…din inima, cu suflet

image

In completare sau in continuarea https://ankalavinia.wordpress.com/2013/04/17/suntem-stapanii-vietii-noastre/ revin la a-ti lua puterea inapoi! Mai ales acum, mai ales ca incepe un nou an, mai ales ca totul este schimbare!

Esti adult, mama, tata, bunica, profesoara sau matusa cu care ai crescut nu mai au nici o putere asupra ta! Nici macar prietenii, iubitul/a  ori seful/a. Doar tu decizi acumpentru tine si pentru viata ta! Si nu incerca sa spui ca ai responsabilitati pentri ca de fapt singura ta responsabilitate esti tu si regasirea ta, restul sunt scuze si atasamente.

Am intrat in era iubirii, traim timpul schimbarii pe toate planurile asa ca iti spun : deschide ochii, fa-ti curaj si apuca -te de tine, macar de dragul noului an ce incepe. Sau mai degraba de dragul tau si al fericirii tale.

Aseaza-te comod, pune – ti muzica ce-ti place si aprinde-ti o lumanare careia ii dai ce intentie doresti tu si fa un bilant: cui ii lasi tu puterea ta, pe cine lasi mereu sa iti spuna ca nu poti, ca nu e de ajuns, ca nu esti destul, ca poti mai mult, ca esti asa si pe dincolo. Scrie-le numele unul sub altul si apoi respira adanc, din abdomen si ia fiecare nume in parte. Vezi persoana respectiva in fata ochilor pe care ii poti inchie daca ti-e mai usor si spune-i ceea ce simti, ceea ce ai vrea sa faca diferit si apoi iart-o, iarta-te pentru ca te-ai judecat mereu, pentru ca le-ai dat lor puterea. ” te iert, ma iert pentru….te eliberez, ma eliberez!” Dupa fiecare nume in parte ai terminat o parte a procesului.

Acum bineinteles ca vor urma intalnirile din viata de zi cu zi. O profesoara m-a invatat sa fac asa, pentru cei mai practici: asta e situatia, asa fac eu ca si copil , asa fac eu ca si om care a preluat de la mama, tata, bunica….acum ce pot face eu diferit ca si adultul care sunt? Cum aleg eu sa reactionez, sa gestionez aceasta situatie in viata Mea? Traim pe baza a ceea ce am invatat ca si copii si a educatiei primite dintotdeauna reactionand de cele mai multe ori asa cum am vazut si invatat de la ceilalti. Putem sa facem si altfel, ca noi!

E un exemplu despre cum poti incepe sa iti recapeti puterea, fericirea, pe tine inapoi! Doar tu poti sa te faci fericit/a , doar tu creezi tot ceea ce primesti.

Si aminteste- ti ca toti suntem unul, ca si cel din fata ta e tot un suflet de lumina insa a uitat…acum la sfarsit de an….faceti un bilant, faceti-va o lista, luati-va deciziile si tineti minte ca ingerii si Dumnezeu/Creatorul sunt langa noi si printre noi pentru a ne sustine sa ne reamintim Divinul ce suntem!

2014 va fi anul schimbarilor, recreerii, reluarii puterii personale, reamintirilor si iubirii! Profitati, imbratisati-l , multumiti si umpleti-va de bucurie pentru tot ceea ce se intampla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

<span>%d</span> bloggers like this: