativitate, bucurie, la interiorul care vrea sa fie exprimat.Ca si un foc , prima parte a lunii ne curata, ne purifica interiorul cu apogeul in zilele de Paste. Chiar daca latura emotionala poate fi zdruncinata este doar focul curatarii, transmutarii. Lasa-te sa fii , asuma-ti ce simti si ce iti doresti, regaseste-ti puterea pe care ai tot lasat-o altora. Energia tinde spre una masculina ce are nevoie de echilibrare.

A doua jumatate a lunii purificarea continua printr-un foc energetic ce inca arde in fiecare dintre noi. De data asta energiile tind catre latura mai blanda, feminina. Vei putea sa creezi mai mult, sa te increzi in ceea ce doresti , sa fii ceva mai increzator in ceea ce urmeaza, in tine. Si asta intr-o maniera destul de clara si obiectiva. Nu te vei lasa prins  in prea multe plangeri si amanari pentru ca e momentul sa faci ceva petru tine, pentru viata ta. Sa devii sau redevii femeia frumoasa, sigura, creativa, calda care esti si barbatul bland insa ferm si atent pe deciziile sale, pe ceea ce si-a propus.

O luna in care curatam ceea ce ne retine inca intr-o zona de confort chiar daca lucrurile nu mai functioneaza si stim asta. O imbinare a energiilor aprige si ardente cu unele ceva mai blande si mai calde spre o echilibrare a fiintei. Putere si Emotie. Gandire si simtire. Inima si minte. Creatie. Iertare. Actiune. Recalibrare.

Multumesc pentru ghidare Creatorului si Ingerilor Sai. ❤

IMG_20150401_193305

Comments on: "Mesajul lunii APRILIE" (8)

  1. Din păcate 80% din populaţia adultă a României nici nu este capabilă să citească acest text, darmite să mai şi facă ce scrie în text. Când aceşti oameni sunt ghidaţi de material şi trăiesc doar pe baza simţurilor plăcerii, a le vorbi de spirit, este ca şi cum ai explica unui pom că poate fi tăiat.

    • Fiecare are drumul lui, face propriile alegeri si are momentul sau de trezire, daca el exista. Vorbesc pentru cine are urechi sa asculte si doreste sa faca. Fiecare are liber arbitru . PRefer sa vad partea pozitiva si nu pe cea negativa.:) Sunt din ce in ce mai multi oameni care inteleg, care sunt curiosi, care incep sa isi puna intrebari. Eu imi urmez calea , in rest…nu e treaba mea 🙂

  2. Mi-am propus sa citesc articolele de acest gen, in a doua jumatate a lunii, cumva impins de ideea de a nu proiecta, daca as citi chiar la inceput.

    Ai scris din nou adevarat, iar asta este cel mai frumos lucru pe care-l gasesc ori de cate ori intru si te citesc.
    Multumesc 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

<span>%d</span> bloggers like this: