…din inima, cu suflet

Multumesc

E atata iubire si frumusete in jurul nostru!  E atata magie si sunt multe miracole intr-adevar care se petrec in fiecare moment. Doar ca noi am inchis ochii pentru ele ..si ii avem deschisi si invatati sa vada doar ceea ce este strict material, profitabil, cu folos imediat.

Va spun ca e mirific sa auzi cantecul pasarilor cu alte urechi, sa vezi frunzele, florile si culorile cu alti ochi si sa simti adierea vantului si iubirea ce se revarsa prin tine, din tine cu alt suflet…

Faceti pauza din graba voastra zilnica, din tumultul de ganduri ce va asalteaza in fiecare dimineata si seara inainte de a va culca…faceti pauza macar cate zece minute si multumiti pentru tot ceea ce va este dat deja..

Poate va ganditi ca nu aveti mare lucru insa v-ati gandit vreodata ca aveti soarele, apa, pamantul, vantul, florile, copacii? Ca aveti suflul de viata, vederea, trupul acesta ce simte, sanatatea? Ca aveti un loc al vostru, hrana atat pentru corp cat si pentru minte; prieteni, parinti aici sau in lumea spiritelor? V-ati gandit ca toate astea sunt avearea voastra? Si daca va opriti putin si le puneti pe o hartie…veti gasi mult mai multe pentru care sa spuneti MULTUMESC!

Ma intalnesc si vorbesc mereu cu persoane minunate care nu realizeaza frumuseatea vietii lor, frumuseatea a tot ceea ce au de fapt…stiti ca daca ne plangem constant ca nu avem si nu ne ajunge cream aceasta realitate de fapt? Stiti ca daca multumim cu iubire pentru ceea ce avem de fapt- si nu e putin lucru -cream realitatea bucuriei si abundentei?

Sunem mai puternici decat va imaginati, suntem Creatori pentru ca am fost creati dintr-unul, Atoatecreator…incepeti acest mic exercitiu seara si dimineata si umpleti acea jumatate de pahar gol cu minunatiile din voi, din jurul vostru.

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

<span>%d</span> bloggers like this: